You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ο λαος ζηταει ανανεωση!
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτα?οσες φορες εχω περασει ολο κλειστο ειναικατι ακουσα για ενα καινουριο μωρο ονοματι εμμανουελλα,με υδραυλικα παντα,περασε κανεις προσφατα να με επιβεβαιωσει?
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
η δεσποινα δουλευει εκει ακομα?PANTWS PAIDIA EKEI MESA OI TSATSOI PSAXNONTAI GIA POUTSO.TO EXETE KATALAVEI??
PANTWS PAIDIA EKEI MESA OI TSATSOI PSAXNONTAI GIA POUTSO.TO EXETE KATALAVEI??
αυτοι μπορει να ψαχνονται εσυ θα τους τον δωσεις
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
δωστους ενα τσιμπουκι και κανε συμφωνια να γαμησεις τζαμπααυτοι μπορει να ψαχνονται εσυ θα τους τον δωσεις
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
δικε μου το δεσποινακι ειναι εγγυηση περνα μην το σκεφτεσαι καθολουγυρω στις 12 το βραδυ κλεινει εγω οποτε περναω ολο τη δεσποινα πετυχαινω ... δεν δουλευει καμια αλλη εκει ;
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
ο τσατσος στο Φ99 μου σηκωνε την μπλουζα προς τα πανω κ προσπαθησε να με ''παρασυρει'' σε ενα δωματιο που βρισκεται εκ δεξιων οπως μπαινεις...φυσικα εκοψα λασπη...μου ελεγε να ξαναπερασεις κτλ...του ειπα(για πλακα):αμα κερνας κανα καφεδακι ερχομαι ...κ μου απαντα:ελα εσυ κ θα σε κερασω οτι θελεις.... :S :S :Spaidia xerw enan gnwsto m pou pige ekei...
kai tou edwseo tsatsos to til tou
gia na paei na tn pidixei..
gi auto to eipa...oti psaxnontai k autoi ekei mesa... :-)
koita opoios exei treli fantasiwsi tn dineis k mia pipa...xaxa
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
αμ και εσυ τι ηθελες και πηγες στο 99ο τσατσος στο Φ99 μου σηκωνε την μπλουζα προς τα πανω κ προσπαθησε να με ''παρασυρει'' σε ενα δωματιο που βρισκεται εκ δεξιων οπως μπαινεις...φυσικα εκοψα λασπη...μου ελεγε να ξαναπερασεις κτλ...του ειπα(για πλακα):αμα κερνας κανα καφεδακι ερχομαι ...κ μου απαντα:ελα εσυ κ θα σε κερασω οτι θελεις.... :S :S :S
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
''ετυχε''αμ και εσυ τι ηθελες και πηγες στο 99
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
''ετυχε''
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
τυπε,νομιζω η Δεσποινα δεν δουλευει Τριτη κ Παρασκευη...οποτε αν πας εκεινες τις μερες θα βρεις αλλη (αλλον)τωρα η δεσποινα ειναι παλι ;
Τα'θελε ο κωλαράκος σου...........ο τσατσος στο Φ99 μου σηκωνε την μπλουζα προς τα πανω κ προσπαθησε να με ''παρασυρει'' σε ενα δωματιο που βρισκεται εκ δεξιων οπως μπαινεις...φυσικα εκοψα λασπη...μου ελεγε να ξαναπερασεις κτλ...του ειπα(για πλακα):αμα κερνας κανα καφεδακι ερχομαι ...κ μου απαντα:ελα εσυ κ θα σε κερασω οτι θελεις.... :S :S :S
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
δεν ξαναπατησα εκει μπιλυ...Τα'θελε ο κωλαράκος σου...........
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 22K