athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 53.561
- Πόντοι
- 12.756
mounakia ξεκιναει η μπαλιτσα
Πήγαν παραλία τα ρεμαλια και μείναμε εμείς οι πτωχοί να βλέπουμε μπαλιτσαsorry τον πηρα για λιγο... Τι έγινε φύγατε όλοι?
έχει μπάλα για αυτό έχει πέσει νεκρα...Πήγαν παραλία τα ρεμαλια και μείναμε εμείς οι πτωχοί να βλέπουμε μπαλιτσα
Βέβαια η χαρά μας μέσα στον καύσωναέχει μπάλα για αυτό έχει πέσει νεκρα...
και εγω σουβλακι και βυσσιναδα sex & serfμακαρι να ημασταν παραλια..δεν παω γιατι θα ειναι ο ενας πανω στον αλλο.
σουβλακια μπυριτσες σπιτακι και σερφαρισμα.
Παίζει πολύ καλά η Δανίαεγω πηγα βολτα τον σκυλο τσιμπησα και ενα οικογενειακο παγωτο σαν μαλακας
0-1 η δανια ειναι
ναι αυτο βλεπωΠαίζει πολύ καλά η Δανία
εγω sex με το παντα διαθεσιμο και πολυαγαπημενο χερι μου δεν ξερω αν θα κανω λογω καυσωνακαι εγω σουβλακι και βυσσιναδα sex & serf
Ψυχωμένοι μετά το πρόβλημα με τον ΕρικσενΠαίζει πολύ καλά η Δανία
στηριζω Δανια ρε ανωμαλεναι αυτο βλεπω
τους μαλακαρους τους ουαλους θελω να περασουν χωρις να ξερω γιατι βεβαια
Κλεισμένοι στο σπίτι με την ζέστη, κάπως πρέπει να περάσει η ώρα μέχρι να πάμε για μπάνιο το βράδυ...
λαζανια με στομαχακια κοτοπουλου σαλτσατα
τρελη φιλε και δεν τα εβρισκα χρονια..
μαγειρικη της γυναικαςσε ρεστοράν ή οικιακή παρασκευή;
πρεπει να τον αναλαβω με βαρια φαρμακευτικη αγωγη και πιστευω σε ενα χρονο η θα γινει περδικι η θα καταντησει φυτοο πικερ στο φουμπου ποσταρει σοπενχαουερ και μοναχικες πιπες
Άσε το σφυρί μου να κάνει τη δουλειά του.πρεπει να τον αναλαβω με βαρια φαρμακευτικη αγωγη και πιστευω σε ενα χρονο η θα γινει περδικι η θα καταντησει φυτο