The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.907
- Πόντοι
- 25.467
εγω παντως εσενα σε εμπιστευομαι φαινεσαι πολυ κουλ θα σε συναντουσα
Κανονίστε να σας βρούμε καμμένο μέσα στη σακαράκα σας, στο Σέσι Κρωπίας.
εισαι υγιης;νεφρα,συκωταρια,βλεφαρα;απλα ρωταωΕιμαι γαμω τα παιδια και γαμαω και δερνω , αλλα φοβαμαι μετα μηπως δεν βρισκει το σοι μου ουτε dna.
Ντάλιτ ο Αθηναίος;να ευχαριστεις τον θεο που γεννηθηκες στην ελλαδα που δεν εχουμε κάστες τυπε..
αν ησουν στην ινδια δεν θα σου επιτρεποταν να συνομιλεις μαζι μου και κατα πασα πιθανοτητα θα καθαριζες βοθρους...
πιστευω θα ημουν αξιωματουχος στην Ινδια και θα ραβδιζα ραοπαο καθε πρωιΝτάλιτ ο Αθηναίος;
βγάζει μια οικειότητα παράξενη, ξεκινώντας από το όνομαεγω παντως εσενα σε εμπιστευομαι φαινεσαι πολυ κουλ θα σε συναντουσα
μαλακας θα ησουνα οπως και δω,με το συμπαθιο.πιστευω θα ημουν αξιωματουχος στην Ινδια και θα ραβδιζα ραοπαο καθε πρωι
Ε ναι, απλες καθημερινες ερωτησεις.εισαι υγιης;νεφρα,συκωταρια,βλεφαρα;απλα ρωταω
αν εισαι ο Καραμανης θα σε γαμησω που εφυγες ξαφνικα και γυρισες με αλλο κλωνο να ξεςΕ ναι, απλες καθημερινες ερωτησεις.
πιστευω θα ημουν αξιωματουχος στην Ινδια και θα ραβδιζα ραοπαο καθε πρωι
Δεν τον ξερω τον κυριο, οχι ο ψυχοπαθης ειμαι, ο νεος σας διαδυκτιακος φιλος.αν εισαι ο Καραμανης θα σε γαμησω που εφυγες ξαφνικα και γυρισες με αλλο κλωνο να ξες
Ρίχτου δούλεμα, το τραβάει ο οργανισμός του. Όσα περισσότερα inconsistencies, τόσο βυθίζεται ατο λούκι που τον βάζεις.Κυριε μου, αν σας στειλω ενα λινκ απο περιεργια θα το πατησετε? Γιατι αυτο αποτελει δειγμα απροσεξιας.
Επισης οπως ειπα, μου εστειλε λινκ και ειδα μια διαφημιση για αππ, σκεφτηκα μηπως στο μεσοδιαστημα αλλαξε το ονομα.
Οπως θα θυμαστε, μιας και το ειχατε και στο προφιλ σας, ο καλογερος αρχικα ειχε μια μπετα εκδοση. μιας και δε το βρηκα γιατι δε θυμομουν ενα γραμμα στο ονομα, σκεφτηκα οχι οτι διαβασα λαθος αλλα οτι αλλαξε το ονομα απο μπετα σε λανς βερσιον.
Αλλα βεβαιως, το ρεζιλικι ειναι απιστευτο, ωωω θεε μου τι τραγωδια....
Αν και το παραπανω αποτελει προκληση για να μοιρασω το λινκ, εμ δεν προκειται
παντα με το καθεστωςΚαι Ινδός, και κούλης;
σε φαντάζομαι να κάνεις τον βηματισμόπιστευω θα ημουν αξιωματουχος στην Ινδια και θα ραβδιζα ραοπαο καθε πρωι
φτηνο ειναι, υπαρχουν πολυ ακριβοτερααυτο το λαγκαβουλι ποσο τιμαται γνωριζει κανα νιαμου να πει;
χαχαχααχ οταν το ειχα πρωτοδει ειχα κλαψει απο τα γελιασε φαντάζομαι να κάνεις τον βηματισμό
γαμάτο. δείχνει πόση διαφορά έχουν οι ιδιαιτερότητες στις χώρες. Αυτό που φαίνεται γελοίο σε εμάς, στην Ινδία και το Πακιστάν καμαρώνουνχαχαχααχ οταν το ειχα πρωτοδει ειχα κλαψει απο τα γελια