Σημαδεμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 803
- Πόντοι
- 81
Τυπε, το σαλιο έχει αντισώματα ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις
otan σε φτυνει η αλλη στα μουτρα ??οριστε ρε..ωραιο θεμα δεν θελατε???.......
η οταν σε χυνει???....στα μουτρα φυσικα.......otan σε φτυνει η αλλη στα μουτρα ??
Ξέχασες τον @Maximilien και τον @πολυζωης μανΜισο..
Κανονιζω συμβούλιο..
@dimigoall
@professor x
@Odin_
@athinaios44
@Elganador
@BigMountain
@pastelios
επ αυτου κανε την ερωτηση στο μελος χυσε μεσα πιστευω θα δωσει σαφη απαντησηη οταν σε χυνει???....στα μουτρα φυσικα.......
Να ξέρεις ένα μυστικό που δεν πολυακούγεται στην πιάτσα, αν χύνει η γυναίκα και πιεις τα υγρά της θα σου μεγαλώσει το πουλί. Λειτουργεί ως φυσικό αναβολικό.η οταν σε χυνει???....στα μουτρα φυσικα.......
φιλε ντιμ για πες μας εσυ γνωριζεις τα παντα εισαι ο ολα μεσαΞέχασες τον @Maximilien και τον @πολυζωης μαν
Εξέχοντα μέλη της επιστημονικής ομάδας του bou .
Τύποι τι γνώμη έχετε για τις ροχάλες στην μπούτσα κατά την διαδικασία του στοματικού έρωτα ?
Ρε Μπαγάσα Γιάννο τι μαλακία έκανες ρε μαν .Καλησπερα πηγα με ενα κολ γκερλ και ενω ειχα πει στοματικο με προφυλαξη την ωρα που με χαιδευε στο πεος εφτυσε το εργαλειο. Σκουπιστηκα κατευθειαν με χαρτι. Χαλαστηκα τοσο πολυ που εφυγα. Εχω φοβηθει πολυ. Αν θελετε χωρις κοροιδιες πειτε μου για κονδυλωματα και αλλα σεξουαλικως μεταδισομενα αν παιζει να εχω κολλησει. Παρακαλω οχι τρολιες. Ευχαριστω
κανονικα επρεπε μετα την βραδινη τσοντα το πηδημα στο μαρουσιΡε Μπαγάσα Γιάννο τι μαλακία έκανες ρε μαν .
Τέτοια θεματάρα κυριακάτικη την έκαψες Παρασκευή απόγευμα
Δεν θα ζει μέχρι την Κυριακή με αυτό που τον βρήκεΡε Μπαγάσα Γιάννο τι μαλακία έκανες ρε μαν .
Τέτοια θεματάρα κυριακάτικη την έκαψες Παρασκευή απόγευμα
κοιτα αν εχεις φτυσει πρωτος την γκομενα μεσα στο στομα στην ουσια σου επιστρεφει τα δικα σου σαλια???...γιατι αν ναι τοτε ειναι διαφορετικο το θεμα...........Ξέχασες τον @Maximilien και τον @πολυζωης μαν
Τύποι τι γνώμη έχετε για τις ροχάλες στην μπούτσα κατά την διαδικασία του στοματικού έρωτα ?
Εσύ δεν είσαι που πουλάς έρωτες στις βίζιτες και αυτές σε φτύνουν;Φίλε και μένα δεν μου αρέσει το φτύσιμο.
Άστους να λένε.
Τύπε εγώ έχω ακούσει ότι άμα σου φτύσει τη πούτσα γύφτισσα έχεις καλή τύχη για εφτά χρόνια .Να ξέρεις ένα μυστικό που δεν πολυακούγεται στην πιάτσα, αν χύνει η γυναίκα και πιεις τα υγρά της θα σου μεγαλώσει το πουλί. Λειτουργεί ως φυσικό αναβολικό.
εσυ δεν φτυνεις μονο μην ξεχναμε την μαγικη ερωτηση που κανεις σε ολεςκοιτα αν εχεις φτυσει πρωτος την γκομενα μεσα στο στομα στην ουσια σου επιστρεφει τα δικα σου σαλια???...γιατι αν ναι τοτε ειναο διαφορετικο το θεμα...........
εξαρταταιΤύπε εγώ έχω ακούσει ότι άμα σου φτύσει τη πούτσα γύφτισσα έχεις καλή τύχη για εφτά χρόνια .
Ισχύει ?
θα εχεις και καρπουζια τζαμπα χωρια που θα ανοιξεις πελατιακες σχεσεις με την αστυνομιαΤύπε εγώ έχω ακούσει ότι άμα σου φτύσει τη πούτσα γύφτισσα έχεις καλή τύχη για εφτά χρόνια .
Ισχύει ?
ρε φιλε δεν ξερω αν εινα αληθεια....γιατι με τα υγρα που εχουμε καταβασει ολοι εμεις οι φαν της Ιωαννας34 επρεπε η πουτσες μας να ειναι 2 μετρα τουλαχιστον!!!!!!!!Να ξέρεις ένα μυστικό που δεν πολυακούγεται στην πιάτσα, αν χύνει η γυναίκα και πιεις τα υγρά της θα σου μεγαλώσει το πουλί. Λειτουργεί ως φυσικό αναβολικό.
Εμένα που μου έφτυσε την πούτσα, μετά έχασα το πορτοφόλι μουΤύπε εγώ έχω ακούσει ότι άμα σου φτύσει τη πούτσα γύφτισσα έχεις καλή τύχη για εφτά χρόνια .
Ισχύει ?
Απλά must...Ξέχασες τον @Maximilien και τον @πολυζωης μαν