You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φθηνοτερος τροπος τηλεφωνικης επικοινωνιας με Αφρικη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 33
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
νηγηριανο πουτανακι περνεις τυπε ???Οχι, η αλλη πλευρα δεν εχει προσβαση σε ιντερνετ. Εκτος αν εννοεις να φορτωσω εγω το skype με μοναδες για να καλω απο τον υπολογιστη σε σταθερο.
Ειναι σοβαρο το πραγμα τυπε, το παμε για γαμο.
Επισκέπτης
...ο αλλος πηγε κι εκανε προσμπουκι το πιτσιρικι γιατι πιστευε οτι υπηρχαν πνευματα εντος του...στε'ι' εγουε'ι' μιστερ του θρεντ...ασε τα τηλεφωνηματα με το αφρικα γιατι δε σε σωζει ουτε ο ρομμελ με ολη τη μεραρχια του και ο βιλι μπραντ προσωπικως...παρε ενα παστουρμα καμηλα απο τον αρμενη στην κρεαταγορα και ερωτοτροπησε μαζι του...ειναι ακινδυνος..χα'ι'δεψου με πεισμα...τυπε σε αυτα τα θεματα ειναι ειδικος ο οργασμο νερος :S
Επισκέπτης
_hayabusas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2013
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
φωτογραφία της έχεις τύπε να έχουμε και μια πιο σφαιρική άποψη?
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
μεγαλε μηπως ξερεις εαν εχει ειδικα πακετα και για προς λατινα μερια ???Αγίου Κωνσταντίνου 33-37 - Τηλ.: 210 5247956 Είναι κατάστημα που πουλάει προπληρωμένες κάρτες όλων τον ειδών και έχει ειδικά πακέτα για Αφρική με 5 ευρώ δύο ώρες ομιλιας
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Έχει για όλες τις χωρες του κοσμου ,λες για που θέλεις και σου δίνουν την κατάληλη κάρτα
thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Γύρω στα 0,10 το λεπτό συμπεριλαμβανόμενου του ΦΠΑ και χρέωση άνα δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστο όριο κλήσης για Nigeria μέσω VOIP εταιρείας που δραστηριοπείται στην Ελλάδα. Καλά δεν είναι;
.............................................................................. . . .
Τώρα αν νομίζεις ότι μιλάς με το κάποιον που βρίσκεται στο Κέντρο της γής άλλο θέμα!!!
Εγώ που χρησιμοποιώ VOIP δεν έχω πρόβλημα πάντως για ΗΠΑ, Αυστραλία, Γερμανία.
.............................................................................. . . .
Τώρα αν νομίζεις ότι μιλάς με το κάποιον που βρίσκεται στο Κέντρο της γής άλλο θέμα!!!
Εγώ που χρησιμοποιώ VOIP δεν έχω πρόβλημα πάντως για ΗΠΑ, Αυστραλία, Γερμανία.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Για πληροφροίες σχετικά με φτηνές τηλεφωνικές κλήσεις στην Αφρική ίσως αυτοί να ξέρουν:
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
Τυποι μου καλησπερα. Ανοιγω αλλο ενα ψιλοακυρο θεμα μηπως ξερετε ποιος ειναι ο φθηνοτερος τροπος τηλεφωνικης επικοινωνιας με χωρες της Αφρικης; Μιλαμε για ογκο ομιλιας απο 1-1,5 ωρα για 10 φορες (συνολικα γυρω στις 10-15 ωρες δηλαδη) μεσα σε διαστημα 1-2 μηνων. Εχετε να προτεινετε κατι;
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
Αγίου Κωνσταντίνου 33-37 - Τηλ.: 210 5247956 Είναι κατάστημα που πουλάει προπληρωμένες κάρτες όλων τον ειδών και έχει ειδικά πακέτα για Αφρική με 5 ευρώδύο ώρες1 ωρα και κατι ψιλα ομιλιας
Προς το παρων, και εχοντας ψαξει τα περισσοτερα απο αυτα που προτειναν οι διαφοροι συναγωνιστες, εχω καταληξει πως αυτος ειναι ο φθηνοτερος τροπος τηλεφωνικης επικοινωνιας με Αφρικη.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
Δ
- Απαντήσεις
- 147
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 49