Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
πρεπει να τον αναλαβω με βαρια φαρμακευτικη αγωγη και πιστευω σε ενα χρονο η θα γινει περδικι η θα καταντησει φυτο:upsidedown:
:2funny: δεν βοηθαει να θεραπευθει ο καριολης δεν βοηθαει

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
53.036
Πόντοι
12.756
θα ηθελα να ξαναγυρισει Πικερ ομως θα ηταν πολυ ωραια....ο μπουστης κραταει μανιατικο πολυ καιρο και δεν μπαινει :(

• Like
Αντιδράσεις: Reznov
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
θα ηθελα να ξαναγυρισει Πικερ ομως θα ηταν πολυ ωραια....ο μπουστης κραταει μανιατικο πολυ καιρο και δεν μπαινει :(
Θες νόμο του Πίκερ και κωλοδάχτυλα στο μετάξι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ο Αγιος τον αποτρελανε :tooth:
Μάλλον αυτός τον έδιωξε.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
53.036
Πόντοι
12.756

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
μαγειρικη της γυναικας

το φαντάστηκα :)
αν ψωνίζετε από χασάπικο, βεβαίως σπανίζουν αλλά: και το λιντλ έχει (συσκευασμένα, κάποιοι αντιλιντλικοί θα γνέφανε με καχυποψία - ο κ. Ρωγοεραστής ίσως ρευτεί απαξιωτικά το μπέργκερ του με πατέ σολωμού που μόλις αγόρασε από πριβέ delicatessen με κάρτα εισόδου στην Αιξωνή Άνω Βούλας και καταβροχθίζει ξαπλωτός με σαγιονάρα στο σαλόνι του τσιπ)

και οι μεγάλοι σκλαβε (στον οποίο, αν δεν απατώμαι συχνάζετε για ουισκάκι) έχει πολύ φρέσκα χύμα, ανακατεμένα με συκωτάκια

επιτρέψτε μου να παρατηρήσω ότι αν και τα στομάχια δίνουν μια έθνικ νότα σε έναν μπουφέ, προτιμώ σιγοβρασμένα τα συκωτάκια, τσιγαρισμένα και σβησμένα με λάιμ (άγουρα λεμόνια, τα λέει ο λαϊκατζής μου) και φρέσκια ρίγανη από το μποστάνι

ομολογώ ότι μου δώσατε ιδέα για μεθαύριο :)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.369
Πόντοι
5.006
γεμισε ο τόπος πωλητές με νοικιάρικα, με λαπτοπ στα πορτμπαγκαζ , και να τρεχουν να προλάβουν πελάτες
και αυτοι εχουν κλιματιστικο στο Hyundai Ι20 , αλλα ειναι χειροκίνητο και αν δεν πιασουν στόχο το επόμενο μεταφορικό μέσο ειναι καρτα απεριοριστων διαδρομων στα ΜΜΕ
καλα αυτοι οι πωλητες το αυτοκινητο το εχουν και για σπιτι, αφου μονο που δεν κοιμουνται εκει μεσα...
μπορεις να βρεις απο μπατονετες μεχρι μπρικι και νυχοκοπτη μεσα στο αυτοκινητο τους...
:confused: :confused: :confused: :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
53.036
Πόντοι
12.756
το φαντάστηκα :)
αν ψωνίζετε από χασάπικο, βεβαίως σπανίζουν αλλά: και το λιντλ έχει (συσκευασμένα, κάποιοι αντιλιντλικοί θα γνέφανε με καχυποψία - ο κ. Ρωγοεραστής ίσως ρευτεί απαξιωτικά το μπέργκερ του με πατέ σολωμού που μόλις αγόρασε από πριβέ delicatessen με κάρτα εισόδου στην Αιξωνή Άνω Βούλας και καταβροχθίζει ξαπλωτός με σαγιονάρα στο σαλόνι του τσιπ)

και οι μεγάλοι σκλαβε (στον οποίο, αν δεν απατώμαι συχνάζετε για ουισκάκι) έχει πολύ φρέσκα χύμα, ανακατεμένα με συκωτάκια

επιτρέψτε μου να παρατηρήσω ότι αν και τα στομάχια δίνουν μια έθνικ νότα σε έναν μπουφέ, προτιμώ σιγοβρασμένα τα συκωτάκια, τσιγαρισμένα και σβησμένα με λάιμ (άγουρα λεμόνια, τα λέει ο λαϊκατζής μου) και φρέσκια ρίγανη από το μποστάνι

ομολογώ ότι μου δώσατε ιδέα για μεθαύριο :)
στηριζω....
να σου πω αγαπητε οτι τα στομαχακια μου τα εβραζε η μητερα μου και μου τα εδινα με αλατακι οταν ημουν πιτσιρικας...για πολλα χρονια δεν τα εβρισκα πουθενα ουτε σε κροπωλεια ουτε σε σουπερ μαρκετ ουτε πουθενα...τα βρηκε η γυναικα φετος στο μαρκετ ιν και ειναι απο την Πινδος..τα κανει γαματα η ρουφιανα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.369
Πόντοι
5.006
φιλε δεν ειμαι για pick up εγω , ειμαι για να κανένα Cadillac Escalade, δεν παω walmart να αγοράσω μπαρμπεκιού για τον κηπο να το φορτωσω πισω
διακριτικο αμαξι τυπε...
μπορεις να μπεις και στην αυτοκινητοπομπη του μπαιντεν αν θες...
:confused:

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
καλα αυτοι οι πωλητες το αυτοκινητο το εχουν και για σπιτι, αφου μονο που δεν κοιμουνται εκει μεσα...
μπορεις να βρεις απο μπατονετες μεχρι μπρικι και νυχοκοπτη μεσα στο αυτοκινητο τους...
:confused: :confused: :confused: :confused:

τώρα λέμε για μαγειρική ρε Τάκη, συντονίσου
τι έφαγες σήμερα; με δικά σου λόγια

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
53.036
Πόντοι
12.756

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.369
Πόντοι
5.006
μπεργκερ με ενα ευρω απο τα Μακ;θα πεθανεις ρε καημενε απο λιπος στο συκωτι και τριγλυκεριδια :confused:
τι ειμαι κανας τινειτζερ να πηγαινω στα μακ ρε μισθωτε!!!!
μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια με τα μακ, τα κοφυ μπερυ και τα σουηδικα κεφτεδακια στο λιντλ ναπουμε ρε πλεμπαιε...
:confused: :confused: :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
53.036
Πόντοι
12.756
μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια με τα μακ, τα κοφυ μπερυ και τα σουηδικα κεφτεδακια στο λιντλ ναπουμε ρε πλεμπαιε...
συγνωμη ξεχασα οτι τρως απο το Βαρουλκο τουλαχιστον :grouphug:

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056

μισό, αυτά τα 3 που επιχειρείτε με δόλο βάζοντας τα δίπλα δίπλα να εξισώσετε από θέμα ποιότητος, δεν έχουν καμία σχέση

άκου καφές από τα μπέρυ :( σαν του έβερεστ από κεφάτο μπαριστοκαφετζή είναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom