You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
φθηνο πακετο τηλεφωνιας - ιντερνετ?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα raopau
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Για κινητό δεν γνωριζω, αλλά σταθερό και ίντερνετ πάρε Cyta...πολύ καλή, γρήγορες ταχύτητες και πολύ εξυπηρετικοί...άσε που αν είσαι επαρχία θα έχεις ίντερνετ σε λιγότερο από ένα μήνα...τώρα αν έχει και προσφορές για κινητό δεν γνωρίζω, αλλά ψάξτο!
Επισκέπτης
καλη και η forthnet,τουλαχιστον εδω που μενω εγω....εχω μαλιστα την εντυπωση οτι εχει και προσφορα μεχρι το τελος του μηνα, 19,80 το μηνα αλλα χωρις απεριοριστα και τα συναφη αλλα και μια ακομη.... 24,00 απεριοριστα.
+1 από μένα. Με 24,90 έχεις ταχύτητα ΕΩΣ 24ΜΒPS ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ σε σταθερά Ελλάδας και επιπλέον μισή ώρα σε Ελληνικά κινητά.
Επιπλέον δίνει τηλέφωνο τύπου PSNT (το τηλέφωνο "κουμπώνει" στην τηλεφωνική μπρίζα) και ακόμα σε πιθανή διακοπή ρεύματος θα έχεις τουλάχιστον τηλέφωνο, σε αντίθεση με τη CYTA που δίνει τύπου VOIP (το τηλέφωνο κουμπώνει στο router οπότε σε διακοπή ρεύματος δεν θα έχες τιπότα)
Εγώ σε 3 χρόνια που είμαι συνδρομητής είχα μόνο κάτι ψιλοπροβληματάκια, και αυτά οφειλόταν σε μένα (χαλασμένη μπρίζα κτλ)
Απο ταχύτητες είναι πολύ καλές,πιάνω γύρω στα 16MBPS και κατεβάζω από zbigz (torrent convert) και zevera (multihost) με περίπου 1700-1800 kbps.Και η ποιότητα τηλεφωνίας είναι πολύ καλή.Αλλώστε είναι ο πρώτος εναλακτικός αυτή τη στιγμή.Τυχαίο;Δε νομίζω
Το ελλάτωμα της Forthnet είναι η Τεχνίκη υποστήριξη και αυτό γιατί τις περισσότερς φορές θέλεις αρκετή ώρα να μιλησείς με υπάλληλο
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.269
- Πόντοι
- 5.006
ευχαριστω για την πληροφορηση μαγκες.....εριξα μια ματια στο google και κλινω οσον αφορα το ιντερνετ και το σταθερο προς την cyta(αν και πρωτη φορα την ακουω....γενικα δεν εχω ιδεα απο τετοια πραγματα)...ειμαι απο επαρχια,αν βαλω Cyta 8mbps λετε να κολλαει συνεχεια ή να ειναι πολυ αργο?(παντως το ιντερνετ το θελω για ενα απλο σερφαρισμα,οχι για κατεβασμα και τετοια πραγματα)....
οσον αφορα το κινητο(γυρω στα 100 λεπτα το μηνα προς ολους) υπαρχει καμμια προταση?
οσον αφορα το κινητο(γυρω στα 100 λεπτα το μηνα προς ολους) υπαρχει καμμια προταση?
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.269
- Πόντοι
- 5.006
χαχααχαχαχ..οχι ρε φιλε,μονο το ¨ζοριζομαστε¨ πετυχες......Τι έγινε παπατρολάκο, έκοψε το χαρτζιλίκι ο ντάντης και ζοριζόμαστε;
δυστυχώς όλοι έτσι είμαστε, άλλος λιγότερο, άλλος πολύ περισσότερο.
εγώ ας πούμε για να καταλάβεις σε πόσο tragic κατάσταση είμαι πλέον δεν ταξιδεύω σε first class ή business!
επίσης πηγαίνω μία φορά την εβδομάδα για πιλάτες και μία για σπα.
α! την οικιακή βοηθό την πηδάω μία φορά την ημέρα από 3
εγώ ας πούμε για να καταλάβεις σε πόσο tragic κατάσταση είμαι πλέον δεν ταξιδεύω σε first class ή business!
Εγω εβαλα forthnet με την χριστουγεννιατικη προσφορα που εχει και τη νοβα μεσα.24αρα γραμμη(λεμε τωρα) απεριοριστα αστικα υπεραστικα,30 λεπτα στα κινητα.Ολα αυτα με 29.90.
Στην ουσια πληρωνεις τη νιβα και εχεις το τηλεφωνο δωρεαν εφ ορου ζωης...
Δεν ειναι κακο...
Στην ουσια πληρωνεις τη νιβα και εχεις το τηλεφωνο δωρεαν εφ ορου ζωης...
Δεν ειναι κακο...
Σου δινει το novasports 1.νοβα χωρις ποδοσφαιρα και ταινιες ομως απο οτι ακουσα..
Οι ταινιες δε με ενδιαφερουν,οτι θελω το βρισκω στο ιντερνετ,τη νοβα θα περιμενω?Εμενα τα καναλια με τα ντοκυμανταιρ με ενδιαφερουν,για ολα τα αλλα χεστηκα.
Οπως κ να χει η προσφορα ειναι καλη θεωρω για τα λεφτα της...
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.269
- Πόντοι
- 5.006
φιλαρακι εσυ μια χαρα εισαι....εμενα μου εχουν ηδη επιδωσει την εκθεση κατασχεσεως για το τζετ,εκοψα τελειως το σπα(απο εκει που το δερματακι μου μυριζε σαν την πρωτη μερα της ανοιξης,τωρα ειναι σκληρο και ξηρο σαν δερμα ανθρακωρυχου) και η ρουφανια η δουλα ηθελε αυξηση και οχι πια ακαποτο,οποτε την σουταρα......δυστυχώς όλοι έτσι είμαστε, άλλος λιγότερο, άλλος πολύ περισσότερο.
Εγω,δεν εχω να πληρωσω την ασφαλεια της ferrari,το τζετ σκι μου βαρεσε μπιελα και δεν εχω να το φτιαξω,και δεν εχω λεφτα να βαλω πετρελαιο για τη μαιζονετα μου των 300τ.μ....φιλαρακι εσυ μια χαρα εισαι....εμενα μου εχουν ηδη επιδωσει την εκθεση κατασχεσεως για το τζετ,εκοψα τελειως το σπα(απο εκει που το δερματακι μου μυριζε σαν την πρωτη μερα της ανοιξης,τωρα ειναι σκληρο και ξηρο σαν δερμα ανθρακωρυχου) και η ρουφανια η δουλα ηθελε αυξηση και οχι πια ακαποτο,οποτε την σουταρα......
καταντια...
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
για την HOL τα μυρια κακα εχω ακουσει απο φιλους που εχουν..μεχρι και 2 εβδομαδες χωρις τηλεφωνο,λογω βλαβης...για την cyta που εχω στο σπιτι,απο προβληματα τεχνικης φυσης δεν εχουν προκυψει,αλλα η 4αρα ταχυτητα που λεει,ειναιπιο χαμηλη απο την 2αρα του Οτε και αμα θελεις να τους πιασεις στο τηλεφωνο,ειναι σχεδον ακατορθωτο...μου απαντησαν και σε μειλ που ειχα στειλει μετα απο ενα...εξαμηνο
Freexxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Πρόσφατα συνδέθηκα στην Wind σε ένα πακέτο-προσφορά που μου έκαναν αρκετά καλό. Σταθερό με απεριόριστα αστικά υπεραστικά, ιντερνετ έως 24 mbps, κινητό με απεριόριστα αστικά- υπεραστικά, 300' προς όλα τα κινητά (ο χρόνος αυτός μοιράζεται με το σταθερό δηλαδή σταθερό + κινητό μαζί 300' προς όλα τα κινητά), sms δεν θυμάμαι...Κινητό και σταθερό μιλάνε μεταξύ τους απεριόριστα. Δώρο κινητό της τάξης των 100 ευρώ. Χωρίς τέλη σύνδεσης στα....39 ευρώ τελική τιμή!!!
Σου δινει το novasports 1.
Οι ταινιες δε με ενδιαφερουν,οτι θελω το βρισκω στο ιντερνετ,τη νοβα θα περιμενω?Εμενα τα καναλια με τα ντοκυμανταιρ με ενδιαφερουν,για ολα τα αλλα χεστηκα.
Οπως κ να χει η προσφορα ειναι καλη θεωρω για τα λεφτα της...
σωστός ο παίχτης, αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί να μην μπορεί να κάνεις ένα δικό σου πακέτο πχ με 10-15-20 κανάλια και να πληρώνεις ανά κανάλι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις