lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
Βαπόρι τον έκανε τον τύπο πάντως η Φρυνη μας
Ε, ξεκινηστε απο αυτο πρωταΔεν έχω καν μιλήσει ποτέ με την κοπέλα
Εγω παντως να ξερεις δεν θελω να σε μοιραστω.Δεν έχω καν μιλήσει ποτέ με την κοπέλα
Εγω παντως να ξερεις δεν θελω να σε μοιραστω.
Εαν η Λουιζα επιμενει, θα πρεπει να πληρωσει η ιδια extra χρονο εαν θελει να συμμετασχει
Με αφορμή τη φώτο προφίλ σου, η απάντηση της Λουίζας πρέπει να είναι κάπως έτσι.Δεν υιοθετώ και διαχωρίζω τη θέση μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με αφορμή τη φώτο προφίλ σου, η απάντηση της Λουίζας πρέπει να είναι κάπως έτσι.Δεν υιοθετώ και διαχωρίζω τη θέση μου.
Διαχωριζω τη θεση μου απο αυτα που γραφει η φωτογραφια.Δεν υιοθετω με λιγα λογιαΜα δεν ειχες θεση εξ´αρχης στο ζητημα ωστε να την διαχωρισεις. Η Λουιζα, εαν μαθει τι συζηταμε, ας απαντησει ο,τι θελει
Λιγα με τους λυκους…Διαχωριζω τη θεση μου απο αυτα που γραφει η φωτογραφια.Δεν υιοθετω με λιγα λογια
Μια γουνα ειναι οτι πρεπει τωρα με την ενεργειακη κριση.Λιγα με τους λυκους…
Εγώ πάντως έχω 2-3 χαχαΜια γουνα ειναι οτι πρεπει τωρα με την ενεργειακη κριση.
Για τους φίλους οικολόγους να πούμε πως είναι κατασκευασμενες από συνθετικά υλικά. Μην σου κάνουν και καμιά μήνυση.Εγώ πάντως έχω 2-3 χαχα
Κοίταξε να δεις κ οι "οικολογικές" γούνες είναι φτιαγμένες από μικροπλαστικες ίνες οπότε όχι κ πολύ οικολογικές εν τέλειΓια τους φίλους οικολόγους να πούμε πως είναι κατασκευασμενες από συνθετικά υλικά. Μην σου κάνουν και καμιά μήνυση.
Το εννοείς?είσαι vegan? Δε τοπιστευω για σεναΕγώ πάντως έχω 2-3 χαχα
Pescatarian είμαι κ προφανώς εννοώ fauxΤο εννοείς?είσαι vegan? Δε τοπιστευω για σενα
Εγώ πάντως έχω 2-3 χαχα
Ok, ησυχασα. Δεν κινδυνευει το τομαρι μουPescatarian είμαι κ προφανώς εννοώ faux
Να συμμετάσχει και η Διονύσια25 που είναι κοινή τους φίλη.
Εεε, ντροπη…Πάντως με τον πορνοστάρ η Φρυνη έχυσε…με εμάς τίποτα γαμωτο…
AriadnakiΈχει κανένας πληροφορίες για την Φρύνη που και πως μπορούμε να την βρούμε?
Είναι αυτή δλδ ? Ευχαριστώ για τις πληροφορίεςAriadnaki