You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φρύνη Sirina
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Periergopaidi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 351
- Εμφανίσεις 96K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
εντωμεταξυ τον αποκαλεί γιατρό συνέχεια...χαχαχαχα''Φρύνη - Έκανα την τυφλή και άφησα τον ντελιβερά να με αποπλανήσει''
Δεν παλεύονται εκεί στην Sirina !!!
dld?οι παρενέργειες της ζάχαρης αχνης θα ειναι
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
τι δηλαδή?? τη σκόνη λέει....που στη Μύκονο τη βρίσκεις εύκολα...ζαχαρίτσα ντεεεεε
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.503
- Πόντοι
- 456
Άρα πίνεις μαζί της?Νιάου νιάου στα κεραμίδια
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
παρολο που φαινεται πιθανο (το ειχα αναρωτηθει και εγω) δεν ισχυει.Νιάου νιάου στα κεραμίδια
Τελευταία τροποποίηση:
DRMG
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.312
- Πόντοι
- 2.257
Να πεις δεν μ'αρεσει, ούτε να την ξαναδώ μπροστά μου δεκτό. Να πεις μου αρέσει και την συναντώ δεκτό. Να βγάλουμε όμως τοξικομανη ένα νέο άνθρωπο που δεν πίνει ούτε μπύρα γιατί; Πραγματικά καθρέφτης της κοινωνίας το ίντερνετ...
Η κοπελα ειναι ενα μπουμπουκι. Σιγουρα μπορει να βελτιωσει πραγματακια στις υπηρεσιες της αλλα ειναι γλυκητατη και σιγουρα δεν ερχεται στα ραντεβου φιαγμενη με οτιδηποτε. Στο σπιτι της δεν ξερω τι κανει ουτε και με ενδιαφερει!
DRMG
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.312
- Πόντοι
- 2.257
Καλά Αντώνη από χυδαιότητα εδώ, ειμαστε υπερπληρεις. Να ήξερε ο Νικολινάκος ότι γράφονται τέτοια σενάρια, θα σηκωνόταν απ'τον τάφο να τα παίξει στο σινεμά.Εδώ βγάλανε ότι η δαφνη το αστερι τα έχει με τονrad dragon καινοτι ειναι πρεζακι
Brutal.Fv
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 2.134
- Πόντοι
- 446
Αγαπητε λαγε, φανταζομαι εχεις συνειδητοποιησει οτι η Φρυνη & η Αριαδνη ειναι το ιδιο και το αυτο προσωπο, σου φαινεται λοιπον λογικο στο μητρικο thread ως Αριαδνη να την αποθεωνεις και εδω στο υποκαταστημα ως Φρυνη να την λοιδορεις;εντωμεταξυ τον αποκαλεί γιατρό συνέχεια...χαχαχαχα
Προκειται για μονιμη αλλαγη πολιτικης ή για διπολικη διαταραχη;
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
που την είδες τη λοιδορία?? καμία λοιδορία...απλά αναφέρω τα τεκταινόμενα στην ταινία και το "κενό" στο σενάριο....και δεν ανε΄φερα εγώ τα περί ζάχαρης και απλά εξήγησα στο συνάδελφο τι εννοεί ο άλλος με αυτό...Αγαπητε λαγε, φανταζομαι εχεις συνειδητοποιησει οτι η Φρυνη & η Αριαδνη ειναι το ιδιο και το αυτο προσωπο, σου φαινεται λοιπον λογικο στο μητρικο thread ως Αριαδνη να την αποθεωνεις και εδω στο υποκαταστημα ως Φρυνη να την λοιδορεις;
Προκειται για μονιμη αλλαγη πολιτικης ή για διπολικη διαταραχη;
Brutal.Fv
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 2.134
- Πόντοι
- 446
Μαλιστα… παιζεις με τις λεξεις αλλα ok, it’s fineπου την είδες τη λοιδορία?? καμία λοιδορία...απλά αναφέρω τα τεκταινόμενα στην ταινία και το "κενό" στο σενάριο....και δεν ανε΄φερα εγώ τα περί ζάχαρης και απλά εξήγησα στο συνάδελφο τι εννοεί ο άλλος με αυτό...
Periergopaidi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2021
- Like
- 264
- Πόντοι
- 21
με συναινεση ή χωρις?Να μην εχω τυψεις δλδ οταν
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26