Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.967
- Πόντοι
- 1.436
Once again..
Αν δεν είναι πράσινη η Χλέπα πανούλη μην ανησυχείς .@dimigoall
@professor x ..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με τα φτυσιματα που εχω φαει..
Θα έπρεπε να εχω πεθάνει
Δεν θα πιάσει, δεν είναι μπλέ..πάρε ένα μεγάλο μπωλ γεμισέ το και βούτα τη μέσα
Έπεσε τύπεΠεριμένω να δω πότε θα πέσει το 1ο σχόλιο με αναφορά στη Φάντα
Με πρόλαβε ενώ έγραφα!Έπεσε τύπε
έχει πέσει ήδη άργησεςΠεριμένω να δω πότε θα πέσει το 1ο σχόλιο με αναφορά στη Φάντα
η μπλε είναιΔεν θα πιάσει, δεν είναι μπλέ..
Αστο ρε τυπε δεν ειναι για σενα το αθλημα κατσε σπιτι και παιξτον να γουσταρεις να σου μεινουν και τα λεφταΚαλησπερα πηγα με ενα κολ γκερλ και ενω ειχα πει στοματικο με προφυλαξη την ωρα που με χαιδευε στο πεος εφτυσε το εργαλειο. Σκουπιστηκα κατευθειαν με χαρτι. Χαλαστηκα τοσο πολυ που εφυγα. Εχω φοβηθει πολυ. Αν θελετε χωρις κοροιδιες πειτε μου για κονδυλωματα και αλλα σεξουαλικως μεταδισομενα αν παιζει να εχω κολλησει. Παρακαλω οχι τρολιες. Ευχαριστω
Λενε ολοι αλλα καμμια απαντηση δεν βλεπω. Με ολο το σεβασμοβστα πολυπειρα μελη.Φίλε και μένα δεν μου αρέσει το φτύσιμο.
Άστους να λένε.
Σε αυτο εχεις δικιοΑστο ρε τυπε δεν ειναι για σενα το αθλημα κατσε σπιτι και παιξτον να γουσταρεις να σου μεινουν και τα λεφτα
Το ξερω γι αυτο το λεω βεβαια τωρα ειναι αργα ελπιζω να εχεις τακτοποιησει ολες τις υποθεσεις σουΣε αυτο εχεις δικιο
Λενε ολοι αλλα καμμια απαντηση δεν βλεπω. Με ολο το σεβασμοβστα πολυπειρα μελη.
παρε το χαπι της επομενης μεραςΣας ειπα ολο το στορυ. Σκουπιστηκα απευθειας δεν ξερω αν μετραει. Σας ειπα την αληθεια μου
Αν δε μπήκε μέσα μια χαρά είσαι...Δεν καταλαβα πολυ ηταν μια καλη οσο ειχε στο στομα.