ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.292
- Πόντοι
- 5.006
Θα πιούμε στη μάσα Ηλιούπολη.πω εχω πεθυμησει μπυρονια ρε γαμωτο
Θα πιούμε στη μάσα Ηλιούπολη.πω εχω πεθυμησει μπυρονια ρε γαμωτο
Μόλις πιάσαμε Πειραιά μουσκεμα στον ιδρώτα.δρόσισε λιγάκι απόψε
ρε φιλε εχω το γαμημενο το εντερο-συνδρομο ευερεθιστου εντερου- και με πεθαινει η μπυρα..γενικα εχω 1 μηνα τωρα που με γαμανε τα πανταΘα πιούμε στη μάσα Ηλιούπολη.
Πίνεις χάπια;ρε φιλε εχω το γαμημενο το εντερο-συνδρομο ευερεθιστου εντερου- και με πεθαινει η μπυρα..γενικα εχω 1 μηνα τωρα που με γαμανε τα παντα
ναι αλλα αρχιδια μονο το ντοραλιν υπαρχει και προβιοτικα και ΔΕΝ με πιανει τιποτα..Πίνεις χάπια;
Ούτε λοζεκ ούτε βεραλοξ;ναι αλλα αρχιδια μονο το ντοραλιν υπαρχει και προβιοτικα και ΔΕΝ με πιανει τιποτα..
αυτα ειναι για στομαχι φιλε οχι για εντεροΟύτε λοζεκ ούτε βεραλοξ;
Και εγώ μη κοιτάς τώρα 5 χρόνια έχω ανέβει πάνω.40 χρόνια Πειραιά Δραπετσώνα εμενα.Στον Πειραία ρε φίλε είναι ανυπόφορη η κατάσταση απο την υγρασία!
Έχω σπίτι εκεί και ξέρω!
Μάλιστα.αυτα ειναι για στομαχι φιλε οχι για εντερο
Ο Πειραιάς βρρρρρωμάει. Έτσι απλάΚαι εγώ μη κοιτάς τώρα 5 χρόνια έχω ανέβει πάνω.40 χρόνια Πειραιά Δραπετσώνα εμενα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μάλιστα.
Οχι πολυ ομως, εχει πλακωθει ολος ο κοσμος στα αντηλιακα για να μην παθει καρκινο και τελικα θα πεθανουμε ολοι απο ελλειψη βιταμινης DΑντιηλιακο να βάζετε παιδιά
παρων , μολις μπηκα αδέρφια μουO Nιπλης ειναι εδω ή εχει παθει τετοια ψυξη απο χθες που κοιμηθηκε με το κλιματιστικο ανοικτο ωστε δεν μπορει ουτε να πληκτρολογησει?
μην γίνεσαι pussyπαρων , μολις μπηκα αδέρφια μου
δεν υπαρχει ζωη εξω απο το μπου , ΤΕΛΟΣ
τυπε μπορεις να βγαζεις οσα αυθαιρετα συμπερασματα θελεις για ποιον συμβουλευομαι για να βγω δεν μου χαλαει την διαθεση εχω ζησει σε 6 διαφορετικα προαστια στη αθηνα σαν μονιμος και σε αλλα τοσα σαν σωγαμπρος συν οτι το κοντερ μου εχει γυρισει τα χιλιομετρα απειρες φορες οτι γραφω ειναι αποτελεσμα προσωπικης εμπειριας
αμα εχεις σπιτι πηγαινε να το αερίσεις σκάει η ΚολομπιάναΣτον Πειραία ρε φίλε είναι ανυπόφορη η κατάσταση απο την υγρασία!
Έχω σπίτι εκεί και ξέρω!
εχεις δικιο, της γαμιολας γινεται πάλι έξω ...μην γίνεσαι pussy
Αναθεώρησε σε παρακαλώ!
που καταλαβες ότι δεν είναι εταιρικό?εχεις δικιο, της γαμιολας γινεται πάλι έξω ...
τιγκα στο μουνι
πρεπει να βρουμε κονέ για πινακίδες
ειδα ενα Χ2 , ΟΧΙ ΕΤΑΙΡΙΚΟ , με ενα μελαχροινό μέσα , ετοιμος ημουν να σκασω απο πισω της μονο και μονο για να ανταλλαξουμε στοιχεια
απο παρα πολλα, οντως το πλαισιο το βγάζουν , αλλα Σπανός πλαισιο δεν βαζει κανεις βγαζοντας το εταιρικοπου καταλαβες ότι δεν είναι εταιρικό?
Και μην μου απαντήσεις το πλαίσιο της πινακίδας!
Και δεν μπορείς πιά να ακολουθήσεις, να κάνεις νόημα να ανοίξει παράθυρο για να μιλήσετε και τέτοια ωραία χαριτωμένα που κάναμε κάποτε!απο παρα πολλα, οντως το πλαισιο το βγάζουν , αλλα Σπανός πλαισιο δεν βαζει κανεις βγαζοντας το εταιρικο
επισης απο το αξεσουαρ που φαινοντουσαν να ειχε επάνω
γαμησε με Αλπουλα , και εταιρικό να ηταν , που δεν ηταν το πιο πιθανό , τετοιο μουνι που είχε μέσα ζαλιστικα
ξεχάστηκα καποια στιγμη και φρεναρε μονο του το αυτοκίνητο με την μαλακια που εχει για την αποφυγη συγκρουσης
ετοιμος για επισκεψη απο το πορτμπαγκαζ ημουν