Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν τα "πουστεύουμε" εμείς τα τυριά, κύριε. Ή πρόβειο, ή κατσικίσιο.
Πρόβειο Άγιέ μου δεν παράγεται συνήθως. Είναι πάρα πολύ λιπαρό. Γιαυτό υπάρχει και ο κανονισμός της φέτας με προσθήκη εως 30% αιγείου γάλακτος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
οι συμβουλες πληρωνονται ρε μεγαλε!!!τι ειμαστε κανα φιλανθρωπικο ιδρυμα να σωζουμε τους κατατρεγμενους???!!!!

και το κουδουνι του γραφειου να χτυπησεις κατα λαθος, μονο που θα σου ανοιξει η γραμματεας, θα πρεπει να μας πληρωσεις για τον κοπο μας....
τιμούλες, προγράμματα η γραμματέας;

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Πρόβειο Άγιέ μου δεν παράγεται συνήθως. Είναι πάρα πολύ λιπαρό. Γιαυτό υπάρχει και ο κανονισμός της φέτας με προσθήκη εως 30% αιγείου γάλακτος.

Μας αρέσει ο πρόβειος τελεμές και περί ορέξεως...

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
Αξιότιμε κ.Σοκόλ,

Δεν γνωρίζω το ιστορικό της κόντρας των 2 στρατοπέδων. Δεν μου έχει προξενήσει κάποια θετική εντύπωση ο κ. Καλόγερος και διαισθητικά τον έχω κατατάξει στην -αντίθετη με την προσωπική μου νοοτροπία- κάστα των φιδέμπορων. Ως έναν βαθμό, τα παραπάνω -πέρα από εντελώς υποκειμενικά/αναπόδεικτα- δεν είναι βεβαίως και λόγος για σκληρό και δη ομαδικό τραμπούκισμα.

Αποδίδω λοιπόν την ανηλεή σύρραξη πρωτίστως σε αγελαία ένστικτα (τα οποία, τα μέτρα περί μη διασποράς του ιού έχουνε συμπιέσει και άρα ενδυναμώσει) και δευτερευόντως σε απτές παρεξηγήσεις. Εξαιρώ εκ της παρατήρησής μου τον κ. Άγιο. Ο εν λόγω έχει το χάρισμα της μοναχικής και αγέρωχης πορείας, μπορεί να βαδίζει στραβώς αλλά πάντα βαδίζει μόνος, ακόμα και αν δεν πέφτει καρφίτσα γύρω του. Στους λοιπούς δεν αποδίδω απουσία πρωτοβουλίας ή κριτικής σκέψης μεν, αλλά παραμόρφωση της υφιστάμενης ατομικής τους συμπεριφοράς άπαξ και βρεθούν σε παρεούλα δε.

Επιπρόσθετα, αν ήταν στο χέρι μου δεν θα υπήρχε, σχεδόν, συμπατριώτης σας εντός των συνόρων μας με θέσπιση αυστηρής νομοθεσίας και αστυνομικές δράσεις για την πάταξη των προσφιλών σας δραστηριοτήτων (οι οποίες δραστηριότητες είναι τόσο καταδικαστέες που ακόμα και αν επικαλείστε ως χωρατό την ιδιότητα σας, πάλι θα το έβρισκα κακόγουστο).

Τούτων λεχθέντων, επιτρέψτε μου να δηλώσω την λύπη μου για την απουσία σας τις τελευταίες μέρες καθότι είχα διακρίνει μια σκωπτική διάθεση, μια ιλαρή αντίληψη των πραγμάτων, μια φωτεινή ματιά στην διαδικτυακή μας ρουτίνα και βεβαίως έναν σεβαστικό συνομιλητή στην (είτε νεόκοπη είτε αναβαπτισμένη-προσωπικά μου είναι αδιάφορο) περσόνα σας.

Εύχομαι να αφήσετε (και να σας αφήσουν) πίσω τις όποιες τριβές και να κυλήσει ομαλώς και ει δυνατόν δημιουργικά η συνέχεια του ταξιδιού του νου σας, εδώ.

Άλλωστε, η αντίστροφη μέτρηση της απελευθέρωσης μας στους δρόμους (για εμάς τους λίγους μαλάκες που τηρούμε τα μέτρα) έχει αρχίσει. Συνεπώς η όποια σκοτεινή πλευρά μας σύντομα θα έχει το ελεύθερο να εκδηλωθεί στους ανθρώπους που "αγαπάμε". Είναι κρίμα να την σπαταλάμε σε αγνώστους.

Με ειλικρινές ενδιαφέρον,
Μη επανδρωμένη σέλφι.
"Mη επανδρωμένη σέλφι" το μεγαλύτερο nickname όλων των εποχών.

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
κάτσε να γράψω σαν μπαρόκ για τη συνέχεια καθότι μπερδεύομαι
Έλα κεφτέ, δεν πείθεις.

Screen Shot 2021-04-21 at 16.20.57.jpg

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
Ρε τύποι, τώρα πια τα Λαγκαβούλιν και τα Τάλισκερ έχουν γίνει σούπα, όπως ήταν στα 80's τα Cutty Shark και τα Johnnie. Της σειράς είναι.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
κυρίως σταματήστε να περιφέρεστε ως πουλί, θεωρείται παρενόχληση
Κοιτάξτε, είναι ο Barock που αποφάσισε να κάνει προσπάθεια να μοιάσει στο πουλί. Απέτυχε και είναι πάλι Barock.

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056

μπορείτε να μας επεξηγήσετε την συλλογιστική του παραπάνω κολλάζ :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Προφανως επειδη δεν εχετε να τους πληρωσετε κυριε.

ξαναδείτε το παράδοξο των δύο δηλώσεων :)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom