Νέα

φθηνο πακετο τηλεφωνιας - ιντερνετ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα raopau
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
σωστός ο παίχτης, αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί να μην μπορεί να κάνεις ένα δικό σου πακέτο πχ με 10-15-20 κανάλια και να πληρώνεις ανά κανάλι...

υποθέτω πως τώρα η νόβα "πουλάει" την ποσότητα των καναλιών στους πελάτες
αν επιλέξεις λιγότερα κανάλια και σαφώς μικρότερο κόστος, ίσως να μην μπορεί να υποστηρίξει πλέον το πλήθος των καναλιών που θεωρεί πως καλύπτει τους πελάτες της

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
σωστό κι αλλά έτσι θα μπορούσε να κόψει όσα είναι αχρείαστα!
παρεμπιπτόντως τέλος του μήνα κάνω διακοπή μετά από 2 χρόνια. δυστυχώς δε μπορώ να πληρώνω πλέον 52 ευρώ το μήνα για TV.
Με τα μισά κάτι γίνεται... 

Επισκέπτης
Από τη νόβα , εμένα μου άρεσε μόνο το tcm ...
αλλά μάλλον άρεσε μόνο σε εμένα και το έκοψαν,
γιατί προφανώς το κοινό τους είναι κάπως έτσι ......

οπότε μπορούν να πάνε να γαμηθούν
και αυτοί και τα κωλοκάναλά τους.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
υπήρχαν κάποιες επιλογές για λιγότερα κανάλια με μικρότερο κόστος... αλλά όχι όποια θέλεις εσύ...
πράγματι 52 ευρώ είναι πολλά
εγώ έχω ΟΤΕ και είμαι αρκετά ευχαριστημένος... 20 ευρώ το μήνα...

Doctormit

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2010
Like
230
Πόντοι
21
vodafone και hol μαζι με 36ευρω το μηνα(σταθερο-κινητο-ιντερνετ) :ο,τι πιο οικονομικο βρηκα μεχρι τωρα....
Τα πάντα σχετίζονται με την περιοχή που βρίσκεσαι. Προσφορές και πακέτα υπάρχουν παντού, τι να τα κάνεις όμως όταν συνέχεια θα παρουσιάζονται προβλήματα.

(Εγώ πχ έχω εδώ και χρόνια Tellas (πλέον Wind) και ποτέ δεν είχα πρόβλημα, ένας άλλος όμως σε άλλη περιοχή βλαστημά την ώρα και την στιγμή που την πήρε!)

Λογικό λοιπόν ο καθένας να υποστηρίξει την δική του επιλογή.

Το ότι μένεις επαρχία (εκτός κι αν είσαι σε μεγάλο αστικό κέντρο) κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα για τους εναλλακτικούς παρόχους,  καθώς ο ΟΤΕ παίζει ακόμη δυνατά.

Προσωπική μου γνώμη, ρώτα πρώτα απ΄όλα τους κοντινούς σου γείτονες για τον πάροχό τους και την γνώμη τους και κατόπιν αποφασίζεις πακέτα και προσφορές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom