Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.829
- Πόντοι
- 12.756
στα αρχιδια μας τι νομιζεις οτι ειναισνα παστιτσιο ειναι κοβεται απο μενα ειναι οχι
ΑΥΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ Λ Α Ζ Α Ν Ι Α
αυτο να θυμάσαι
στα αρχιδια μας τι νομιζεις οτι ειναισνα παστιτσιο ειναι κοβεται απο μενα ειναι οχι
Τυπε δοκίμασε και κιπριανι εμείς αυτά δίνουμε στο σκύλο
αυτα που τρωω ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝστα αρχιδια μας τι νομιζεις οτι ειναι
ΑΥΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ Λ Α Ζ Α Ν Ι Α
αυτο να θυμάσαι
αλλος μαλάκας και εσυΤυπε δοκίμασε και κιπριανι εμείς αυτά δίνουμε στο σκύλο
Δώσε κάνα σίγουρο τυπε γιατί τον έχει πιάσει τσιρλιο τον καημένο τον σκύλοαλλος μαλάκας και εσυ
αυριο θα σου μαθουμε και τα κανελονιααυτα που τρωω ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ
αυτος θα παει σε κανα κυριλέ και θα εχει κανα σουσι σε μπουφέ και θα λεει βαλε μου απο το πιλάφι ψηλεαυριο θα σου μαθουμε και τα κανελονια
δεν πεταω και τηνσκουφια μου για αυτααυριο θα σου μαθουμε και τα κανελονια
σιγα μωρμαλακα εχω παει και στο κοι και εδω στην Γλυφαδα στην Κυπρου...ενταξει για μια φορα το τριμηνο καλα ειναιαυτος θα παει σε κανα κυριλέ και θα εχει κανα σουσι σε μπουφέ και θα λεει βαλε μου απο το πιλάφι ψηλε
καταρχην το πιο πιθανο ειναι να μην ξερεις τι είναιδεν πεταω και τηνσκουφια μου για αυτα
επειδη δεν τα εχει το κοφυ μπερυ, αλλιως κρα θα εκανες..δεν πεταω και τηνσκουφια μου για αυτα
καλα ειπαμε να φλεξαρεις μαλακα με κατι οντως της προκοπης οχι με κανελονια που μου τα εκανε και η γλυκια μανουλακαταρχην το πιο πιθανο ειναι να μην ξερεις τι είναι
μπορεις να νομιζεις οτι ειναι κανα παγωτο πυραυλος της αλτζιντα
φαντασου τι κατουροζουμο του βαζουν να πιει και τον εχουν παπαδιάσει και του λενε οτι ειναι καφες γουατεμαλαςεπειδη δεν τα εχει το κοφυ μπερυ, αλλιως κρα θα εκανες..
εχει κατι γιγαντες πλακί γαματους , πιστευω να πηρεςδεν πεταω και τηνσκουφια μου για αυτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σιγα μωρμαλακα εχω παει και στο κοι και εδω στην Γλυφαδα στην Κυπρου...ενταξει για μια φορα το τριμηνο καλα ειναι
Τυπε μιλας με άνθρωπο που πήγε Μονακό και παράγγειλε τάρταρ γουελ ντανκαλα ειπαμε να φλεξαρεις μαλακα με κατι οντως της προκοπης οχι με κανελονια που μου τα εκανε και η γλυκια μανουλα
ε μα μου πρηζει τους ορχεις τωρα ο γλυκομαλακας νομιζει οτι εμεις δεν παμε σε αυτα ειναι προνομιο των λωποδυτων μονοΤυπε μιλας με άνθρωπο που πήγε Μονακό και παράγγειλε τάρταρ γουελ νταν
2 μαγαζια εχουν το καλυτερο ταρταρ στην αθηναΤυπε μιλας με άνθρωπο που πήγε Μονακό και παράγγειλε τάρταρ γουελ νταν
κανα σαρμαδακι τρως;2 μαγαζια εχουν το καλυτερο ταρταρ στην αθηνα
σε ακουω τορναδόρε απο την Σπυρου Πατση
Μπλου Πάιν το ένα και η λαδόκολλα το άλλο2 μαγαζια εχουν το καλυτερο ταρταρ στην αθηνα
σε ακουω τορναδόρε απο την Σπυρου Πατση
560 χλμ κάνω για να τα φάωκανα σαρμαδακι τρως;
ουτε αυτος τα ξερεις μην τρελενεσαι , δεν τα εχει το γκουγκλε να τα βρειαυτα οντως δεν τα ξερω γαμηδιαρηδες