Νέα

Φρίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coral
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Δηλαδή αν μια χωρισμένη κάνει δεσμούς που κρατάνε κατα μέσο όρο 2-3 χρονάκια..κάθε φορά είναι υποχρεωμένα τα παιδιά να γνωρίζουν τους δεσμούς της μάνας?Δεν σας μιλάω για πούτσες της βραδιάς,για δεσμούς λέω..Δηλαδή μέχρι τα 20 τους τα παιδιά θα έχουν γνωρίσει 5-6 γκόμενους μου?

Ενα φαγητό,ένα καζίνο,ένα ξενοδοχείο και ως εκεί κουκλιά μου.Μην τρελλαθούμε κιόλας.
μαναρι, το Ελλεηνιδικο-βρακαδικο το εκλεισες τελικα?  :-*

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
περιεργως θα συμφωνησω μαζι σου σε αυτο :P

γτ να πειραζει? εφοσον δεν επηρεαζει σε τιποτα τα παιδια της *αφου δεν το ξερουν*. μανα εγινε, κ ειναι κ χωρισμενη. δεν καλογερεψε.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Μου έκανε εντύπωση το θράσος τους..
Το εξέδιδαν που το εξέδιδαν ΑΛΛΑ σε οίκο ανοχής..
Εκτεθειμένο σε τόσα μάτια και σε ανύπαρκτη βοήθεια..
Η λέξη "φρίκη" για το καημένο το κοριτσάκι είναι πολύ λίγη..!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
γτ να πειραζει? εφοσον δεν επηρεαζει σε τιποτα τα παιδια της *αφου δεν το ξερουν*. μανα εγινε, κ ειναι κ χωρισμενη. δεν καλογερεψε.

δηλαδη για να καταλαβω ολους εσας....το να γαμιεται η μανα του πιτσιρικα και να πηδαει στα ρδελα ο πατερας του ειναι μεμπτο επειδη ο πιτσιρικας απλα "δεν το ξερει" ή ετσι φανταζονται οι ιδιοι....ενω το να εχει εναν υγιη δεσμο ας πουμε και να θελησει να ξαναπαντρευτει ή να φτιαξει εν πασει περιπτωσει τη ζωη του ειναι παραλογο....αυτο λετε ετσι? απλα για να βεβαιωθω :P

Επισκέπτης
δηλαδη για να καταλαβω ολους εσας....το να γαμιεται η μανα του πιτσιρικα και να πηδαει στα ρδελα ο πατερας του ειναι μεμπτο επειδη ο πιτσιρικας απλα "δεν το ξερει" ή ετσι φανταζονται οι ιδιοι....ενω το να εχει εναν υγιη δεσμο ας πουμε και να θελησει να ξαναπαντρευτει ή να φτιαξει εν πασει περιπτωσει τη ζωη του ειναι παραλογο....αυτο λετε ετσι? απλα για να βεβαιωθω :P
Ξαναφτιάχνω την ζωή μου δεν σημαινει για όλους όμως "έχω μακροχρόνιο δεσμό και παντρεύομαι" ρε συ μουνίτσα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πολλες απαντησεις ζητας να σου δωσουμε, εσυ τι θα μας δωσεις?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ξαναφτιάχνω την ζωή μου δεν σημαινει για όλους όμως "έχω μακροχρόνιο δεσμό και παντρεύομαι" ρε συ μουνίτσα.

ουτε τρωω πουτσες σημαινει για καποιους....εγω δεν ειμαι κατα του να τρως πουτσες του να πηγαινεις στο καζινο ή του να κανεις ο,τι γουσταρεις εν πασει περιπτωσει....ειμαι κατα της ευκολιας με την οποια δεχεστε ολοι εσεις αυτες τις δραστηριοτητες ως "Σωστες" και κρυφες απεναντι στα παιδια σας ενω θεωρειται "απαραδεκτο" το να φερετε εναν μακροχρονιο συντροφο ή δευτερο γαμο στο σπιτι σας....ο ρολος του γονιου ειναι ο σημαντικοτερος στη ζωη ενος ανθρωπου και δεν πρεπει να παιρνεται αψηφιστα....
υποτιματε πολυ τα παιδια σας και τη νοημοσυνη τους με αυτα που λετε....ειδικα με τα ερεθισματα που τα σημερινα παιδια εχουν...

MB C 200

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Νταξ, τοσες σελιδες,εχετε καταφερει να θαψετε το φρικιαστικο γεγονος που θα επρεπε κανονικα να βρισκεται παντα στην πρωτη σελιδα και να δημιουργει τυψεις σε οσους πηγαν με την ανηλικη , και το εχετε ελαφρυνει με αμπελοφιλοσοφιες και αστειακια επιπεδου επιθεωρησης....

ΟΧΙ δεν ειναι θεμα καρμα η εκμεταλλευση μιας ανηλικης απο τριτους! Ειναι εγκλημα! Τελεια και παυλα!
πες τα ρε φιλε!!!διαβαζω εδω και 15λ γι  αυτο το αποτροπαιο γεγονος ,που διακιολογημενα σχολιαζεται οπως το σχολιαζουν αρκετοι και εχουμε καταφερει να το μετατρεψουμε σε karma η μην πω καλυτερα σε  ..kama soutra!!!! ΕΛΕΟΣ!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Πάω για ύπνο....συνεχίστε εσείς....τα λέμε τα μεσάνυχτα πάλι..... :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

εφοσον δεν επηρεαζει τη ζωη του παιδιου, μπορει να πηδιεται οσο θελει, εκτος σπιτιου. δεν την κανει λιγοτερο ικανη σαν μανα αυτο το πραγμα. το ιδιο ισχυει κ για τον πατερα.
εγω ειμαι αντιθετη στο να βαζεις ενα δεσμο μεσα στο σπιτι ιδιαιτερα αν εχεις κορη στην εφηβεια, γτ εκτος απο την ευθραστη ψυχολογια μιας εφηβου, ελλοχευει κ κινδυνος σεξουαλικης παρενοχλησης. οκ μπορει να βλεπω πολλες ταινιες, αλλα ετσι το σκεφτομαι.
μονο αν εισαι 1000% σιγουρος για το ποιόν του αλλου, τον βαζεις σπιτι σου. κ πρεπει να περασει απειρος καιρος για κατι τετοιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom