papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.445
- Πόντοι
- 27.261
Δεν εκανε ακαποτη πιπα. Το ειπα. Ειχα πει ολα με προφυλαξη. Πριν σηκωθει το εκανε.Τώρα δηλαδή θες σοβαρή απάντηση?
Διάβασε τι έγραψες …
Σου έκανε πίπα , προφανώς ακαποτη …και φοβάσαι για αρρώστιες επειδή έφτυσε ??
Δηλαδή όσο κάνει την πίπα δεν εκκρίνεται σάλιο ??
Στην μούρη έπρεπε να σε φτύσει
Ας περιμένουμε να τοποθετηθούν επιστημονικά και τα υπόλοιπα έγκριτα μέλη του σαι
Αν μπορείς στείλε μου σε παρακαλώ π.μ ποια είναι. Μου αρέσει να το φτύνει πριν το πάρει στο στομα.Δεν εκανε ακαποτη πιπα. Το ειπα. Ειχα πει ολα με προφυλαξη. Πριν σηκωθει το εκανε.
Ωραία...Δεν εκανε ακαποτη πιπα.
Τυπε τώρα είναι που δεν θα σου ξανασηκωθεί ποτέΔεν εκανε ακαποτη πιπα. Το ειπα. Ειχα πει ολα με προφυλαξη. Πριν σηκωθει το εκανε.
Πριν σηκωθεί η πουτσα η... η κοπέλα που ηταν στα γονατα ;Δεν εκανε ακαποτη πιπα. Το ειπα. Ειχα πει ολα με προφυλαξη. Πριν σηκωθει το εκανε.
Απο πανω ητανΠριν σηκωθεί η πουτσα η... η κοπέλα που ηταν στα γονατα ;
Θα στέγνωσε η καπότα …Δεν εκανε ακαποτη πιπα. Το ειπα. Ειχα πει ολα με προφυλαξη. Πριν σηκωθει το εκανε.
Το κεφαλι της απο πάνω στο πουλί ;Απο πανω ηταν
Απο πανωΤο κεφαλι της απο πάνω στο πουλί ;
Η σε είχε καβαλήσει ;
Μιλα ελληνικα γιατρεΑν το φτύσιμο ήταν προϊόν εκκρίσεων προερχόμενων εκ της ρινικης και στονατοφαρυγγικης κοιλοτητας -ελληνιστί ΡΟΧΑΛΑ- υπάρχουν πολλές πιθανότητες να διανεμήθηκαν μικρόβια και ιοί τα οποία ταξιδεύουν ως ξενιστές δια της βλεννογόνου.
Αν ήταν απλός σίελος -ελληνιστί ΣΑΛΙΑ- τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος άγχους.
Πάντως θα ητο σωστό να ενημερωθούμε για την κορασίδα που το έκανε αυτό μιας και τέτοιες πρακτικές από τους σκληροπυρηνικούς καταδρομεις χύστες αυτού του φόρουμ εκτιμώνται ιδιαίτερα.
Πάντως δε πιστεύω ότι πρέπει να ετοιμάσεις τη διαθήκη σου. Λίγες οι πιθανότητες να πεθάνεις από κάτι τέτοιο.
Ο τύπος είναι για φτύσιμοΨΨ @Χύσε μέσα έλα εδώ σου βρήκαμε πελάτη. Ξέρουμε ότι είσαι πεντακάθαρος, στοιχηματίζω τη στύση της ντούντας μου