Νέα

Funny football

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos278
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
:2funny: :2funny:

funny_soccer.gif

Επισκέπτης
''Οι βουτηχτές'' των Ελληνικών γηπέδων by Geo 5
Oι θεατρίνοι των Ελληνικών γηπέδων σ'ένα dvd με διάρκεια 47 λεπτά!!! Ας απολαύσουμε την ανάλυση του ποδοσφαιρικού θεάτρου μαζί με τον Σταύρο Πετρακόπουλο, Γιώργο Δώνη, Νίκο Αναστόπουλο, Αλέκο Αλεξανδρή, Στέλιο Γιαννακόπουλο, Βασίλη Μπορμπόκη, Μάϊκ Γαλάκο, Στέλιο Μανωλά, Αχιλέα Μπεό αλλά και τον Κύρο Βασάρα!!! Εξομολογήσεις, φάσεις που ξεσήκωσαν αντιδράσεις αλλά και 2 μεγάλες συγγνώμες!!!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
περιγραφη μαυροματη

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Από την κορυφαία εκπομπή Ραπτόπουλου. :2funny: :2funny: :2funny:

aslass.jpg

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
www.sport24.gr/html/ent/850/ent.301850.asp]Αλί Σισοκό: "Μια χαρά είναι τα δόντια μου"[/url]

http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/ast/cov/al/aly_2009_7_4_15_25_26_b.jpg[/img[/URL]]

Ο Αλί Σισοκό εκτιμά πως η Μίλαν βρήκε τα δόντια του ως δικαιολογία για να μην ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από την Πόρτο.

Οι "ροσονέρι" είχαν ανακοινώσει επίσημα την απόκτησή του, όμως αυτή "χάλασε" έπειτα από τις ιατρικές εξετάσεις, ενώ εν συνεχεία ο ιιταλικός σύλλογος ζητούσε να δώσει λιγότερα χρήματα.

"Είμαι μια χαρά και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα δόντια μου. Είναι τέλεια όπως ήταν πάντα", τονίζει ο Γάλλος στην "Gazzetta dello Sport".

"Δεν είχα ποτέ πρόβλημα τέτοιο στην καριέρα μου, όπως επίσης δεν είχα και μυϊκούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια".

"Δεν ξέρω γιατί η Μίλαν λέει τέτοια πράγματα. Αλλά δεν μου αρέσει. Το έμαθα λίγο μετά τις ιατρικές εξετάσεις. Πήγα στην Σενεγάλη για 10 μέρες και όταν γύρισα από τις διακοπές μου είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα".

Μετά τις εξετάσεις [b]η Μίλαν ισχυρίστηκε πως τα δόντια του μπορούν να προκαλέσουν μυϊκούς τραυματισμούς (!)[/b], άλλα άμεσα το πήρε πίσω και είπε πως η μεταγραφή θα γίνει. Εν συνεχεία όμως ζήτησε να δώσει λιγότερα λεφτά στην Πόρτο, κάτι που δεν αποδέχτηκαν οι Πορτογάλοι.

"Πέρασα δύο φορές ιατρικές εξετάσεις, μια για την Μίλαν και μία για ιταλική ομοσπονδία και κανείς δεν μου είπε κάτι ότι δεν πάει καλά. Ήταν απλά μια δικαιολογία για να σταματήσει η μεταγραφή".

"Τώρα είμαι κουρασμένος από αυτήν την κατάσταση. Ακούω από την μία ότι πάω στην Μίλαν, μετά από την άλλη ότι μένω στην Πόρτο, μετά ότι πάω κάπου αλλού. Θέλω μια απάντηση".

"Η Πόρτο δεν θέλει εγώ να μιλάω για την υπόθεση, αλλά το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι τα δόντια μου. Όλο το ζήτημα είναι τα λεφτά".

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Κουφάθηκα τώρα!!! :o
Τέτοια δικαιολογία για να τσιγκουνευτώ χρήματα ούτε εγώ δεν θα την έβρισκα!!! :grin:
Μετά τον Ροναλντίνιο γιατί τον αγόρασαν;! :cheesy: :think:
Aλλά η AC Milan δικαιολογία,πολύ γέλασα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom