You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 168K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 66
- Like
- 20.627
- Πόντοι
- 14.936
δεν την προλαβαινω την πουστρα.εχει παρει γραμμη οτι κοβω χαλβα και με παιζει.στειλε υλικό
με την πρωτη ευκαιρια θα σου στειλω εννοειται.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.327
- Πόντοι
- 12.756
ετσι και έτσι ειναιΠλατανος μελισσια καλο κεμπαπ
κατι σουβλες ατομικές κάνει καλές
awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
νιπλαρε δεν μας μαζευεις με το τζιπ να παμε για κανα ψαρακι στην παχη και μετα λουτρακι για ποταρες-μπανιο?
να τους δειξουμε πως την περναμε και εμεις οι ανεργοι και αποροι?
Psixopathis liked this post
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.849
- Πόντοι
- 2.606
στα ισθμια εχει δυνατη ταβερνα για θαλασσινανιπλαρε δεν μας μαζευεις με το τζιπ να παμε για κανα ψαρακι στην παχη και μετα λουτρακι για ποταρες-μπανιο?
να τους δειξουμε πως την περναμε και εμεις οι ανεργοι και αποροι?
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 66
- Like
- 20.627
- Πόντοι
- 14.936
ποια αγορι?καινουρια?στα ισθμια εχει δυνατη ταβερνα για θαλασσινα
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.282
- Πόντοι
- 5.006
Κάτι θα γίνει τυπε.Έχεις άκρες φαεε Αθηνών τυπε να μας ξελασπωθείς το περίπτερο Άμα χρειαστεί γιατί η άκρη μου είναι σε κρίσιμη ηλικία και γαμαει με μπλε χάπια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάτι θα γίνει τυπε.Έχεις άκρες φαεε Αθηνών τυπε να μας ξελασπωθείς το περίπτερο Άμα χρειαστεί γιατί η άκρη μου είναι σε κρίσιμη ηλικία και γαμαει με μπλε χάπια
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.849
- Πόντοι
- 2.606
πολυ παλιο μαγαζι καβοςποια αγορι?καινουρια?
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 66
- Like
- 20.627
- Πόντοι
- 14.936
το εχω δει δεν εχω παει μην λεω μαλακιες.καλο?πολυ παλιο μαγαζι καβος
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.849
- Πόντοι
- 2.606
νταξει για εκει που ειναι καλο ειναιτο εχω δει δεν εχω παει μην λεω μαλακιες.καλο?
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 66
- Like
- 20.627
- Πόντοι
- 14.936
ψηστε τον νιπλαρο να μας μαζεψει με το τζιπ σχολικο να παμε για προβατινα
στην μανδρα-μαγουλα οπου μας βγαλει ο δρομος.
μετα ελευσινα για ποταρες να χαλασω και το ριμαδι το μωβ που παλευω 2 μερες
και δεν μπορω.
και δεν μπορω.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.849
- Πόντοι
- 2.606
μονο αν το δεις σαν εκδρομη αλλιως με γκομενετο δεν θα πηγαινα εκει εχει η αθηνα μαγαζια δυνατα με ωραιο περιβαλλον για ψαρινταξει για εκει που ειναι καλο ειναι
awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
τι να κανουμε τυπε οτι μπορουμε κι εμεις για να περαστουμε για καμποσοι
κοιτάχτε αγαπητέ για να μην παρεξηγηθώ: αν η άποψη που εκφέρετε προέρχεται από δική σας δοκιμή και φρονείτε ότι δεν επηρεάζεστε υποσυνείδητα από το "hype" των εν λόγω μαγαζιών, δεν μου πέφτει κανένας λόγος να μειώσω την υποκειμενική κρίση σας, με την εξίσου υποκειμενική δική μου
η όποια ένστασή μου αφορά την γενικότερη τάση του εγχώριου καταναλωτικού κοινού (συνήθως πιτσιρικαρία & γυναίκες, αλλά όχι μόνο) να ακολουθεί τυφλά το μέρος που βλέπει κόσμο ή διαβάζει ότι μαζεύει κόσμο - εξού και η πολύχρονη επιτυχία γνωστής αλυσίδας καφέ που φημολογείται ότι γέμιζε με κομπάρσους τα τραπέζια και βεβαίως ο καφές της ήταν για τα ανάθεμα.
Τώρα, για να μιλήσουμε ανοιχτά:
το ρωσίδες το βρήκα καλό σαν μεμονωμένα υλικά αλλά όχι σαν σύνολο. Τι σημαίνει αυτό: ένα σουβλάκι πρέπει να είναι ένα έργο τέχνης με αντιθέσεις αλλά και συνοχή. Ιδανικώς, τους μήνες που η τομάτα είναι στην εποχή της, πρέπει οι 3-4-5 δαγκανιές του τυλιχτού (αν βγαίνουν παραπάνω αριθμητικώς, κάτι δεν πάει καλά) να σου προσφέρουν ένα πλήρες γεύμα μαζί με γλυκό. Δεν βρήκα εδώ αυτήν την αόριστη αλλά πολύ απτή -όταν την συναντάς- συνοχή. 6/10
Ιορδάνης:
βεβαίως άξια λόγου τα χοιρινά καλαμάκια και κυρίως η παπάρα του άρτου στο ζουμάκι που απομένει στην πιατέλα τους, εμποτισμένο με τα κρομμύδια. Δεν είναι όμως το είδος του μαγαζιού που θα με χαλαρώσει σαν περιβάλλον, όχι επειδή δεν είναι αρκετά λαϊκό, όχι επειδή δεν είναι αρκετά πολυτελές αλλά επειδή δεν είναι κάτι ατόφιο. Διότι για να είσαι κάτι ατόφιο, πρέπει να έχεις 2-3-4-5 πιάτα άριστα του εκάστοτε είδους μενού (και βεβαίως να ΜΗΝ έχεις άλλα μενού). 6/10
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.849
- Πόντοι
- 2.606
σε ολα τα μαγαζια εχω φαει εγω ο ιδιος ψαχνωντας για παλιο παραοσιακο σουβλακι- κεμπαπ κανενα απο αυτα δεν ειναι τρεντι εκτος απο τον ελβις ολα ειναι χαμαιτυπειακοιτάχτε αγαπητέ για να μην παρεξηγηθώ: αν η άποψη που εκφέρετε προέρχεται από δική σας δοκιμή και φρονείτε ότι δεν επηρεάζεστε υποσυνείδητα από το "hype" των εν λόγω μαγαζιών, δεν μου πέφτει κανένας λόγος να μειώσω την υποκειμενική κρίση σας, με την εξίσου υποκειμενική δική μου
η όποια ένστασή μου αφορά την γενικότερη τάση του εγχώριου καταναλωτικού κοινού (συνήθως πιτσιρικαρία & γυναίκες, αλλά όχι μόνο) να ακολουθεί τυφλά το μέρος που βλέπει κόσμο ή διαβάζει ότι μαζεύει κόσμο - εξού και η πολύχρονη επιτυχία γνωστής αλυσίδας καφέ που φημολογείται ότι γέμιζε με κομπάρσους τα τραπέζια και βεβαίως ο καφές της ήταν για τα ανάθεμα.
Τώρα, για να μιλήσουμε ανοιχτά:
το ρωσίδες το βρήκα καλό σαν μεμονωμένα υλικά αλλά όχι σαν σύνολο. Τι σημαίνει αυτό: ένα σουβλάκι πρέπει να είναι ένα έργο τέχνης με αντιθέσεις αλλά και συνοχή. Ιδανικώς, τους μήνες που η τομάτα είναι στην εποχή της, πρέπει οι 3-4-5 δαγκανιές του τυλιχτού (αν βγαίνουν παραπάνω αριθμητικώς, κάτι δεν πάει καλά) να σου προσφέρουν ένα πλήρες γεύμα μαζί με γλυκό. Δεν βρήκα εδώ αυτήν την αόριστη αλλά πολύ απτή -όταν την συναντάς- συνοχή. 6/10
Ιορδάνης:
βεβαίως άξια λόγου τα χοιρινά καλαμάκια και κυρίως η παπάρα του άρτου στο ζουμάκι που απομένει στην πιατέλα τους, εμποτισμένο με τα κρομμύδια. Δεν είναι όμως το είδος του μαγαζιού που θα με χαλαρώσει σαν περιβάλλον, όχι επειδή δεν είναι αρκετά λαϊκό, όχι επειδή δεν είναι αρκετά πολυτελές αλλά επειδή δεν είναι κάτι ατόφιο. Διότι για να είσαι κάτι ατόφιο, πρέπει να έχεις 2-3-4-5 πιάτα άριστα του εκάστοτε είδους μενού (και βεβαίως να ΜΗΝ έχεις άλλα μενού). 6/10
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.653
- Πόντοι
- 1.406
Για προβατινα μονο Λιβαδεια τυπεψηστε τον νιπλαρο να μας μαζεψει με το τζιπ σχολικο να παμε για προβατινα
και δεν μπορω.
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 66
- Like
- 20.627
- Πόντοι
- 14.936
καλα εννοειται.απλα για πιο local/urban κατασταση προτεινα εκει.Για προβατινα μονο Λιβαδεια τυπε
awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
Σπινθαρου ο Κώστας ο καλύτερος γύρος στην Αθήνα χειροποίητος πίτες ψημένες κάρβουνο καλτιλα κεμπάπ τομας νέος κόσμος καλτιλα Λευτέρης ο πολίτης καλτιλα Κώστας Πεντέλης Σύνταγμα κανεις ανοιχτός σήμερα φάε σούσι
Σπινθάρου θα εννοείτε βεβαίως τον Αχιλλέα, ίσως σας είχε μουτζουρωθεί η σελίδα του φρι πρες που συμβουλεύεστε για τις εξόδους σας και μπερδευτήκατε (υποχθόνιο γελάκι αλά ντίρλα Πούσυς). Πράγματι, άξιο αναφοράς μαγαζί. Ο γύρος σχεδόν άριστος, τα συνοδευτικά αποδεκτής ποιότητος.
(πχ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, δεν θα επισκεφτώ δεύτερη φορά, μαγαζί που έχει πάπρικα, χωρίς γεύση χρωματιστή σκόνη, μπαγιάτικη). Αν δεν μπορείς να πετύχεις αυτό το απλό, κύριε, τι το θες το μαγαζί;)
η πίτα σχεδόν ένα ποίημα. Ξέρετε, όλοι εστιάζουν στο να έχει μια μερίδα πατάτες μέσα να ναι φουσκωτό φουσκωτό, οι λίγο σοφότεροι στην ποιότητα του κρέατος, αλλά η ουσία του καλού σουβλακίου (η ουσία, όχι τα στοιχειώδη, δηλαδή να είναι χειροποίητο) είναι στην ανταλλαγή υγρών μεταξύ πίτας και κρέατος, στο να είναι ώριμη η ντομάτα αλλά αρκετά δροσερή πριν εναγκαλιστεί με τα υπόλοιπα υλικά, ώστε να προσδίδει μια συγκρατημένη νότα δροσιάς στον ουρανίσκο, να είναι γλυκά τα κρομμύδια, σωστή η αναλογία υλικών και η πίτα να αφήνει μια εσάνς καρβουνίλας τόσο-όσο. Τι να το κάνω το καλό κρέας, το σωστά ψημένο, το φρεσκοψημένο αν μου πετάς μια πίτα σε μια επιφάνεια γκριλ, αλάδωτη και ανέραστη;
εάν θέλω ένα σουβλακοειδές, δηλαδή μίνι πλήρες γεύμα χωρίς καρβουνοηδονισμένη πίτα, για τούτο τον σκοπό υπάρχει ο Ζανούμπια στην Πλ. Βάθης, που υπάρχει πάντα και η πιθανότητα να πέσεις πάνω στην δίδα Δώρα
Τελευταία τροποποίηση:
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.226
- Πόντοι
- 12.756
awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
για να μην ξεφεύγω όμως 9/10 στον Αχιλλέα. Γιατί έκοψα αστεράκι; επειδή το ψήσιμο του κοτόπουλου δεν ήταν το απόλυτα σωστό (σαν πρώτη ύλη, εξαιρετικό). Τρωγόταν; βεβαίως. Αν θέλεις όμως το στέμμα του νικητή, πρέπει να είσαι πρώτος σε όλα.