ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.480
- Πόντοι
- 5.006
αν εισαι ο Καραμανης θα σε γαμησω που εφυγες ξαφνικα και γυρισες με αλλο κλωνο να ξες
αν εισαι ο Καραμανης θα σε γαμησω που εφυγες ξαφνικα και γυρισες με αλλο κλωνο να ξες
πιστευω θα ημουν αξιωματουχος στην Ινδια και θα ραβδιζα ραοπαο καθε πρωι
εγω θα ηθελα να ειχα τα λεφτα του νιπλη χωρις ομως τις φυλακες και το ποινικο μητρωο τουτο γούστο του αναπούρνα είναι εγγύηση. Θα ήθελα να είναι ο προσωπικός μου booty shopping assistant
Δομοκοεχει κανει φυλακα ?
Όταν κάποιος μιλάει στους άλλους για τον εαυτό του,αναφερόμενος πάντα σε γ' ενικό πρόσωπο,τι πιστεύετε για αυτόν?
ισχύει ότι είχε χαστουκίσει φύλακα γιατί του είχε περάσει δωδεκάρι μαλτ αντί για δεκαεξάρι?Δομοκο
Μα γιατί τους μαλώνετε αγαπητέ Άγιε?Κοπελιές!
Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά αυτό το νήμα έχει τίτλο "Φύλλο Μηδέν" και υπότιτλο "Η Λέσχη των ηττημένων". Δεν έχει τίτλο "Η γωνιά των Κλαψομούνηδων", ούτε έχει καμιά σχέση με εκπομπές τύπου "Αλήθειες με την Ζήνα".
Αν τώρα εσείς επιθυμείτε να συνεχίσετε εδώ την μυξοκλάψα για την άτιμη κοινωνία του Bou, που σας φέρθηκε σκληρά κι απαίσια, κανένα πρόβλημα. Συνεχίστε εδώ.
Μην διαμαρυρηθείτε όμως αν οι υπόλοιποι συμμετέχοντες που τους έχετε ζαλίσει τα θυμιατά με την μεμψιμοιρία σας, σας παραπέμψουν σε γνωστά σημεία του σώματός τους, ή σας ρίξουν κανένα καντήλι.
Τέλος, και θέλοντας να σας βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ, προσφέρομαι να σας ανοίξω νήμα με διακριτικό τίτλο "Το κλάμπ του κάθε πικραμένου-πικραμένης", προκειμένου να βρείτε εκεί διέξοδο ομού με τους υπόλοιπους όμοιούς σας, χωρίς όμως να χρεωθείτε την ίδρυσή του και να πέσει η υπόληψή σας (για την οποία κατά τα άλλα δεν ενδιαφέρεστε).
Εγώ πάλι ήθελα να είχα τους κώλους που ποστάρει ο κ. Ανω Πουρνάρι.
Μα γιατί τους μαλώνετε αγαπητέ Άγιε?
Σέιμ χιαρ,αλλά ελπίζω να το λέτε με αγάπη για τα κακόμοιρα αυτά παιδιά.Γιατί μου έχουν ζαλίσει το κατζίον με την κλάψα τους.
ωπα ριχτο να του γαμησω τα χαπια που πινειαλλος ειναι ο καραμανης τυπε.