dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 29.318
- Πόντοι
- 22.886
Πρόσεχε τις μαν , αυτές έχουν σπουδάσει ταχυδακτυλουργοίΕμένα που μου έφτυσε την πούτσα, μετά έχασα το πορτοφόλι μου
Πρόσεχε τις μαν , αυτές έχουν σπουδάσει ταχυδακτυλουργοίΕμένα που μου έφτυσε την πούτσα, μετά έχασα το πορτοφόλι μου
Έσφιγγες ?Απλά must...
φιλε τις χαινεκεν τις πληρωνεις η ξαμολας τα γυφτακια στα γυρω μαγαζα και τις αγοραζουνΠρόσεχε τις μαν , έχουν σπουδάσει ταχυδακτυλουργοί
Ρε μαν, μάλλον είδε ότι την έχεις χαριτωμένη και σου την έφτυσε για να μην σου την ματιάσει.Καλησπερα πηγα με ενα κολ γκερλ και ενω ειχα πει στοματικο με προφυλαξη την ωρα που με χαιδευε στο πεος εφτυσε το εργαλειο. Σκουπιστηκα κατευθειαν με χαρτι. Χαλαστηκα τοσο πολυ που εφυγα. Εχω φοβηθει πολυ. Αν θελετε χωρις κοροιδιες πειτε μου για κονδυλωματα και αλλα σεξουαλικως μεταδισομενα αν παιζει να εχω κολλησει. Παρακαλω οχι τρολιες. Ευχαριστω
...δν ξερω αδελφε, μου φαινεται "δυσκολη περιπτωση"!!!Μισο..
Κανονιζω συμβούλιο..
@dimigoall
@professor x
@Odin_
@athinaios44
@Elganador
@BigMountain
@pastelios
αλλο αυτο!!!!!!!!!!!!!εσυ δεν φτυνεις μονο μην ξεχναμε την μαγικη ερωτηση που κανεις σε ολες
Μόνο έτσι....Έσφιγγες ?
Εγώ και τα δύο μαζί
Ροχάλες στα κωλοτρυπίδια , πουτσοσκάμπιλα και έτσι
Φίλε μαντολατε ψήφισα την Ιωάννα 34 ξέρεις πως μπορώ να αλλάξω την ψήφο μου?? Άλλη σε Άννα ήθελα να ψηφισωπαλιο κουφαλες ολοι ...ψοφατε για μαλακιες ....χαχχα...αυτα τα ωραια διαβαζουν τα κοριτσια ..............και ειναι ερωτευμενα μαζι μας!!!!!!!!!!
μπορει να εισαι ζελα αλλα................................τωρα δεν μπορεις,του χρονου..αλλα να προσεχεις πιο πολυ!!!!!!!!!!.....που εχεις το μυαλο σου???????Φίλε μαντολατε ψήφισα την Ιωάννα 34 ξέρεις πως μπορώ να αλλάξω την ψήφο μου?? Άλλη σε Άννα ήθελα να ψηφισω
Εσύ θες να τα καταπίνει τα δικά σου, τα δικά της τα καταπίνεις όπως ένας σκληρός καργιόλης του Μεταξουργείου ο @DmtrsxXx ή όχι;η οταν σε χυνει???....στα μουτρα φυσικα.......
Ευτυχώς δηλαδή και ψήφισα εγώ λάθος αλλιώς η 34 θα έβγαινε το 2034μπορει να εισαι ζελα αλλα................................τωρα δεν μπορεις,του χρονου..αλλα να προσεχεις πιο πολυ!!!!!!!!!!.....που εχεις το μυαλο σου???????
ποια σου εχει παρει τα μυαλα βρε αλητη!!!!!!!!!!!!!Ευτυχώς δηλαδή και ψήφισα εγώ λάθος αλλιώς η 34 θα έβγαινε το 2034
Από το απόγευμα γαμαω κάποιες ψυχουλες αύριο θα φάω ένα ιχποια σου εχει παρει τα μυαλα βρε αλητη!!!!!!!!!!!!!
σκληρος!!!!!!!Από το απόγευμα γαμαω κάποιες ψυχουλες αύριο θα φάω ένα ιχ
Σαν την καρδιά ενός μαρουλιούσκληρος!!!!!!!