brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.849
- Πόντοι
- 2.606
Μόνο καλαμάκια πολλή δουλειά πολλη δεν αξίζει το ταξίδιωπα ιορδανης που?δεν το'χω.
Μόνο καλαμάκια πολλή δουλειά πολλη δεν αξίζει το ταξίδιωπα ιορδανης που?δεν το'χω.
μαγκες ταβερνα ΕΥΓΕΝΙΟΣ κουζινα καζακσταν καλλιθεα αυστηρα ομως κατ'εμε για χειμωνα διοτι τωραΟ μεγαλύτερος απάτης που έχει κάνει όνομα είναι ο ελβης στον Κεραμεικο γαμω τις γεύσεις όταν το τρως μετά νομίζεις ότι κατάπιες πέτρες 4 μερες έκανα να χονεψω τα σκατα που με τάισε
εχεις παει στο Τζακι πανω στο Πολυδενδρι ?Μόνο καλαμάκια πολλή δουλειά πολλη δεν αξίζει το ταξίδι
Έλα ρε μαλακα ήμαρτον με αυτή την μαλακια άθλιο περιβάλλον έχει κάνει όνομα για τις μεγάλες μερίδεςεχεις παει στο Τζακι πανω στο Πολυδενδρι ?
παλι καλά , και νόμιζα οτι μόνο σε εμενα δεν αρέσει το μπουρδελο αυτοΈλα ρε μαλακα ήμαρτον με αυτή την μαλακια άθλιο περιβάλλον έχει κάνει όνομα για τις μεγάλες μερίδες
Ο άλλος είχε πάει και μου έδειξε μια φέτα ψωμί με λάδι τεράστια και μια μερίδα πατάτες ένα κιλό και του λέω συγνώμη για πρόσφυγα με πέρασες;Έλα ρε μαλακα ήμαρτον με αυτή την μαλακια άθλιο περιβάλλον έχει κάνει όνομα για τις μεγάλες μερίδες
Λογιστής τυπε..Οικοδομή τυπε ;
Ρε πούστη θα τρελαθώ έχω κάνει 3 φορές μπάνιο και βρομΩ σαν ασβός ρε πούστη
Παίχτη πες στον τζιμμη να σου φέρει έναν ελέφαντα
Έχεις άκρες φαεε Αθηνών τυπε να μας ξελασπωθείς το περίπτερο Άμα χρειαστεί γιατί η άκρη μου είναι σε κρίσιμη ηλικία και γαμαει με μπλε χάπιαΛογιστής τυπε..
Σπινθαρου ο Κώστας ο καλύτερος γύρος στην Αθήνα χειροποίητος πίτες ψημένες κάρβουνο καλτιλα κεμπάπ τομας νέος κόσμος καλτιλα Λευτέρης ο πολίτης καλτιλα Κώστας Πεντέλης Σύνταγμα κανεις ανοιχτός σήμερα φάε σούσι
καλλιθεα βασιλης "παραδοσιακο" νιπλη καλε μου φιλε.
εχω φαει σε ολη την ελλαδα προσωπικα.
ειναι ενα απο τα καλυτερα.
πες εσυ καλόλοιπόν, για να αποστηθίζετε έτοιμα δελτία τύπου-διαφημιστικές καταχωρήσεις, καλός είστε
από ουσία, μηδέν
Ρωσίδες αναγνώσταρα το υπέρ υπέρ υπέρ καλτ ολ οβερ δε γουορντ
τι να κανουμε τυπε οτι μπορουμε κι εμεις για να περαστουμε για καμποσοιλοιπόν, για να αποστηθίζετε έτοιμα δελτία τύπου-διαφημιστικές καταχωρήσεις, καλός είστε
από ουσία, μηδέν
στειλε υλικόεχω την ζεστη εχω και την γυμνοτσιτσιδι γειτονισσα να με κατακαβλωνει απογευματιατικα.
αααααχχχχχχχχ καυλα.ολα για τον ερωτα ρε παιδια δεν γινεται κατι αλλο.
πες εσυ καλό
νιπλαρε δεν μας μαζευεις με το τζιπ να παμε για κανα ψαρακι στην παχη και μετα λουτρακι για ποταρες-μπανιο?πες εσυ καλό
τυλιχτο και καλαμάκιαδιευκρινίστε αν θα πάτε συνοδευόμενος από θηλυκή παρέα ή αρχιδόκαμπος
αν θα έχετε λάβει άλλα ελαφριά έστω γεύματα νωρίτερα την ίδια ημέρα
αν κινείστε εκτός νεόπλουτων/βαθύπλουτων περιοχών
και αν η προτίμηση σας αφορά λιτά καλαμάκια ή το κοινώς λεγόμενο τυλιχτό