Brutal.Fv
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 2.128
- Πόντοι
- 446
Πετυχε?Εγώ τον έπαιξα τις τουαλέτες στην δουλειά πάντως πριν λιγο
Πετυχε?Εγώ τον έπαιξα τις τουαλέτες στην δουλειά πάντως πριν λιγο
Το βασικό, γιατί ως γνωστόν , άμα πετύχει....Πετυχε?
Δε νομίζω, αφήγημα περί μη συναίνεσης στο να ανέβουν, οχι για το δοκιμαστικο... κράτα αυτό που έχει πει η κοπέλα, όλα τα άλλα είναι συνωμοσιολογικαΤο αφήγημα περί μη συναίνεσης πάει περίπατο σιγά σιγά..
Συγνωμη αλλά πρώτη φορά θα διαφωνήσω.εχει σημασία η συναίνεση .Συνεναιση η οχι δεν νομιζω να ενδιαφερει κανεναν ...
Επειδη και εγω μολις τωρα προσεξα οτι ανεβηκε κατι καινουργιο η απορια μου ειναι ποσες ταινιες γυρισε τελικα ?
Υπαρχουν και αλλες η οχι ?
Ρε φιλε δεν την κατηγορω ουτε την κρινω (ισα ισα το εχω πει οτι συγκαταλεγεται στις αγαπημενες μου απο οσες εχω συναντησει)Συγνωμη αλλά πρώτη φορά θα διαφωνήσω.εχει σημασία η συναίνεση .
Δεν έχει βγάλει αλλά προς το παρών.δεν ξέρω αν από τα δικαιώματα βγάλει καλά χρήματα ή πάει στα avn και πάρει κάνα βραβείο, αν θα κάνει και αλλες
Άσε ρε μαν που γύρισε 3 σκηνές για δοκιμαστικο και δεν ήξερε οτι θα ανέβουν. Δοκιμαστικό θα ήταν 1 έστω 2 σκηνές. Όχι 3 και με αναλ και τρίο.Δε νομίζω, αφήγημα περί μη συναίνεσης στο να ανέβουν, οχι για το δοκιμαστικο... κράτα αυτό που έχει πει η κοπέλα, όλα τα άλλα είναι συνωμοσιολογικα
Α οκ.σορυ.δε το καταλαβα καλά.συμφωνω απολυταΡε φιλε δεν την κατηγορω ουτε την κρινω (ισα ισα το εχω πει ειναι απο τις αγαπημενες μου απο οσες εχω συναντησει)
Λεω απλα τα αυτονοητα.. Οτι στην πραγματικοτητα δεν ενδιαφερει κανεναν μας τι κανει η καθε επαγγελματιας στην ζωη της και γιατι το κανει και οτι τις κρινουμε με βαση τα ραντεβου μαζι τους.. Για αυτο λεω οτι δεν ενδιαφερεται κανενας..
Επισης ανεβηκε μια καινουργια τετοια.. Απο απλη απορια (ρωτοντας ρητορικα καθως αν υπαρχει η οχι θα φανει στο μελλον) ρωτησα αν υπαρχουν και αλλες ταινιες.. Αυτο
Να σε καλα
Με την ίδια ευκολία έγραψε πως δεν συναίνεσε απόλυτα για την διάθεση των "δοκιμαστικών" στο ευρύ κοινό.παντως η ευκολια στο ψεμα οταν λεει ερχομαι σε δεκα λεπτα και ερχεται σε μια ωρα πρεπει να σας προβληματισει καποιους
Τελευταίο ειπε4o και συνεχιζουμε
Εξαρταται απο το ποσο καλος ειναι στο σασιμι ο σειριναςΤελευταίο ειπε
δεν το επιτρεπουν ανωτερες δυναμεις.....Εγώ πάντως θα ονειρευόμουν ένα duo @Anna24 και @Αριαδνάκι .....