tampalouka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
οντως παιδια αυτή είναι?? βουλγαρα είναι? μου βγαζει πολλα προφιλ της..μαλλον δικε μου δεν εχεις παει ποτε στο 99 η δεσποινα αυτη ειναι και η γνωστες μπορουν να στο επιβαιβεωσουν
οντως παιδια αυτή είναι?? βουλγαρα είναι? μου βγαζει πολλα προφιλ της..μαλλον δικε μου δεν εχεις παει ποτε στο 99 η δεσποινα αυτη ειναι και η γνωστες μπορουν να στο επιβαιβεωσουν
ε είπαμε ρε φίλε, αυτή είναι!!!!!!οντως παιδια αυτή είναι?? βουλγαρα είναι? μου βγαζει πολλα προφιλ της..
Δικε μου την Δεσποινα την παιρνω από τοτε που πρωτοξεκινησε Δεληγιωργη και προσφατα την πηρα και Φυλης όταν ειχε βαρδια μαζι με μια άλλη εγχειρισμενη ξανθια...H εγω δεν βλεπω καλα στα σκοταδια του 99 η εχει ταραξει τις φωτο τις στο Photoshop...μαλλον δικε μου δεν εχεις παει ποτε στο 99 η δεσποινα αυτη ειναι και η γνωστες μπορουν να στο επιβαιβεωσουν
σηγουρα απο τη καταλαβενω στον βαζουν αμα θεςΠαρτουζες παίζει στο μαγαζί ??
στα 25 ευρά είναι φίλε... ;)Καλησπέρα σε όλους το μαγαζί είναι ακόμα στα 25 ευρό ?
Ευχαριστώ.
siga mhn exei thlefono type moukalimera....paidia gnwrizei kaneis to tilefwno tou bourdelou??
type mou ekpliktiki omoiothta alla den einai aythdeni lazaro το ονομα της στο fb
type mou ekpliktiki omoiothta alla den einai ayth
ασε μας ρε φιλε που δεν ειναι αυτη.εχεις παει ποτε?αν εχεις παει θα δεις οτι ειναι η ιδιαtype mou ekpliktiki omoiothta alla den einai ayth
?? me ydraylika einai type mou? lene tipota?Τζένη - Αφροδίτη