Νέα

Φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΝΤΖΕΛΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
η γυναικα στη Δαφνη ας εφευγε! η πρωτη η η τελευταια ειναι θυμα ενδοοικογενειακης βιας? την εμποδισε κανεις να σηκωθει να παει να ζησει τη ζωη της αλλου???
Γνωριζεις ποια ειναι η ψυχολογια ενος κακοποιημενου ανθρωπου?
Εχεις διαβασει σχετικα? Πώς αυτο-ενοχοποιουνται, πώς παραλυουν, πώς, πως...
Γιατι γραφεις ανοησιες? Κακο παιδι δεν εισαι, αλλά γιατι μιλας σαν 15χρονο μερικες φορες?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
δηλαδη εξισωνουμε ως ψυχακηδες, μια γκομενα με ανασφαλειες, φοβιες, απειλες, και ενα παιδι στη μεση, και εναν τρελο που την σφαζει. Ιδιο πραγμα. :confused:
Είπες κάτι σωστό χθες,μα δεν σε ποιό νήμα και σε ποιό μέλος.
Πως αν παρακολουθούσε εισαγγελέας το ρεσιτάλ επικίνδυνου παραλογισμού από μερικούς,τώρα θα γινόταν χαμούλης.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
Πως αν παρακολουθούσε εισαγγελέας το ρεσιτάλ επικίνδυνου παραλογισμού από μερικούς,τώρα θα γινόταν χαμούλης.
ε.. σε ποιο μελος, στον αρχιμαλακα τον ψεκασμενο, τον σημαιοφορο της μαλακιας

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.351
Πόντοι
2.356
Γνωριζεις ποια ειναι η ψυχολογια ενος κακοποιημενου ανθρωπου?
Εχεις διαβασει σχετικα? Πώς αυτο-ενοχοποιουνται, πώς παραλυουν, πώς, πως...
Γιατι γραφεις ανοησιες? Κακο παιδι δεν εισαι, αλλά γιατι μιλας σαν 15χρονο μερικες φορες?
ηταν η δεν ηταν επιλογη της να παραμενει με αυτον τον τοξικο για αυτη ανθρωπο? να ξερουμε τι λεμε!

επισης γνωριζω και απο πρωτο χερι (οχι το δικο μου) αρκετες περιπτωσεις... αμα η ιδια δεν παρεμβαινει να αλλαξει τη ζωη της γιατι να το κανω εγω?

δεν υποκρινομαι οτι τις λυπαμαι... απο τη στιγμη που εχουν συνδρομο της στοκχολμης εγω αδιαφορω και ας παθουν οτι παθουν χωρις να πεσω απο τα συννεφα...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
Απο χθες παντως ορισμενοι καταφερατε εστω και για λιγο να γινεται πιο αντιπαθητικοι απο τον σαντμαν. Στην υγεια σας!

• Like
Αντιδράσεις: px75

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Εν τω μεταξυ, ο εισαγγελεας για καποιους ειναι κατι τοσο μακρινο οσο ο κορωνοιος.
Οι ανοητοι, θεωρουν οτι δεν τους αφορά ούτε το ενα, ούτε το αλλο και δρουν ανεξελεγκτοι.
Οταν ομως τους τσακωσει ειτε ο ενας ειτε ο αλλος, πεφτει κλαψουρισμα επικό.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Πραγματι ομως ειναι καπως να σκευτεσαι οτι την οποιαδηποτε στιγμη ο καθενας μπορει να ισχυριστει οτι θελει για σενα. Βεβαια η φημη του νταη ξανα λεω δεν σου βγαινει ετσι και ειδικα σε τετοιους κλειστους κυκλους.
ρε τυπε δεν ειναι καπως, ειναι παρανοια και ειναι μονο ενα τμημα απο αυτα που ετοιμαζουν,φημη του νταη και η φημη της ελευθεριαζουσας ειναι εννοιες που υποτιθεται οτι δεν στεκουν στη δικαιοσυνη

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.351
Πόντοι
2.356
Εν τω μεταξυ, ο εισαγγελεας για καποιους ειναι κατι τοσο μακρινο οσο ο κορωνοιος.
Οι ανοητοι, θεωρουν οτι δεν τους αφορά ούτε το ενα, ούτε το αλλο και δρουν ανεξελεγκτοι.
Οταν ομως τους τσακωσει ειτε ο ενας ειτε ο αλλος, πεφτει κλαψουρισμα επικό.
και χωρις κλαψουρισμα τυπε το χερι της δικαιοσυνης πλεον ειναι αρκετα μαλακο στις κλισε περιπτωσεις...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
ηταν η δεν ηταν επιλογη της να παραμενει με αυτον τον τοξικο για αυτη ανθρωπο? να ξερουμε τι λεμε!

επισης γνωριζω και απο πρωτο χερι (οχι το δικο μου) αρκετες περιπτωσεις... αμα η ιδια δεν παρεμβαινει να αλλαξει τη ζωη της γιατι να το κανω εγω?

δεν υποκρινομαι οτι τις λυπαμαι... απο τη στιγμη που εχουν συνδρομο της στοκχολμης εγω αδιαφορω και ας παθουν οτι παθουν χωρις να πεσω απο τα συννεφα...
Ενταξει, επιλέγεις να συνεχιζεις να λες χαζομαρουλες, νο προμπλεμ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.684
Πόντοι
3.656
ρε τυπε δεν ειναι καπως, ειναι παρανοια και ειναι μονο ενα τμημα απο αυτα που ετοιμαζουν,φημη του νταη και η φημη της ελευθεριαζουσας ειναι εννοιες που υποτιθεται οτι δεν στεκουν στη δικαιοσυνη
Καταρχας εμεις οι απεξω δεν εχουμε διαβασει τον φακελο αρα μονο οτι λενε τα καναλια ξερουμε τα οποια τα λενε και τα παρουσιαζουν κατα πως θελουν για να παρουν like, clicks κτλπ.

Δεν ξερεις σε τι μαρτυριες και ποσες διασταυρωσεις της πληροφοριας βασιστηκε ο εισαγγελεας. Δεν ξερεις ακομα και αν ο ιδιος ο φιλιπιδης παρουσια ψυχολογου εσπασε και του ξεφυγε καποια αντιδραση.

Πως μπορεις να κρινεις κατι που ξερεις μονο οτι σου παρουσιαζουν οι δημοσιογραφοι που ολοι ξερουμε πως μεταχειριζονται την αληθεια?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
Δεν λειτουγουν με αυτη τη λογικη μπακάλικου ρε απροσαρμοστε τα θυματα. Ειχαν παιδι, δεν κοιταγε την παρτυ της, μπορει να επαιζαν απειλες απο πισω, απειλες για θανατο οχι για ξυλο (οπως και εγινε), ενα τρομοκρατημενο "γυναικακι" ηταν, σε μια ξενη χωρα. Μπορει να μην ειχε φιλους καν να στηριχτει, μια γειτονισσα εκανε καταγγελια και αυτη ισως ηταν η μονη βοηθεια που ειχε.
Αφου δεν εχεις ιδεα, γιατι γραφεις οτι κατεβασει η κουτρα σου; εκφραζεις ξερολιστικη αποψη για θεματα που ουτε καν εχεις αναλυσει, μια αποψη κωλοτρυπιδα για τα παντα.

• Like
Αντιδράσεις: alex71
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.351
Πόντοι
2.356
Ενταξει, επιλέγεις να συνεχιζεις να λες χαζομαρουλες, νο προμπλεμ

κατσε ρε τυπε... φανταζομαι ειδες το ποστ που ειχε ανεβασει η αλλη που καλεσε την αστυνομια που δεν πηγε....

εστω και πηγαινε η αστυνομια. που πηγε μετα απο 25 λεπτα... τι θα γινοταν θεωρεις? θα εσπαζε την πορτα και θα μπουκαρε χωρις ενταλμα? η απλα θα ανοιγε ο αλλος σαν κυριος και θα ελεγε ειχαμε απλα μια διαφωνια εντονης φυσεως?

εφοσον η ψυχολογια της παρεμενε η ιδια και αυτουνου. παλι θα την καθαριζε μην σου πω και μολις εφευγαν οι μπατσοι αφου την σαπιζε πρωτα.

θεωρεις οτι θα ειχε διαφορετικη εκδοχη το σεναριο? πες μας πως θα σωζοταν η κοπελα κατα τη δικη σου εκδοχη

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.983
Πόντοι
456

αδερφε , εσενα σου αρεσει να ζεις με 500 ευρω ? σου αρεσει να μπαινει ο οποιοσδηποτε στο σπιτι σου και να το λεηλατει ? σου αρεσει να περναει ο αλλος με κοκκινο και να σου σκοτωνει το παιδι σου ? σου αρεσει να σε απειλει ο τουρκος καθε μερα ? σου αρεσει να σε διωχνουν απο τη δουλεια σου γιατι π.χ. δεν εκανες το εμβολιο ? ειμαστε ολοι θυματα καποιας καταστασης και δεν κανουμε το παραμικρο γι' αυτο .πως εισαι σιγουρος οτι τα θυματα του φιλιππιδη ή της δαφνης ή η καρολαιν ή οποιοσδηποτε ανισχυρος σε καποια κατασταση μπορει να αντιδρασει ? καταλαβαινω τι εννοεις αλλά μην εισαι απολυτος . δεν σου ζητησε κανεις να λυπηθεις κανεναν .δεν αποφασιζουμε εμεις για την αθωοτητα ή την ενοχή του καθε κατηγορουμενου ή την οποια συμμετοχη του θυματος.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
σκούπα και φαράσι
ειχες δεν ειχες το φερες εκει που ηθελες
amp.7.jpg

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.351
Πόντοι
2.356
αδερφε , εσενα σου αρεσει να ζεις με 500 ευρω ? σου αρεσει να μπαινει ο οποιοσδηποτε στο σπιτι σου και να το λεηλατει ? σου αρεσει να περναει ο αλλος με κοκκινο και να σου σκοτωνει το παιδι σου ? σου αρεσει να σε απειλει ο τουρκος καθε μερα ? σου αρεσει να σε διωχνουν απο τη δουλεια σου γιατι π.χ. δεν εκανες το εμβολιο ? ειμαστε ολοι θυματα καποιας καταστασης και δεν κανουμε το παραμικρο γι' αυτο .πως εισαι σιγουρος οτι τα θυματα του φιλιππιδη ή της δαφνης ή η καρολαιν ή οποιοσδηποτε ανισχυρος σε καποια κατασταση μπορει να αντιδρασει ? καταλαβαινω τι εννοεις αλλά μην εισαι απολυτος . δεν σου ζητησε κανεις να λυπηθεις κανεναν .δεν αποφασιζουμε εμεις για την αθωοτητα ή την ενοχή του καθε κατηγορουμενου ή την οποια συμμετοχη του θυματος.
τυπε δεν ειμαι μοιρολατρης στη ζωη μου και ποτε τιποτα δε βρηκα ετοιμο, η να περιμενα να μου στρωσει τα πραγματα η θεα τυχη!
δυστυχως ομως εκει εξω η χωρα ειναι γεματη μπουληδες που δε ξερουν να χειριστουν ουτε καταστασεις ουτε καν το πουλι τους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
κατσε ρε τυπε... φανταζομαι ειδες το ποστ που ειχε ανεβασει η αλλη που καλεσε την αστυνομια που δεν πηγε....

εστω και πηγαινε η αστυνομια. που πηγε μετα απο 25 λεπτα... τι θα γινοταν θεωρεις? θα εσπαζε την πορτα και θα μπουκαρε χωρις ενταλμα? η απλα θα ανοιγε ο αλλος σαν κυριος και θα ελεγε ειχαμε απλα μια διαφωνια εντονης φυσεως?

εφοσον η ψυχολογια της παρεμενε η ιδια και αυτουνου. παλι θα την καθαριζε μην σου πω και μολις εφευγαν οι μπατσοι αφου την σαπιζε πρωτα.

θεωρεις οτι θα ειχε διαφορετικη εκδοχη το σεναριο? πες μας πως θα σωζοταν η κοπελα κατα τη δικη σου εκδοχη
Σταματα να το παιζεις ξερόλας διαρκως, εχει καταντησει αηδια αυτο το πραγμα.
Η αστυνομια δεν χρειαζεται ενταλμα προκειμενου να παρεμβει σε αυτοφωρα αδικηματα.
Το τι επρεπε να γινει, δεν το γνωριζω. Εγω συζηταω για την απιστευτη αποψη που διατυπωσες, οτι "αφου δεν σηκωθηκε να φυγει, τι να κανουμε εμεις, εκεινη εφταιγε". Ε δεν λεγεται αυτο το πραγμα, δειχνει ελλειμμα στοιχειωδους κοινωνικης αντιληψης.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.351
Πόντοι
2.356
Σταματα να το παιζεις ξερόλας διαρκως, εχει καταντησει αηδια αυτο το πραγμα.
Η αστυνομια δεν χρειαζεται ενταλμα προκειμενου να παρεμβει σε αυτοφωρα αδικηματα.
Το τι επρεπε να γινει, δεν το γνωριζω. Εγω συζηταω για την απιστευτη αποψη που διατυπωσες, οτι "αφου δεν σηκωθηκε να φυγει, τι να κανουμε εμεις, εκεινη εφταιγε". Ε δεν λεγεται αυτο το πραγμα, δειχνει ελλειμμα στοιχειωδους κοινωνικης αντιληψης.
ισα ισα. η αντιληψη μου περιοριζεται στο τα θελε και τα παθε...

τα θυματα του φιλιππιδη οπως λες προβαλαν αντισταση και αντεδρασαν... η δικη της που ηταν?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
τυπε δεν ειμαι μοιρολατρης στη ζωη μου και ποτε τιποτα δε βρηκα ετοιμο, η να περιμενα να μου στρωσει τα πραγματα η θεα τυχη!
δυστυχως ομως εκει εξω η χωρα ειναι γεματη μπουληδες που δε ξερουν να χειριστουν ουτε καταστασεις ουτε καν το πουλι τους.
Μπα. Οπως φαινεται απο τα λεγομενα σου, μια χαρα στα εφερε η θεά τύχη, αφου προφανως ουδέποτε αντιμετωπισες κακοποιητικές συμπεριφορες στην οικογενεια σου ή στη δουλεια σου. Διαφορετικα δεν θα διατυπωνες αποψεις περαν πασης πραγματικοτητας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom