dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
οχι ..μαλλον στο ενδιαμεσο διαστημα γυρισε κ ξαναεφυγε τωρα...παρετεινε τις διακοπες της μαλλον τυπε :S
δεν ξερω βεβαια,γιατι δεν πηγα.
οχι ..μαλλον στο ενδιαμεσο διαστημα γυρισε κ ξαναεφυγε τωρα...παρετεινε τις διακοπες της μαλλον τυπε :S
καιγεσαι μαν να πας?
το δα στο Fb οτι λειπει..το γραφει η ιδια. ;)
δεν ειπα ποτε οτι δεν εχω. ;)Πως το είδες...αφού λες δεν έχεις Facebook...MAN...
δεν ειπα ποτε οτι δεν εχω. ;)
αντιθετα ειχα δηλωσει σε αλλο σαϊτ (ξερεις ποιο) , οτι δεν μπορω να το δωσω,γιατι σε αντιθεση με αρκετους-ειναι πολυ προσωπικο κ εχω την μαπα μου φατσα φορα,την οικογενεια μου κ τους φιλους μου.
:-* :-*Κατανοητόν... ;) ;) ;)
ναι εχω δει κ αγγελιαΚάπου άκουσα οτι ειναι κυπρο για 15 μερες ισχύει ;
Πρέπει να φέρουν και καμία καινουρια πχ η δεσποινα ειναι απο το 2010 σίγουρα όπως και η σοφια
Πέρασα σημερα ηταν η τονια . Εγω ειχα παει για την χριστινα που είπε κάπου ένας συναγωνιστής αλλα δεν ηταν
ναι απογευμα έχουμε καμία ενημέρωση ;απογευμα μουτρο?????
Με την Τόνια έχω βρεθεί δυο φορές πριν το καλοκαίρι.Πέρασα σημερα ηταν η τονια . Εγω ειχα παει για την χριστινα που είπε κάπου ένας συναγωνιστής αλλα δεν ηταν
ναι απογευμα έχουμε καμία ενημέρωση ;
ευχαριστω φιλε εστω κ καθυστερημένα , (προβλημα με P.C.)λειπει μαν.οποτε μην κατεβαινεις.
πέρασα απ έξω και βαρέθηκα να μπω χθες το βράδυ . Μαλακια!εχουμε κανανεο βαριέμαι να παω να δω????
μας γαμησες...πέρασα απ έξω και βαρέθηκα να μπω χθες το βράδυ . Μαλακια!
μας γαμησες...