poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
που σε πηρε ο πονος να καθαρισει το σαιτ,αχορταγηφερτε σκουπα και φαρασι να καθαρισει το σαιτ αλλα τα σκουποξυλα θα τα κρατησω για παρτυ μου
που σε πηρε ο πονος να καθαρισει το σαιτ,αχορταγηφερτε σκουπα και φαρασι να καθαρισει το σαιτ αλλα τα σκουποξυλα θα τα κρατησω για παρτυ μου
Τον έμπερορ σκέφτομαι,πως θα το πάρει ?ωχουυυυυυ
τι θα μας μείνει τώρα? ποιοι θα λένε μαλακίες?
Ρε τυπε μηπως να της κανει και μυνηση ο αντρας της που τον εκλεισε φυκαλη και του κατεστρεψε τη ζωη?ισα ισα. η αντιληψη μου περιοριζεται στο τα θελε και τα παθε...
τα θυματα του φιλιππιδη οπως λες προβαλαν αντισταση και αντεδρασαν... η δικη της που ηταν?
Και αναρωτιεμαι, πότε εγινε η πλανη?
το δικαστικο συστημα οπως παει συντομα θα το προβλεψει και αυτο!Ρε τυπε μηπως να της κανει και μυνηση ο αντρας της που τον εκλεισε φυκαλη και του κατεστρεψε τη ζωη?
τι με πανε τυπε? χαχαχαΡε μαλάκα, λίγη αξιοπρέπεια δεν έχεις; Σε πάνε κωλοφεράντζα όλοι κι εσύ παρακαλάς κι'άλλο.
τουλαχιστον εχεις μια καποια αυτογνωσια,κατι ειναι κι αυτοειμαι ενα σημιτικο τσουτσεκι και εχω το θρασος να μιλαω για αξιοπρεπεια
Τύπε, ζανκλωντοποιείσαι. Να το προσεξειςτι με πανε τυπε? χαχαχα
who cares?Τύπε, ζανκλωντοποιείσαι. Να το προσεξεις
ολα ξεκινανε απο την παιδεια τυπε. βλαχοι και απαραδεκτοι γονεις μεγαλωνουν αγορια που νομιζουν οτι τις γυναικες τις γαμας τις ταιζεις φακες και λενε ευχαριστω και κοπελες που το δινουν αερα για (λιγα κιολας) φραγκα.το δικαστικο συστημα οπως παει συντομα θα το προβλεψει και αυτο!
Οταν δεν σε τρομαζει πλεον το τερας, εχεις αρχισει να του μοιαζειςwho cares?
Έχεις παραισθήσεις.τι με πανε τυπε? χαχαχα
ε καλα, δεν ειναι και μυστικο οτι τα επιχειρηματα 10χρονου "αγορια ιπποτες, κοριτσια μαυρες κοτες" δεν πολυστεκουν στην παρουσα συζητηση. Αν δεν το χεις παρει πρεφα εισαι ο κλοουν της ημερας προς το παρον, ακομα και ο τζωνης μαζευτηκε (ή επεσε για σιεστα).τι με πανε τυπε? χαχαχα
τα τερατα εχουν και προσοντα στην υποκριτικη τυπε! εγω δεν υποκρινομαι τιποταΟταν δεν σε τρομαζει πλεον το τερας, εχεις αρχισει να του μοιαζεις
Θέλω να πιστεύω όταν καταδικάσθηκε. Για να είναι έξω από την φυλακή τώρα κάτι σημαίνει.Και αναρωτιεμαι, πότε εγινε η πλανη?
Οταν καταδικασθηκε ή οταν αθωωθηκε?
Ο ενας ειπε "ό,τι κι αν παθει η γυναικα φταιει"ολα ξεκινανε απο την παιδεια τυπε. βλαχοι και απαραδεκτοι γονεις μεγαλωνουν αγορια που νομιζουν οτι τις γυναικες τις γαμας τις ταιζεις φακες και λενε ευχαριστω και κοπελες που το δινουν αερα για (λιγα κιολας) φραγκα.
Γιαυτο γεμισε ο τοπος νταηδες της παντοφλας και κυραμαριες με ακριβες τσαντες.
ΓΙα μενα πιο σημαντικο ειναι το αν καποιος ειναι εκ γενετης φωνιας και θα σκοτωνε ετσι και αλλιως η αν τα βιωματα και η ανατροφη του παιζουν ρολο στο να μην θεωρει την γυναικα του σημαντικη.
Γιατι στην Ελλαδα απο τετοιες βλαχικες συμπεριφορες αλλο τιποτα...εδω ο αλλος παραπανω ειπε οτι και να παθει η γυναικα φταιει. Φαντασου απο πιο χωριο κατεβηκε
Δεν ξερω τύπε, εγω αυτες τις περιπτωσεις που αθωωνονται χρονια μετα την αρχική καταδίκη, τις βλεπω με επιφυλαξηΘέλω να πιστεύω όταν καταδικάσθηκε. Για να είναι έξω από την φυλακή τώρα κάτι σημαίνει.
αφου ειναι ετσι τοτε χρεωνω 5 ευρω τα ποστ που εχουν σοβαρα επιχειρηματα και 20 τα υπολοιπα που σπαμμαρουν.... οι προσωπικες αποψεις δεν ειναι επιχειρηματαε καλα, δεν ειναι και μυστικο οτι τα επιχειρηματα 10χρονου "αγορια ιπποτες, κοριτσια μαυρες κοτες" δεν πολυστεκουν στην παρουσα συζητηση. Αν δεν το χεις παρει πρεφα εισαι ο κλοουν της ημερας προς το παρον, ακομα και ο τζωνης μαζευτηκε (ή επεσε για σιεστα).
Διασκεδασε μας ομως
Οταν δεν σε τρομαζει πλεον το τερας, εχεις αρχισει να του μοιαζεις
ξυπνησες εσυ?Έχεις παραισθήσεις.