Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
δεν τον σεβοταν κανεις εδω μεσα παρα την τεραστια προσφορα του, καλα εκανε και εφυγε, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και Εφυγεναι τον ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΤΗΣ καρδουλας μας
δεν τον σεβοταν κανεις εδω μεσα παρα την τεραστια προσφορα του, καλα εκανε και εφυγε, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και Εφυγεναι τον ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΤΗΣ καρδουλας μας
δενμας σκεφθηκε καθολου,ΚΑΘΟΛΟΥ εμας τα φιλαρακια του..ασε που δεν εφυγε ΜΑΛΑΚΑ εδω ειναι μπαινει σαν τον κλεφτη..δεν τον σεβοταν κανεις εδω μεσα παρα την τεραστια προσφορα του, καλα εκανε και εφυγε, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και Εφυγε
Μοντ μόνο σε ένα θρεντ, τεράστια τιμήγια εκεινο το βλαχο που ηταν μοντ λες ?
who knowsδενμας σκεφθηκε καθολου,ΚΑΘΟΛΟΥ εμας τα φιλαρακια του..ασε που δεν εφυγε ΜΑΛΑΚΑ εδω ειναι μπαινει σαν τον κλεφτη..
ε θα σε γαμησω...ολοι τον βλεπουν ρε γαμημενε μονο εσυ εχεις τυφλωθει..μηπως οταν τον παιζεις πανε χυσια στα ματια και τυφλωθηκες;who knows
ναι αλλη δουλεια δεν εχω ακολουθω τους κλωνους του βλαχαδερουε θα σε γαμησω...ολοι τον βλεπουν ρε γαμημενε μονο εσυ εχεις τυφλωθει..μηπως οταν τον παιζεις πανε χυσια στα ματια και τυφλωθηκες;
ΤΩΡΑ γαμημενε εγραψες σωσταναι αλλη δουλεια δεν εχω ακολουθω τους κλωνους του βλαχαδερου
αν ημουν μοντ θα σε μπαναρα τωρα και μετα θα σου ελεγα οτι δεν ξερω τιποτα και θα τα εριχνα στον αντμινΤΩΡΑ γαμημενε εγραψες σωστα
Εξού και τοποιος επικαλεστηκε καθρεφτακι τυπε και το εχασα?
Είχε ψωμί η συζήτηση σε ύφος "-Είσαι βλάκας. -Εσύ είσαι πιο μεγάλος. -Καθρεφτάκι."
σου παει η μαυρη σου καρδουλα να με μπαναρεις;αν ημουν μοντ θα σε μπαναρα τωρα και μετα θα σου ελεγα οτι δεν ξερω τιποτα και θα τα εριχνα στον αντμιν
σου παει η μαυρη σου καρδουλα να με μπαναρεις;
Όχι αλλα προφανως και αυτο μετραει. Νομιζω εχει να κανει με την στιγμη εκεινη και με το εγκλημα. Προφανως αν θερισεις ενα λεοφοριο με κοσμο θα προφυλακιστεις. Αν ομως δεν ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα κανεις δεν ξερει. Ο Φιλιπιδης την εφαγε γιατι ειναι γνωστος αν και νομιζω οτι αιτιολογησε οτι προφυλακιστηκε επειδη τον παρακαλαγαν οι κοπελες και αυτος ηταν ανενδοτος.ισχύει οτι για να προφυλακιστεί κάποιος πρέπει να ειναι σχεδον σίγουρος ο εισαγγελέας οτι θα καταδικαστεί ?
Δεν υπαρχει λογος.....αλλα σου εχει πει ο φιλος σου,αλλα εχω πληροφορηθει εγω (και οχι απο ραδιο αρβυλα),αλλα δεν εχει νοημα. Ξερω και εγω οτι ηταν εξαιρετικος αξιωματικος,αλλα μια φορα ειναι αρκετη για να καταστραφεις. Το παραδειγμα αναφερθηκε απλα για την μη ορθη απονομη δικαιοσυνης (παντα κατα την κριση μου).Ληγει εδω.Θα ηθελα να συνεχισουμε σε pm την κουβεντα μας, γιατι εγω αλλα ξερω.Ο Καπταιν (Γ. Π.)ειναι φιλαρακι μου και τα λεμε ακομη...
νομιζω,ισως,φημη νταη,οπου και να την πιασεις αυτην την εισαγομενη νεοταξιτικη αθλιοτητα κακοστημενη κοπια της υποθεσης Κοσμπι δεν ξερεις αν πρεπει να γελασεις η να κλαψεις,ο Κουλης αντι να κυβερνησει και να κανει καμμια μεταρρυθμιση παει με καθρεφτακια να γινει αρεστος στους εξωνομιζω οτι αιτιολογησε οτι προφυλακιστηκε επειδη τον παρακαλαγαν οι κοπελες και αυτος ηταν ανενδοτος.
Ομως ο συγκεκριμενος ειχε τη φημη του ''νταη'' και ισως αυτο να μετρησε για την προφυλακιση του.
Αν βγαίνουν σιγά σιγά,δεν θέλω να φανταστώ πόσοι έχουν τέτοια μυαλά εδώ μέσα.Α μάλιστα, άλλος φαν της παιδεραστίας εδώ. Σιγά σιγά βγαίνουν στην επιφάνεια όλα τα ανθρώπινα λύματα.
Εισαι τοσο σκουπιδι απο φυσικού σου, ή προσπαθεις κιολας να ανεβασεις την αποδοση σου?Η γυναικα οτι και να παθαινει παντα φταιει
Τελεια και παυλα
τι εξυπονοεις ρε τυπε?νομιζω,ισως,φημη νταη,οπου και να την πιασεις αυτην την εισαγομενη νεοταξιτικη αθλιοτητα κακοστημενη κοπια της υποθεσης Κοσμπι δεν ξερεις αν πρεπει να γελασεις η να κλαψεις,ο Κουλης αντι να κυβερνησει και να κανει καμμια μεταρρυθμιση παει με καθρεφτακια να γινει αρεστος στους εξω
μωρη βλαχα γαμιολα
Το εχω σκεφθει κι εγω πολλες φορες.Άντε να βγάλει άκρη ο μέσος πολίτης τι έγινε πραγματικά.Το έχω δει και στον δικό μου τομέα.Αυτά που γράφουν στις εφημερίδες για τα θέματά μας δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.Βαβούρα να γίνεται και να μπερδεύεται ο απλός κοσμάκης και να λαικίζουν οι πολιτικοί με δηλώσεις.
Τι εννοεί ο ποιητής?Η γυναικα οτι και να παθαινει παντα φταιει
Τελεια και παυλα