Νέα

Φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΝΤΖΕΛΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.690
Πόντοι
3.656
Εισαι τοσο σκουπιδι απο φυσικού σου, ή προσπαθεις κιολας να ανεβασεις την αποδοση σου?
εδω μεσα ολοι γινονται μαγκες, εξω δεν τολμανε να τα πουνε αυτα γιατι θα φυγουν με την παντοφλα σφηνωμενη στον κωλο.

συνηθως αυτοι που λενε τετοια η φωναζει η γυναικα τους και καθοντα σουζα η δεν εχει γυρισει να τους κοιταξει ουτε θυληκη αρκουδα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τι εξυπονοεις ρε τυπε?
επειδη και εσυ οπως η πλειοψηφια των λογικων ανθρωπων προσπαθει να βγαλει ακρη με αυτο το αισχος και στηριζεται σε ισως και νομιζω που ομως δεν στηριζονται τελικα πουθενα με το "τον βαλαν μεσα γιατι ειχε φημη νταη":2funny::2funny: δεν θα μπορουσες να το θεσεις πιο ωραια για αυτο το καρναβαλι που στησανε

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Από προσωπική εμπειρία μπορώ να πω ότι στην πλειοψηφία τους οι μπουρδελιάρηδες έχουν ζητήματα ψυχολογικά.
Ποτέ όμως δεν περίμενα ότι τόσοι πολλοί θα έβλεπαν με συμπάθεια τη σεξουαλική βία με θύματα γυναίκες και παιδιά.
Το έχω διαπιστώσει από τα "αστειάκια" τους σε θέματα βιασμών,γυναικοκτονιών ή στις συλλήψεις των διαφόρων "δράκων".

Αλλά για να φτάνεις σε τέτοιο σημείο,σίγουρα έχεις άλυτα θέματα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.690
Πόντοι
3.656
επειδη και εσυ οπως η πλειοψηφια των λογικων ανθρωπων προσπαθει να βγαλει ακρη με αυτο το αισχος και στηριζεται σε ισως και νομιζω που ομως δεν στηριζονται τελικα πουθενα ισως με το "τον βαλαν μεσα γιατι ειχε φημη νταη":2funny::2funny: δεν θα μπορουσες να το θεσεις πιο ωραια για αυτο καρναβαλι που στησανε
τυπε εσυ εισαι 100% σιγουρος οτι δεν τις κακοποιησε τις κοπελες? πως εισαι σε θεση να γνωριζεις οτι ολα αυτα ειναι στημενα?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.351
Πόντοι
2.356
Δεν νομίζω Αλεξ έστω και σαν λόγια του αέρα ξέρω πολύ κόσμο που το λέει.Βέβαια δεν μιλάει για την πάρτι του αλλά για τους άλλους.
ας γινοταν και δημοψηφισμα για το αν θελουμε να πληρωσουμε φορους !

τι πιστευεις η οχι ουτως η αλλως μας δεσμευει η ΕΕ για την θανατικη γιατι μπορει να ειμαστε τριτοκοσμικοι αλλα στους νομους κοιταμε παντα ο κατηγορουμενος να πεσει στα μαλακα αν το θυμα ειναι κακαρωμενο... μην "χαθουν δυο ζωες"

σαν την κινα ενα πραγμα καλυτερα να τον ξεπαστρεψεις τον αλλο για να μην εχεις ουτε ηθικες βλαβες ουτε σωματικες...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τυπε εσυ εισαι 100% σιγουρος οτι δεν τις κακοποιησε τις κοπελες? πως εισαι σε θεση να γνωριζεις οτι ολα αυτα ειναι στημενα?
ειμαι δεν ειμαι το θεμα μας ειναι οτι κατα πως φαινεται τον δικασαν χωρις να υπαρχουν αποδειξεις μονο με "φημες",νομιζω οτι καθε σωφρων ανθρωπος κατανοει σε τι επικινδυνα μονοπατια μπαινουμε πια

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.988
Πόντοι
456
παιδες , οσο τσουλα , οσο ξεκωλο, οσο προκλητικη , οσο ευκολη (οπως θελετε πεστε το ) να ειναι μια γυναικα κι οσα δικαιωματα να δινει ,το μονο νομιμο ειναι να κοιτας και να σχολιαζεις (κι αυτο με φειδω και μεχρις ενος οριου). κανεις δεν εχει κανενα παραπανω δικαιωμα να προβει σε πραξεις που δεν συναινει η ιδια .τελος. οτιδηποτε παραπανω αποτελει αδικημα και τιμωρειται απο τους νομους εφοσον καταγγελθει ειτε μετα απο 1 δευτερολεπτο ειτε μετα απο χρονια .το οτι τα κακουργηματα παραγραφονται στα 20 χρονια δε σημαινει οτι δεν εγιναν ποτέ .ξανατονιζω οτι την τελικη αποφαση την εχουν οι δικαστες .ακομη κι εισαγγελεας προτεινει , δεν αποφασιζει. καποια στιγμη θα μαθουμε περισσοτερα γι' αυτην την υποθεση.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
παιδες , οσο τσουλα , οσο ξεκωλο, οσο προκλητικη , οσο ευκολη (οπως θελετε πεστε το ) να ειναι μια γυναικα κι οσα δικαιωματα να δινει ,το μονο νομιμο ειναι να κοιτας και να σχολιαζεις (κι αυτο με φειδω και μεχρις ενος οριου). κανεις δεν εχει κανενα παραπανω δικαιωμα να προβει σε πραξεις που δεν συναινει η ιδια .τελος. οτιδηποτε παραπανω αποτελει αδικημα και τιμωρειται απο τους νομους εφοσον καταγγελθει ειτε μετα απο 1 δευτερολεπτο ειτε μετα απο χρονια .το οτι τα κακουργηματα παραγραφονται στα 20 χρονια δε σημαινει οτι δεν εγιναν ποτέ .
Από τα σωστότερα ποστ στο συγκεκριμένο νήμα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.351
Πόντοι
2.356
1. Φαίνεται πως υπάρχουν και εδώ μέσα βιαστές, ανεξάρτητα από το αν έχουν βιάσει ή όχι.
Ο βιασμός, δλδ ο εξαναγκασμός σε συνουσία παρά τη θέλησή σου, δεν έχει φύλλο. Γίνεται και σε άντρες εκτός από γυναίκες. Και είναι η επιβολή του δυνατότερου στον ασθενέστερο. Ας σκεφτούν οι επίδοξοι βιαστές, αν θα τους άρεσε, ένας δυνατότερος άντρας που τον καύλωσε το κωλαράκι τους, να τους βάλει κάτω και να τους γαμήσει, με την δικαιολογία πως δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην καύλα του.
Το αν μια γυναίκα ντύνεται "προκλητικά" είναι δικό της θέμα. Υπάρχουν 1002 λόγοι γι αυτό που δεν έχει νόημα να αναλυθούν. Το αν μια γυναίκα που έχει ντυθεί "προκλητικά" πρέπει να κάτσει να τον φάει από τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ καυλώσει με την εμφάνισή της, είναι άλλο θέμα που δεν έχει σχέση με το ντύσιμο. Αλλά μόνο με τη νοοτροπία αυτού του ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ.

2. Ο Φιλιππίδης δεν προφυλακίστηκε ΜΟΝΟ από τις μαρτυρίες των 3 που τον κατήγγειλαν. Επί 2 μήνες περίπου, ο ανακριτής έπαιρνε καταθέσεις από μάρτυρες. Για να προφυλακιστεί προφανώς οι καταθέσεις των μαρτύρων θα συνέπιπταν με αυτές των καταγγελλουσών.
εχω την απορια τι μπορουν να πουν οι μαρτυρες τυπε? και ειδικα τοσα χρονια μετα...

φτιαχναν ψυχογραφημα του πετρου? θυμοταν επακριβως οτι ας πουμε την φορτωσε ταδε μερα ταδε ωρα την αλλη στο αμαξι? παλι δεν ηταν μπροστα καποιος τη στιγμη της υποτιθεμενης πραξης...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Εισαι κλασικη περιπτωση βλαβης
Να ρωτησουμε εκατο ατομα να δουμε ποσοι θα πουνε οτι η κλασικη περιπτωση βλαβης ειμαι εγω και ποσοι θα πουνε οτι εισαι εσυ?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.690
Πόντοι
3.656
ειμαι δεν ειμαι το θεμα μας ειναι οτι κατα πως φαινεται τον δικασαν χωρις να υπαρχουν αποδειξεις μονο με "φημες",νομιζω οτι καθε σωφρων ανθρωπος κατανοει σε τι επικινδυνα μονοπατια μπαινουμε πια
ισχυει...και προσωπικα πιστευω οτι στις καταγγελιες αυτες πρεπει να υπαρχει ενα χρονικο οριο που να λαμβανονται υποψιν. Που να μπορει δηλαδη ενας ιατροδικαστης να διαπιστωσει βλαβες...ενας ψυχολογος να κρινει τι εγινε κτλπ.

Απο την αλλη μπορει πραγματι καποια κοπελα να κακοποιηθηκε και απο μονη της να φοβαται να βγει να το πει για να μην χασει τη δουλεια και το μελλον της. Η απο ψυχολογικο προβλημα...αν δεν βρεθεις στη θεση της πως μπορεις να ξερεις πως αισθανεται ενας κακοποιημενος ανθρωπος?

Πραγματι ομως ειναι καπως να σκευτεσαι οτι την οποιαδηποτε στιγμη ο καθενας μπορει να ισχυριστει οτι θελει για σενα. Βεβαια η φημη του νταη ξανα λεω δεν σου βγαινει ετσι και ειδικα σε τετοιους κλειστους κυκλους.

Για μενα ακομα και αν εκμεταλευτικε τη θεση του για να γαμησει μια μικρη κοπελα που ειχε ταλεντο και ηθελε ενα ρολο και επρεπε να κατσει στο σκατογερο καλα να παθει.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Την ίδια άποψη έχεις και για τη γυναίκα στη Δάφνη φαντάζομαι ε;
Θα σου εγώ τι άποψη έχει.
Η γυναίκα πάντα φταίει και ο άντρας έχει ελαφρυντικό τον ανδρισμό του.

Και εννοείται πως θα σου πει ότι καλά έπαθε (όπως είπε και μια άλλη ψυχή για την κοπέλα στη Φολέγανδρο)

• Like
Αντιδράσεις: LION7

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
η γυναικα στη Δαφνη ας εφευγε! η πρωτη η η τελευταια ειναι θυμα ενδοοικογενειακης βιας? την εμποδισε κανεις να σηκωθει να παει να ζησει τη ζωη της αλλου???

αλλα κλασσικα ανασφαλειες και κωλωσε... ψυχακιας ο ενας ψυχακω και η αλλη.
δηλαδη εξισωνουμε ως ψυχακηδες, μια γκομενα με ανασφαλειες, φοβιες, απειλες, και ενα παιδι στη μεση, και εναν τρελο που την σφαζει. Ιδιο πραγμα. :confused:

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.988
Πόντοι
456
υπαρχει σχετικο θεμα για την υποθεση της δαφνης ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom