TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
και εγω θα φαω το κουλουρακι του προβοσκιδολαγνουμε εφαγε η ζεστη και η κουραση φιλαρακι
και εγω θα φαω το κουλουρακι του προβοσκιδολαγνουμε εφαγε η ζεστη και η κουραση φιλαρακι
τζιμακος που ειναι;περιπτερι;ευτηχως ειμαστε κομπλε ολα τα νουμερα στην εδρα τους ..πουσυ τζιμης
τετοια ωρα και λογω ζεστης ποτιζει τα προβοσκιδουχατζιμακος που ειναι;περιπτερι;
παρε και συ θηριωδες τζιπ τυπεμε εφαγε η ζεστη και η κουραση φιλαρακι
περιμενω πρωτα να αυγατισουν οι επενδυσεις που δεν εχωπαρε και συ θηριωδες τζιπ τυπε
Η ζωή είναι σκληρή τύπεΤύπε θυμίζεις σκληρό γιάπη Τεξανό που οδηγάει μόνο κάτι καράβια Chevrolet και Ford Ranger
Η ζωή είναι σκληρή τύπε
Πάρε το Μόκα τώρα που μπορείς ακόμα να βάλεις δόσεις που έχεις δουλειά .... Γιατί μετά με το επίδομα δεν κάνουν χρηματοδοτήσειςπεριμενω πρωτα να αυγατισουν οι επενδυσεις που δεν εχω
kaλως τον rampoΗ ζωή είναι σκληρή τύπε
Άσε ταλαιπωρία.με εφαγε η ζεστη και η κουραση φιλαρακι
αστο θα πεθανω με αυτο που εχω ρεΠάρε το Μόκα τώρα που μπορείς ακόμα να βάλεις δόσεις που έχεις δουλειά .... Γιατί μετά με το επίδομα δεν κάνουν χρηματοδοτήσεις
Θα σε πεθάνει αυτό που έχειςαστο θα πεθανω με αυτο που εχω ρε
εγω την κηδεια θα σου κανω και καλη τιμη και πολλες δοσειςαστο θα πεθανω με αυτο που εχω ρε
αγοργιανη τυπε?Άσε ταλαιπωρία.
Αγκίστρι τυπε για σκ.αγοργιανη τυπε?
αυτος ειναι ο σκοπος να ζησει το αμαξι πιο πολυ απο μεναΘα σε πεθάνει αυτό που έχεις
μαλλον π.φαληροαγοργιανη τυπε?
με ταξι θα το παμε τον μπουστη τον φτωχοεγω την κηδεια θα σου κανω και καλη τιμη και πολλες δοσεις
Δε νομίζω.μαλλον π.φαληρο