Νέα

Φθηνοτερος τροπος τηλεφωνικης επικοινωνιας με Αφρικη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
μπες στο skype και βαλε τη χωρα που θες, καποιο παλετο θα εχει  για σταθερα η κινητα
η και τα 2 μαζι

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Οχι, η αλλη πλευρα δεν εχει προσβαση σε ιντερνετ. Εκτος αν εννοεις να φορτωσω εγω το skype με μοναδες για να καλω απο τον υπολογιστη σε σταθερο.

Ειναι σοβαρο το πραγμα τυπε, το παμε για γαμο.
νηγηριανο πουτανακι περνεις τυπε ???
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
τυπε σε αυτα τα θεματα ειναι ειδικος ο οργασμο νερος :S
...ο αλλος πηγε κι εκανε προσμπουκι το πιτσιρικι γιατι πιστευε οτι υπηρχαν πνευματα εντος του...στε'ι' εγουε'ι' μιστερ του θρεντ...ασε τα τηλεφωνηματα με το αφρικα γιατι δε σε σωζει ουτε ο ρομμελ με ολη τη μεραρχια του και ο βιλι μπραντ προσωπικως...παρε ενα παστουρμα καμηλα απο τον αρμενη στην κρεαταγορα και ερωτοτροπησε μαζι του...ειναι ακινδυνος..χα'ι'δεψου με πεισμα...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Αγίου Κωνσταντίνου 33-37 - Τηλ.: 210 5247956  Είναι κατάστημα που πουλάει προπληρωμένες κάρτες όλων τον ειδών και έχει ειδικά πακέτα για Αφρική με 5 ευρώ δύο ώρες ομιλιας

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Αγίου Κωνσταντίνου 33-37 - Τηλ.: 210 5247956  Είναι κατάστημα που πουλάει προπληρωμένες κάρτες όλων τον ειδών και έχει ειδικά πακέτα για Αφρική με 5 ευρώ δύο ώρες ομιλιας
μεγαλε μηπως ξερεις εαν εχει ειδικα πακετα και για προς λατινα μερια ???

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Έχει για όλες τις χωρες του κοσμου ,λες για που θέλεις και σου δίνουν την κατάληλη κάρτα

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Γύρω στα 0,10 το λεπτό συμπεριλαμβανόμενου του ΦΠΑ και χρέωση άνα δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστο όριο κλήσης για Nigeria μέσω VOIP εταιρείας που δραστηριοπείται στην Ελλάδα. Καλά δεν είναι;

.............................................................................. .   .    .
Τώρα αν νομίζεις ότι μιλάς με το κάποιον που βρίσκεται στο Κέντρο της γής άλλο θέμα!!!

Εγώ που χρησιμοποιώ VOIP δεν έχω πρόβλημα πάντως για ΗΠΑ, Αυστραλία, Γερμανία.

:booty:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Για πληροφροίες σχετικά με φτηνές τηλεφωνικές κλήσεις στην Αφρική ίσως αυτοί να ξέρουν:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Τυποι μου καλησπερα. Ανοιγω αλλο ενα ψιλοακυρο θεμα  :grin:  μηπως ξερετε ποιος ειναι ο φθηνοτερος τροπος τηλεφωνικης επικοινωνιας με χωρες της Αφρικης; Μιλαμε για ογκο ομιλιας απο 1-1,5 ωρα για 10 φορες (συνολικα γυρω στις 10-15 ωρες δηλαδη) μεσα σε διαστημα 1-2 μηνων. Εχετε να προτεινετε κατι;
images

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Αγίου Κωνσταντίνου 33-37 - Τηλ.: 210 5247956  Είναι κατάστημα που πουλάει προπληρωμένες κάρτες όλων τον ειδών και έχει ειδικά πακέτα για Αφρική με 5 ευρώ δύο ώρες 1 ωρα και κατι ψιλα ομιλιας

Προς το παρων, και εχοντας ψαξει τα περισσοτερα απο αυτα που προτειναν οι διαφοροι συναγωνιστες, εχω καταληξει πως αυτος ειναι ο φθηνοτερος τροπος τηλεφωνικης επικοινωνιας με Αφρικη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom