Αυτα για να ξεκαθαρισω, για χιλιοστη φορα τη θεση μου.
Αξιότιμε κ.Σοκόλ,
Δεν γνωρίζω το ιστορικό της κόντρας των 2 στρατοπέδων. Δεν μου έχει προξενήσει κάποια θετική εντύπωση ο κ. Καλόγερος και διαισθητικά τον έχω κατατάξει στην -αντίθετη με την προσωπική μου νοοτροπία- κάστα των φιδέμπορων. Ως έναν βαθμό, τα παραπάνω -πέρα από εντελώς υποκειμενικά/αναπόδεικτα- δεν είναι βεβαίως και λόγος για σκληρό και δη ομαδικό τραμπούκισμα.
Αποδίδω λοιπόν την ανηλεή σύρραξη πρωτίστως σε αγελαία ένστικτα (τα οποία, τα μέτρα περί μη διασποράς του ιού έχουνε συμπιέσει και άρα ενδυναμώσει) και δευτερευόντως σε απτές παρεξηγήσεις. Εξαιρώ εκ της παρατήρησής μου τον κ. Άγιο. Ο εν λόγω έχει το χάρισμα της μοναχικής και αγέρωχης πορείας, μπορεί να βαδίζει στραβώς αλλά πάντα βαδίζει μόνος, ακόμα και αν δεν πέφτει καρφίτσα γύρω του. Στους λοιπούς δεν αποδίδω απουσία πρωτοβουλίας ή κριτικής σκέψης μεν, αλλά παραμόρφωση της υφιστάμενης ατομικής τους συμπεριφοράς άπαξ και βρεθούν σε παρεούλα δε.
Επιπρόσθετα, αν ήταν στο χέρι μου δεν θα υπήρχε, σχεδόν, συμπατριώτης σας εντός των συνόρων μας με θέσπιση αυστηρής νομοθεσίας και αστυνομικές δράσεις για την πάταξη των προσφιλών σας δραστηριοτήτων (οι οποίες δραστηριότητες είναι τόσο καταδικαστέες που ακόμα και αν επικαλείστε ως χωρατό την ιδιότητα σας, πάλι θα το έβρισκα κακόγουστο).
Τούτων λεχθέντων, επιτρέψτε μου να δηλώσω την λύπη μου για την απουσία σας τις τελευταίες μέρες καθότι είχα διακρίνει μια σκωπτική διάθεση, μια ιλαρή αντίληψη των πραγμάτων, μια φωτεινή ματιά στην διαδικτυακή μας ρουτίνα και βεβαίως έναν σεβαστικό συνομιλητή στην (είτε νεόκοπη είτε αναβαπτισμένη-προσωπικά μου είναι αδιάφορο) περσόνα σας.
Εύχομαι να αφήσετε (και να σας αφήσουν) πίσω τις όποιες τριβές και να κυλήσει ομαλώς και ει δυνατόν δημιουργικά η συνέχεια του ταξιδιού του νου σας, εδώ.
Άλλωστε, η αντίστροφη μέτρηση της απελευθέρωσης μας στους δρόμους (για εμάς τους λίγους μαλάκες που τηρούμε τα μέτρα) έχει αρχίσει. Συνεπώς η όποια σκοτεινή πλευρά μας σύντομα θα έχει το ελεύθερο να εκδηλωθεί στους ανθρώπους που "αγαπάμε". Είναι κρίμα να την σπαταλάμε σε αγνώστους.
Με ειλικρινές ενδιαφέρον,
Μη επανδρωμένη σέλφι.