Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.546
Πόντοι
12.756
φαντάζομαι το γνωρίζεις ότι δεν είσαι ο μοναδικός με αυτοκίνητο και κλιματιστικό?
σιγουρα δεν ειμαι ο μοναδικός.
αλλα ο μοναδικός που το αυτοκινητο του ειναι σαν κινητό διαμέρισμα γκαρσονιέρα με φρέσκο αέρα απο τα περφορέ καθίσματα, εμφιαλωμένο , 40 ποντους πιο ψηλα απο ολους
χωρις αγχος να προλάβω κάτι , χωρις να με νοιαζει ο δεικτης της βενζίνης , χωρις να πρεπει να πιάσω στόχο πωλήσεων για να πληρώσω την δόση του δανείου
και να μην εχω να δωσω λογαριασμο σε κανεναν.
Οπως το περιγράφω πρεπει να ειμαι απο τους λιγους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
  • Like
Αντιδράσεις: alpula

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
αλλα ο μοναδικός που το αυτοκινητο του ειναι σαν κινητό διαμέρισμα γκαρσονιέρα με φρέσκο αέρα απο τα περφορέ καθίσματα, εμφιαλωμένο , 40 ποντους πιο ψηλα απο ολους
χωρις αγχος να προλάβω κάτι , χωρις να με νοιαζει ο δεικτης της βενζίνης , χωρις να πρεπει να πιάσω στόχο πωλήσεων για να πληρώσω την δόση του δανείου
:rockon:

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456

Τύπε θυμίζεις σκληρό γιάπη Τεξανό που οδηγάει μόνο κάτι καράβια Chevrolet και Ford Ranger :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.546
Πόντοι
12.756
Πάσα για να γράψει και να γελάσουμε!
Καποιος πρέπει να δίνει και τις ασιστ!
γεμισε ο τόπος πωλητές με νοικιάρικα, με λαπτοπ στα πορτμπαγκαζ , και να τρεχουν να προλάβουν πελάτες
και αυτοι εχουν κλιματιστικο στο Hyundai Ι20 , αλλα ειναι χειροκίνητο και αν δεν πιασουν στόχο το επόμενο μεταφορικό μέσο ειναι καρτα απεριοριστων διαδρομων στα ΜΜΕ

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
γεμισε ο τόπος πωλητές με νοικιάρικα, με λαπτοπ στα πορτμπαγκαζ , και να τρεχουν να προλάβουν πελάτες
και αυτοι εχουν κλιματιστικο στο Hyundai , αλλα ειναι χειροκίνητο και αν δεν πιασουν στόχο το επόμενο μεταφορικό μέσο ειναι καρτα απεριοριστων διαδρομων στα ΜΜΕ
υπάρχει και το ενδιάμεσο απο αυτο που ζεις και αυτό που περιγράφεις.

Τελικά ρε Νιπλη δεν μας είπες τι ρόδα έχεις?

• Like
Αντιδράσεις: LION7

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.546
Πόντοι
12.756
Τύπε θυμίζεις σκληρό γιάπη Τεξανό που οδηγάει μόνο κάτι καράβια Chevrolet και Ford Ranger :confused:
φιλε δεν ειμαι για pick up εγω , ειμαι για να κανένα Cadillac Escalade, δεν παω walmart να αγοράσω μπαρμπεκιού για τον κηπο να το φορτωσω πισω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.546
Πόντοι
12.756
υπάρχει και το ενδιάμεσο απο αυτο που ζεις και αυτό που περιγράφεις.

δεν υπαρχουν πια ενδιάμεσοι τύπε , ενα καλό που έκανε η κρίση.
η θα δεις κανα διευθυντη πωλήσεων με κανενα T-roc η κανα Κασκαι αιντε στα πολλα κέφια κανα 3αρι μπεμβε ή θα παιζει πλεμπα , I20 χειροκινητο , κανα αστρα πετρελαιο ή αντε κανα γιαρις (παιζει πολυ και το Πεζώ το 208 πως σκατα το λενε)
αλλα ως εκει , μετα τα πανω απο 28-30 χιλιάρικα νοικιάρικα τελειωσαν με τον φόρο παροχής που ρους χρεωνουν οι εταιρείες τους..

λιγοι μειναμε που παμε και βαζουμε 70+ ευρω βενζίνες στο πρατηρια και δεν εχουμε καρτα πόντων ή coral εταιρικη

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
η θα δεις κανα διευθυντη πωλήσεων με κανενα T-roc η κανα Κασκαι αιντε στα πολλα κέφια κανα 3αρι μπεμβε ή θα παιζει πλεμπα , I20 χειροκινητο , κανα αστρα πετρελαιο ή αντε κανα γιαρις
αλλα ως εκει , μετα τα πανω απο 28-30 χιλιάρικα νοικιάρικα τελειωσαν με τον φόρο παροχής που ρους χρεωνουν οι εταιρείες τους..

λιγοι μειναμε που παμε και βαζουμε 70+ ευρω βενζίνες στο πρατηρια και δεν εχουμε καρτα πόντων ή coral εταιρικη
Μάλιστα!
εγω συνδιάζω το πρώτο με το τρίτο(30 χιλιαρικα) και το τέταρτο (βαζω 100€ βενζινη απο την τσέπη μου)
Κοινώς είμαι ακόμα κώτσος!
Ο εξυπνος παίρνει το i20 και ξενοιάζει!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.546
Πόντοι
12.756
Μάλιστα!
εγω συνδιάζω το πρώτο με το τρίτο(30 χιλιαρικα) και το τέταρτο (βαζω 100€ βενζινη απο την τσέπη μου)
μαλιστα....
Δηλαδή να κάνω μιά σούμα πρόχειρη αν είσαι υπαλληλάκι
περίπου 4 μεικτά που ειναι 2500 καθαρά , απο 2 εως 4 μπονους το ετος , μεσαιο λεβελ θεσης , μαξ 30Κ αυτοκίνητο , οριακα εισαι τιγκουαν , δεν χτυπας ουτε Χ1 με καλο εξοπλισμο , παει 35Κ+ αυτο.
Καυσιμα κανα 100αρι με 150αρι δικα τους τα υπολοιπα δικά σου,να σου βάλω και 80ευρω Αττικη Οδό , κανα 200 τικετς ρεστοραντ να πηγαινεις κανα Σκλαβενίτη κουπόνια και εισαι κομπλε.
Κανα δανειακι στο κεφάλι που δίνεις κανα 600αρι αν ειναι παλιό , εδωσες και κανα 3χιλιαρο να βαλεις φυσικό αέριο σπιτι για οικονομία , γιατι για αντλια θερμότητας δεν σου φτάνουν τα λεφτα.
Καλα είσαι

Αν εισαι Ελ Επαγγ. γαμησε τα και αφησε τα, προκαταβολες φόρου , 400 περιπου το αμαξι μηνα , λογιστης κανα 5χιλιαρο κοβεις τιμολόγια αιντε βαριά βαριά 8Κ μηνα , εισαι στενά πολυ , κατι εισφορες κατι απο εδω κατι απο εκει , ζεις για να πληρωνεις τον Κουλη

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056

μαλιστα....
Δηλαδή να κάνω μιά σούμα πρόχειρη αν είσαι υπαλληλάκι

Κάποτε θα `ρθει μια όμορφη μέρα
αδέρφια όλοι μαζί
Μισθωτοί, Ελεύθεροι, Εισοδηματίες
και ΔΥ και λαμογιανοί

τότε θα βρούμε λέξη να πούμε
γλυκιά σ’ όποιον πονά
και το κουράγιο ν’ αγαπάμε
όποιον μας πολεμά

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.546
Πόντοι
12.756

Κάποτε θα `ρθει μια όμορφη μέρα
αδέρφια όλοι μαζί
Μισθωτοί, Ελεύθεροι, Εισοδηματίες
και ΔΥ και λαμογιανοί

τότε θα βρούμε λέξη να πούμε
γλυκιά σ’ όποιον πονά
και το κουράγιο ν’ αγαπάμε
όποιον μας πολεμά
γιατι δεν βοηθας τον Πουση ?

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
γιατι δεν βοηθας τον Πουση ?

σε ποιο απ' όλα τα θεάρεστα έργα του

1.κοινωνική επανάστα;
2.δελεασμός φοιτητριώνε με αμάξι αντί για τα Μέσα Μαζικής Βαρεμάρας;
3.πότισμα των φυτών σε θηλυκότητες στο Παγκράτι;
4. κράτημα του φορέματος (να μην σέρνεται) -ακολουθώντας τες στα γόνατα- των Αυτού Μεγαλειότατων Τιντερουδών;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
η θα δεις κανα διευθυντη πωλήσεων με κανενα T-roc η κανα Κασκαι αιντε στα πολλα κέφια κανα 3αρι μπεμβε ή θα παιζει πλεμπα , I20 χειροκινητο , κανα αστρα πετρελαιο ή αντε κανα γιαρις (παιζει πολυ και το Πεζώ το 208 πως σκατα το λενε)

Λάθος ολα, μού είσαι και μέσα στα κόλπα υποτίθεται

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μπηκα σπιτι