δεν ξαναπατησα εκει μπιλυ...
Πήγα με BMWPOWER πριν λίγο καιρό..........
δεν ξαναπατησα εκει μπιλυ...
Δεσποινα δυναμη... ;)Πήγα με BMWPOWER πριν λίγο καιρό..........
τυπε έπρεπε να πας και στο Αγκύρας να δεις την Μπάρμπι ;)Δεσποινα δυναμη... ;)
την ειδα στην τσοντα...δυναμη κ αυτη...τυπε έπρεπε να πας και στο Αγκύρας να δεις την Μπάρμπι ;)
Δεσποινα δυναμη... ;)
Τρίτη και Πέμπτη δεν δουλεύει,δε στα είπανε καλά.τυπε,νομιζω η Δεσποινα δεν δουλευει Τριτη κ Παρασκευη...οποτε αν πας εκεινες τις μερες θα βρεις αλλη (αλλον)
Σιγά ρε φίλε! Τη θα σου έκανε? Ένα ωραίο τσιμπούκι σίγουρα. Και στο κάτω, κάτω μερικοι μάγκες προκαλούν, τους τσάτσους για άλλα παιχνίδια, ποιο σκληρά. Ε! μην πω!ο τσατσος στο Φ99 μου σηκωνε την μπλουζα προς τα πανω κ προσπαθησε να με ''παρασυρει'' σε ενα δωματιο που βρισκεται εκ δεξιων οπως μπαινεις...φυσικα εκοψα λασπη...μου ελεγε να ξαναπερασεις κτλ...του ειπα(για πλακα):αμα κερνας κανα καφεδακι ερχομαι ...κ μου απαντα:ελα εσυ κ θα σε κερασω οτι θελεις.... :S :S :S
Συμφωνώ! Εχει, ένα παπαρι και γαμω!!Ποιος τους χέζει τους τσάτσους, η Δεσποινάρα είναι όλα τα λεφτά.
Είναι πολύ όμορφη και κορμάρα,το παπάρι της καβλώνει με τη μία.Συμφωνώ! Εχει, ένα παπαρι και γαμω!!
PANTWS PAIDIA EKEI MESA OI TSATSOI PSAXNONTAI GIA POUTSO.TO EXETE KATALAVEI??
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]Διαρκής Χρήση Greeklish[/color]
[/quote]Ελα,ομως!Που ψαχνωνται :fuck1: και για να γαμησουνε,κανεναν,κωλο!!! :pipa3: :pipa3: :pipa3:
Καυλα το δεσποινακι αυτες οι χειλαρες της ειναι για τρελαΣυμφωνώ! Εχει, ένα παπαρι και γαμω!!
Ρε φίλε! Δεν ψάχνει μουνι το παλικάρι. Για εργαλείο ενδιαφέρεται. Μόνο το Βικακι! Άγκυρας!το Νο ΕΝΑ!ειναι.τυπε έπρεπε να πας και στο Αγκύρας να δεις την Μπάρμπι ;)
Δέσποινα όλη μέρα.Παρακαλώ.Καλημέρα παιδιά και χρονια πολλα καλη χρονια ξέρουμε τι παίζει περιπου το Σάββατο στο μαγαζι ; Γτ λέω να δοκιμάσω .
Ευχαριστω
Δέσποινα όλη μέρα.Παρακαλώ.
Σόφη σήμερα...Καλημέρα και χρόνια πολλά.Ξέρει κανείς ποιές δουλεύουν σήμερα???