Νέα

Φρύνη Sirina

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Periergopaidi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 351
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Το αφήγημα περί μη συναίνεσης πάει περίπατο σιγά σιγά..

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.256
Πόντοι
736
Το αφήγημα περί μη συναίνεσης πάει περίπατο σιγά σιγά..
Δε νομίζω, αφήγημα περί μη συναίνεσης στο να ανέβουν, οχι για το δοκιμαστικο... κράτα αυτό που έχει πει η κοπέλα, όλα τα άλλα είναι συνωμοσιολογικα

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Συνεναιση η οχι δεν νομιζω να ενδιαφερει κανεναν ...
Επειδη και εγω μολις τωρα προσεξα οτι ανεβηκε κατι καινουργιο η απορια μου ειναι ποσες ταινιες γυρισε τελικα ?
Υπαρχουν και αλλες η οχι ? :think:

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.256
Πόντοι
736
Συνεναιση η οχι δεν νομιζω να ενδιαφερει κανεναν ...
Επειδη και εγω μολις τωρα προσεξα οτι ανεβηκε κατι καινουργιο η απορια μου ειναι ποσες ταινιες γυρισε τελικα ?
Υπαρχουν και αλλες η οχι ? :think:
Συγνωμη αλλά πρώτη φορά θα διαφωνήσω.εχει σημασία η συναίνεση .
Δεν έχει βγάλει αλλά προς το παρών.δεν ξέρω αν από τα δικαιώματα βγάλει καλά χρήματα ή πάει στα avn και πάρει κάνα βραβείο, αν θα κάνει και αλλες

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
471
Πόντοι
301
η αλλη εχει κανει δεκα ταινιες και κατι χαφτες αγαπουληδες συνεχιζουν το τροπαρι ....:2funny::2funny::2funny:λιγο ντροπη ρε μαλακες :jerking::jerking::jerking:

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Συγνωμη αλλά πρώτη φορά θα διαφωνήσω.εχει σημασία η συναίνεση .
Δεν έχει βγάλει αλλά προς το παρών.δεν ξέρω αν από τα δικαιώματα βγάλει καλά χρήματα ή πάει στα avn και πάρει κάνα βραβείο, αν θα κάνει και αλλες
Ρε φιλε δεν την κατηγορω ουτε την κρινω (ισα ισα το εχω πει οτι συγκαταλεγεται στις αγαπημενες μου απο οσες εχω συναντησει)
Λεω απλα τα αυτονοητα.. Οτι στην πραγματικοτητα δεν ενδιαφερει κανεναν μας τι κανει η καθε επαγγελματιας στην ζωη της και γιατι το κανει και οτι τις κρινουμε με βαση τα ραντεβου μαζι τους.. Για αυτο λεω οτι δεν ενδιαφερεται κανενας..
Επισης ανεβηκε μια καινουργια τετοια.. Απο απλη απορια (ρωτοντας ρητορικα καθως αν υπαρχει η οχι θα φανει στο μελλον) ρωτησα αν υπαρχουν και αλλες ταινιες.. Αυτο
Να σε καλα :hi:

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Δε νομίζω, αφήγημα περί μη συναίνεσης στο να ανέβουν, οχι για το δοκιμαστικο... κράτα αυτό που έχει πει η κοπέλα, όλα τα άλλα είναι συνωμοσιολογικα
Άσε ρε μαν που γύρισε 3 σκηνές για δοκιμαστικο και δεν ήξερε οτι θα ανέβουν. Δοκιμαστικό θα ήταν 1 έστω 2 σκηνές. Όχι 3 και με αναλ και τρίο.

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.256
Πόντοι
736
Ρε φιλε δεν την κατηγορω ουτε την κρινω (ισα ισα το εχω πει ειναι απο τις αγαπημενες μου απο οσες εχω συναντησει)
Λεω απλα τα αυτονοητα.. Οτι στην πραγματικοτητα δεν ενδιαφερει κανεναν μας τι κανει η καθε επαγγελματιας στην ζωη της και γιατι το κανει και οτι τις κρινουμε με βαση τα ραντεβου μαζι τους.. Για αυτο λεω οτι δεν ενδιαφερεται κανενας..
Επισης ανεβηκε μια καινουργια τετοια.. Απο απλη απορια (ρωτοντας ρητορικα καθως αν υπαρχει η οχι θα φανει στο μελλον) ρωτησα αν υπαρχουν και αλλες ταινιες.. Αυτο
Να σε καλα :hi:
Α οκ.σορυ.δε το καταλαβα καλά.συμφωνω απολυτα

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.493
Πόντοι
456
Περιμένω το 4ο video με anal.... Τότε ίσως γραφτώ να το δώ.. :cheesy::wink:

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.256
Πόντοι
736
Το δεύτερο δε σου έφτανε?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
δεν ανοιγετε κι ενα τριτο θρεντ για την ιδια? ετσι κι αλλιως εχουν λιγοστεψει τα κοριτσια :tooth:

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.120
Πόντοι
736
παντως η ευκολια στο ψεμα οταν λεει ερχομαι σε δεκα λεπτα και ερχεται σε μια ωρα πρεπει να σας προβληματισει καποιους
Με την ίδια ευκολία έγραψε πως δεν συναίνεσε απόλυτα για την διάθεση των "δοκιμαστικών" στο ευρύ κοινό.
Γενικά, κάποια τα έχει εύκολα το κορίτσι μας.
Το αγαπάμε όμως!

no mercy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
3.620
Πόντοι
456
οτι γραφει η καμερα ανηκει στην εταιρεια.....πριν απο καθε δοκιμαστικο ολοι και ολες παραιτουνται των δικαιωματων τους....μονο οταν υπογραψουν κανονικο συμβολαιο εχουν δικαιωματα καθως απο εκει μπορει να εχει καποιος εσοδα.....οι πρωτοεμφανιζομενες εχουν παραιτηθει των δικαιωματων τους...καθαρα νομικο το θεμα....ισως κι απο το αγχος να μην ειχε και το χρονο να διαβασει και τα ψιλα γραμματα αυτου που υπογραψε....ισως και να ηθελε να το παιξει ανετη και να ειπε καντε δυο τρεις σκηνες.......μονο αυτη και η εταιρεια ξερουν τι κανονισαν....απο κει και περα ειναι κουτο να ασχολουμαστε μιας και η κοπελα ειναι στην ελευθερη αγορα διαθεσιμη και μπορει ο οποιοσδηποτε να κανονισει ο,τι θελει......το πως συμπεριφερεται σαν επαγγελματιας ειναι αλλη συζητηση.......σιγουρα δεν παιρνει αριστα αλλα ολοι δικαιουνται να κανουν λαθη....το θεμα ειναι αν τα διορθωνεις.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses:Εγώ πάντως θα ονειρευόμουν ένα duo @Anna24 και @Αριαδνάκι .....:sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses:
δεν το επιτρεπουν ανωτερες δυναμεις.....:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom