Νέα

Φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΝΤΖΕΛΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.385
Πόντοι
12.756
δεν τον σεβοταν κανεις εδω μεσα παρα την τεραστια προσφορα του, καλα εκανε και εφυγε, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και Εφυγε
δενμας σκεφθηκε καθολου,ΚΑΘΟΛΟΥ εμας τα φιλαρακια του..ασε που δεν εφυγε ΜΑΛΑΚΑ εδω ειναι μπαινει σαν τον κλεφτη..

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ε θα σε γαμησω...ολοι τον βλεπουν ρε γαμημενε μονο εσυ εχεις τυφλωθει..μηπως οταν τον παιζεις πανε χυσια στα ματια και τυφλωθηκες; :zfuck: :zfuck:
ναι αλλη δουλεια δεν εχω ακολουθω τους κλωνους του βλαχαδερου:2on1:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

25th

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
327
Πόντοι
21

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.690
Πόντοι
3.656
ισχύει οτι για να προφυλακιστεί κάποιος πρέπει να ειναι σχεδον σίγουρος ο εισαγγελέας οτι θα καταδικαστεί ?
Όχι αλλα προφανως και αυτο μετραει. Νομιζω εχει να κανει με την στιγμη εκεινη και με το εγκλημα. Προφανως αν θερισεις ενα λεοφοριο με κοσμο θα προφυλακιστεις. Αν ομως δεν ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα κανεις δεν ξερει. Ο Φιλιπιδης την εφαγε γιατι ειναι γνωστος αν και νομιζω οτι αιτιολογησε οτι προφυλακιστηκε επειδη τον παρακαλαγαν οι κοπελες και αυτος ηταν ανενδοτος.

Πολυ δυσκολες υποθεσεις αυτες μετα απο τοσα χρονια χωρις καποιο τροπο να αποδειχθει πραγματικα το τι εγινε. Ομως ο συγκεκριμενος ειχε τη φημη του ''νταη'' και ισως αυτο να μετρησε για την προφυλακιση του.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Θα ηθελα να συνεχισουμε σε pm την κουβεντα μας, γιατι εγω αλλα ξερω.Ο Καπταιν (Γ. Π.)ειναι φιλαρακι μου και τα λεμε ακομη...
Δεν υπαρχει λογος.....αλλα σου εχει πει ο φιλος σου,αλλα εχω πληροφορηθει εγω (και οχι απο ραδιο αρβυλα),αλλα δεν εχει νοημα. Ξερω και εγω οτι ηταν εξαιρετικος αξιωματικος,αλλα μια φορα ειναι αρκετη για να καταστραφεις. Το παραδειγμα αναφερθηκε απλα για την μη ορθη απονομη δικαιοσυνης (παντα κατα την κριση μου).Ληγει εδω.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
νομιζω οτι αιτιολογησε οτι προφυλακιστηκε επειδη τον παρακαλαγαν οι κοπελες και αυτος ηταν ανενδοτος.

Ομως ο συγκεκριμενος ειχε τη φημη του ''νταη'' και ισως αυτο να μετρησε για την προφυλακιση του.
νομιζω,ισως,φημη νταη,οπου και να την πιασεις αυτην την εισαγομενη νεοταξιτικη αθλιοτητα κακοστημενη κοπια της υποθεσης Κοσμπι δεν ξερεις αν πρεπει να γελασεις η να κλαψεις,ο Κουλης αντι να κυβερνησει και να κανει καμμια μεταρρυθμιση παει με καθρεφτακια να γινει αρεστος στους εξω

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Α μάλιστα, άλλος φαν της παιδεραστίας εδώ. Σιγά σιγά βγαίνουν στην επιφάνεια όλα τα ανθρώπινα λύματα.
Αν βγαίνουν σιγά σιγά,δεν θέλω να φανταστώ πόσοι έχουν τέτοια μυαλά εδώ μέσα.

• Θυμός
Αντιδράσεις: px75

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.690
Πόντοι
3.656
νομιζω,ισως,φημη νταη,οπου και να την πιασεις αυτην την εισαγομενη νεοταξιτικη αθλιοτητα κακοστημενη κοπια της υποθεσης Κοσμπι δεν ξερεις αν πρεπει να γελασεις η να κλαψεις,ο Κουλης αντι να κυβερνησει και να κανει καμμια μεταρρυθμιση παει με καθρεφτακια να γινει αρεστος στους εξω
τι εξυπονοεις ρε τυπε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Άντε να βγάλει άκρη ο μέσος πολίτης τι έγινε πραγματικά.Το έχω δει και στον δικό μου τομέα.Αυτά που γράφουν στις εφημερίδες για τα θέματά μας δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.Βαβούρα να γίνεται και να μπερδεύεται ο απλός κοσμάκης και να λαικίζουν οι πολιτικοί με δηλώσεις.
Το εχω σκεφθει κι εγω πολλες φορες.
Τα σαιτ που ασχολουνται με το δικαστικο ρεπορταζ, ούτε κατα τύχη δεν πετυχαινουν να γραψουν κατι ακριβες και σωστο.
Τρομαζω στην ιδεα τι γινεται σε σαιτ που ασχολουνται με αλλους τομεις, που δεν γνωριζω απο μεσα τι συμβαινει.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Η γυναικα οτι και να παθαινει παντα φταιει

Τελεια και παυλα
Τι εννοεί ο ποιητής?

Ότι ο βιαστής,δολοφόνος κλπ ΠΟΤΕ δεν φταίει.

Θείο,είσαι 3-4 χρόνια μικρότερος από τον πατέρα μου,αλλά με αυτά που λες θυμίζεις κάτι μπαρμπάδια 80+ που ζουν 100 χρόνια πίσω.
Στο είπα και το πρωί,μέχρι πρότινος αποτελούσες έναν γραφικό μεσήλικα που ζούσε στον κόσμο του.
Πλέον έχεις ξεφύγει.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom