Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.288
- Πόντοι
- 12.756
Δηλεσιαγοργιανη τυπε?
Δηλεσιαγοργιανη τυπε?
να παρεις σαλαγκια εχει με τρια και τεσσαρα αγκιστριαΑγκίστρι τυπε για σκ.
Πιο πολύ ζεστή κάνει εκεί τύπεΤσακ τσακ με δελφίνι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δε νομίζω.
Ναι να τα δώσω στο παντοφλακια.να παρεις σαλαγκια εχει με τρια και τεσσαρα αγκιστρια
Το ξέρω τυπε αλλά λίγο να ξεφύγουμε.εχει το ξενοδοχείο πισίνα ευτυχώςΠιο πολύ ζεστή κάνει εκεί τύπε
και την βραζιλιανα?Τα πληρωνει η Βραζιλία όλα τυπε διαμονή δελφινια και μάσα
Τασο λεω της γυναικας πρεπει να παω ενα ΣΚ στον Τασουληνα του κανω παρεα να ψησουμε να αραξουμε κλπ να μην τον αφησω μονο και μου λεει αν πας θα λειπεις μονιμακαι την βραζιλιανα?
Οχι οχικαι την βραζιλιανα?
Με τη γυναίκα και το παιδί μαν.και την βραζιλιανα?
Την Κολομπιανα ....και την βραζιλιανα?
Τασο λεω της γυναικας πρεπει να παω ενα ΣΚ στον Τασουληνα του κανω παρεα να ψησουμε να αραξουμε κλπ να μην τον αφησω μονο και μου λεει αν πας θα λειπεις μονιμα
καταλαβα θα πρεπει να βγαλεις εισητηριο χωρις επιστροφηΤασο λεω της γυναικας πρεπει να παω ενα ΣΚ στον Τασουληνα του κανω παρεα να ψησουμε να αραξουμε κλπ να μην τον αφησω μονο και μου λεει αν πας θα λειπεις μονιμα
μα αν ειναι δυνατονκαταλαβα θα πρεπει να βγαλεις εισητηριο χωρις επιστροφη
η αληθεια φιλε ειναι πως φετος εχει πολυ μουνι περνω και τον σκυλο μαζι και γινεται της ποπηςμα αν ειναι δυνατον
Τα πληρωνει η Βραζιλία όλα τυπε διαμονή δελφινια και μάσα
ουτε καν!!!μαλιστα....
Δηλαδή να κάνω μιά σούμα πρόχειρη αν είσαι υπαλληλάκι
περίπου 4 μεικτά που ειναι 2500 καθαρά , απο 2 εως 4 μπονους το ετος , μεσαιο λεβελ θεσης , μαξ 30Κ αυτοκίνητο , οριακα εισαι τιγκουαν , δεν χτυπας ουτε Χ1 με καλο εξοπλισμο , παει 35Κ+ αυτο.
Καυσιμα κανα 100αρι με 150αρι δικα τους τα υπολοιπα δικά σου,να σου βάλω και 80ευρω Αττικη Οδό , κανα 200 τικετς ρεστοραντ να πηγαινεις κανα Σκλαβενίτη κουπόνια και εισαι κομπλε.
Κανα δανειακι στο κεφάλι που δίνεις κανα 600αρι αν ειναι παλιό , εδωσες και κανα 3χιλιαρο να βαλεις φυσικό αέριο σπιτι για οικονομία , γιατι για αντλια θερμότητας δεν σου φτάνουν τα λεφτα.
Καλα είσαι
Αν εισαι Ελ Επαγγ. γαμησε τα και αφησε τα, προκαταβολες φόρου , 400 περιπου το αμαξι μηνα , λογιστης κανα 5χιλιαρο κοβεις τιμολόγια αιντε βαριά βαριά 8Κ μηνα , εισαι στενά πολυ , κατι εισφορες κατι απο εδω κατι απο εκει , ζεις για να πληρωνεις τον Κουλη
τα εχουμε λυσει αυτα τα προβληματα εμεις τυπε καθομαστε και παρακολουθουμε ταν ζωη να κυλαει εκει εξω και μεις απολαμβανουμε την δροσα του αρκοντισιοΜαλάκες έξω κάνει αφόρητη ζέστη!
aircondition και σπίτι μόνο!!!