kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.355
- Πόντοι
- 2.356
ποιος επικαλεστηκε καθρεφτακι τυπε και το εχασα?Είχε ψωμί η συζήτηση σε ύφος "-Είσαι βλάκας. -Εσύ είσαι πιο μεγάλος. -Καθρεφτάκι."
ποιος επικαλεστηκε καθρεφτακι τυπε και το εχασα?Είχε ψωμί η συζήτηση σε ύφος "-Είσαι βλάκας. -Εσύ είσαι πιο μεγάλος. -Καθρεφτάκι."
Άντε να βγάλει άκρη ο μέσος πολίτης τι έγινε πραγματικά.Το έχω δει και στον δικό μου τομέα.Αυτά που γράφουν στις εφημερίδες για τα θέματά μας δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.Βαβούρα να γίνεται και να μπερδεύεται ο απλός κοσμάκης και να λαικίζουν οι πολιτικοί με δηλώσεις.Α να πω και γι αυτο
Το υπουργειο (παντοτε) δεν καλει την Ενωση Δικαστων (το συνδικαλιστικο οργανο δηλαδη) στις νομοπαρασκευαστικες επιτροπες.
Συμμετεχουν μεν δικαστες, αλλά οχι οι συνδικαλιστες απαραιτητως.
Η Ενωση Δικαστων θελει να οριζει μελη στις νομοπαρασκευαστικες παντοτε, και να νομοθετηθει αυτο.
Και προσεφυγε στην Ευρωπαικη Ενωση Δικαστων, τους αλλους συνδικαλιστες δηλαδη, και πηρε αυτη τη δηλωση.
Δεν θα ελεγα οτι μας νοιαζει και ιδιαιτερα
Υ.Γ. Αυτη η δηλωση ηταν η αφορμη για να γραψει η Ραχηλ Μακρη οτι "η ευρωπαικη ενωση δικαστων διεγραψε απο μελος της την ελληνικη Ενωση Δικαστων λογω παρεμβασεων της κυβερνησης στην δικαιοσυνη" (αρες, μαρες, κουκουναρες)
Δεν νομίζω Αλεξ έστω και σαν λόγια του αέρα ξέρω πολύ κόσμο που το λέει.Βέβαια δεν μιλάει για την πάρτι του αλλά για τους άλλους.Επιπλεον, πιστευω οτι στην θεωρητικη περιπτωση που επιτρεποταν ενα δημοψηφισμα στην Ελλαδα για την επιστροφη της θανατικης ποινης, το ποσοστό υπερ της επαναφορας θα ηταν απειροελαχιστο
Την ίδια άποψη έχεις και για τη γυναίκα στη Δάφνη φαντάζομαι ε;Η γυναικα οτι και να παθαινει παντα φταιει
Τελεια και παυλα
σκασε μωρη νεοταξιτισα σημιτικια που θα κανεις και κηρυγμα περι τοξικης αρρενωποτητας στους μπουρδελιαρηδες,εισαι απο αυτες που θελουν να κλεισουν τα μπουρδελα και να πανε φυλακη οι μπουρδελιαρηδες γιατι ασκουν βια στις γυναικες,αει τραβα στο αεροδρομιο να υποδεχθεις τον Γιαννη τον αράπηΈχουν μεγαλώσει εδώ πέρα κάποιοι με τη νοοτροπία "είμαι άντρας, κάνω ότι γουστάρω, και λογαριασμό δε δίνω σε κανένα". Και όταν τους λες ότι αυτά δεν περνάνε πια στο 2021 τους πιάνει υστερία και αρχίζουν να τα ρίχνουν όλα στις φεμινάζι, τα ΜΜΕ, το κακό το ριζικό μας, κλπ.
Το ότι οι ίδιοι δεν είναι ικανοί να το κρατήσουν μέσα στο παντελόνι τους λες και είναι έφηβοι που δεν έχουν ξαναδει γυναίκα στη ζωή τους, αυτό δε φταίει ποτέ.
Και για την Καρολάιν και για την Αγγελική φαντάζομαι εγώ.Την ίδια άποψη έχεις και για τη γυναίκα στη Δάφνη φαντάζομαι ε;
θα σε στριμωξουν τιποτα παλαιοι ορθοδοξοι και τιποτα μπουρδελιαρηδες και τοτε δε σε σωζουν ολα τα ξαδερφια του αντνετοκουμπο μωρη βρωμερη σημιτικιαΨόφα να έρθω να χέσω στον τάφο σου μωρή ναζιστική κουράδα.
μονο εσυ εισαι σταθερη αξια,σκουληκι ξεκινησες και παραμενεις σκουληκιξεκίνησε γραφικός αλλά έχει γίνει πλέον αποκρουστικός.
Πως καταντησατε ετσι ρεεεε!!!......
δηλαδη ειμαστε μουνοδουλοι επειδη δεν πιστευουμε οτι φταινε παντα οι γυναικες;οτι ο βιασμος ειναι ξεφτυλα;Ποτε δεν το περιμενα οτι υπαρχουν τοσα μ@υνοδουλικα
που εισαι εσυ μωρη γαμιολα;προσεχε μην σε πιασουν σαν τον Τσομπανη και σενα μαλακα,ΠΡΟΣΕΧΕισχύει οτι για να προφυλακιστεί κάποιος πρέπει να ειναι σχεδον σίγουρος ο εισαγγελέας οτι θα καταδικαστεί ?
για εκεινο το βλαχο που ηταν μοντ λες ?που εισαι εσυ μωρη γαμιολα;προσεχε μην σε πιασουν σαν τον Τσομπανη και σενα μαλακα,ΠΡΟΣΕΧΕ
Δεν είναι μουνοδουλεία,είναι κοινή λογική κόντρα σε παραλογισμούςΠοτε δεν το περιμενα οτι υπαρχουν τοσα μ@υνοδουλικα
ναι τον ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΤΗΣ καρδουλας μαςγια εκεινο το βλαχο που ηταν μοντ λες ?