sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Αστο ...οτι τους βολευει λενε εδω μεσαπεριεργως θα συμφωνησω μαζι σου σε αυτο
Αστο ...οτι τους βολευει λενε εδω μεσαπεριεργως θα συμφωνησω μαζι σου σε αυτο
Στα ιταλικα απαρεμφατο της μετοχης libero..
Ξερω τι λεω....Υπαρχουν και τα πμ...
Το επιασα σου λεω, αρκει.
Της Μάριαν ή τα δικά μου;;; Εγώ σε είχα ρωτήσει που μένεις.....
Οχι τα δικα σου...
μαναρι, το Ελλεηνιδικο-βρακαδικο το εκλεισες τελικα? :-*Δηλαδή αν μια χωρισμένη κάνει δεσμούς που κρατάνε κατα μέσο όρο 2-3 χρονάκια..κάθε φορά είναι υποχρεωμένα τα παιδιά να γνωρίζουν τους δεσμούς της μάνας?Δεν σας μιλάω για πούτσες της βραδιάς,για δεσμούς λέω..Δηλαδή μέχρι τα 20 τους τα παιδιά θα έχουν γνωρίσει 5-6 γκόμενους μου?
Ενα φαγητό,ένα καζίνο,ένα ξενοδοχείο και ως εκεί κουκλιά μου.Μην τρελλαθούμε κιόλας.
περιεργως θα συμφωνησω μαζι σου σε αυτο
Ναι καλέ,τώωρα πάλι.μαναρι, το Ελλεηνιδικο-βρακαδικο το εκλεισες τελικα? :-*
γτ να πειραζει? εφοσον δεν επηρεαζει σε τιποτα τα παιδια της *αφου δεν το ξερουν*. μανα εγινε, κ ειναι κ χωρισμενη. δεν καλογερεψε.
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ οχι τα δικα σου λεμε, της αλλης!Και γω πως δε το θυμάμαι.....κάτσε να ψάξω.....
Ξαναφτιάχνω την ζωή μου δεν σημαινει για όλους όμως "έχω μακροχρόνιο δεσμό και παντρεύομαι" ρε συ μουνίτσα.δηλαδη για να καταλαβω ολους εσας....το να γαμιεται η μανα του πιτσιρικα και να πηδαει στα ρδελα ο πατερας του ειναι μεμπτο επειδη ο πιτσιρικας απλα "δεν το ξερει" ή ετσι φανταζονται οι ιδιοι....ενω το να εχει εναν υγιη δεσμο ας πουμε και να θελησει να ξαναπαντρευτει ή να φτιαξει εν πασει περιπτωσει τη ζωη του ειναι παραλογο....αυτο λετε ετσι? απλα για να βεβαιωθω
Πολλες απαντησεις ζητας να σου δωσουμε, εσυ τι θα μας δωσεις?δηλαδη για να καταλαβω ολους εσας....το να γαμιεται η μανα του πιτσιρικα και να πηδαει στα ρδελα ο πατερας του ειναι μεμπτο επειδη ο πιτσιρικας απλα "δεν το ξερει" ή ετσι φανταζονται οι ιδιοι....ενω το να εχει εναν υγιη δεσμο ας πουμε και να θελησει να ξαναπαντρευτει ή να φτιαξει εν πασει περιπτωσει τη ζωη του ειναι παραλογο....αυτο λετε ετσι? απλα για να βεβαιωθω
Οχι τα δικα σου...
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ οχι τα δικα σου λεμε, της αλλης!
Ξαναφτιάχνω την ζωή μου δεν σημαινει για όλους όμως "έχω μακροχρόνιο δεσμό και παντρεύομαι" ρε συ μουνίτσα.
πες τα ρε φιλε!!!διαβαζω εδω και 15λ γι αυτο το αποτροπαιο γεγονος ,που διακιολογημενα σχολιαζεται οπως το σχολιαζουν αρκετοι και εχουμε καταφερει να το μετατρεψουμε σε karma η μην πω καλυτερα σε ..kama soutra!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!Νταξ, τοσες σελιδες,εχετε καταφερει να θαψετε το φρικιαστικο γεγονος που θα επρεπε κανονικα να βρισκεται παντα στην πρωτη σελιδα και να δημιουργει τυψεις σε οσους πηγαν με την ανηλικη , και το εχετε ελαφρυνει με αμπελοφιλοσοφιες και αστειακια επιπεδου επιθεωρησης....
ΟΧΙ δεν ειναι θεμα καρμα η εκμεταλλευση μιας ανηλικης απο τριτους! Ειναι εγκλημα! Τελεια και παυλα!
Πολλες απαντησεις ζητας να σου δωσουμε, εσυ τι θα μας δωσεις?
δηλαδη για να καταλαβω ολους εσας....το να γαμιεται η μανα του πιτσιρικα και να πηδαει στα ρδελα ο πατερας του ειναι μεμπτο επειδη ο πιτσιρικας απλα "δεν το ξερει" ή ετσι φανταζονται οι ιδιοι....ενω το να εχει εναν υγιη δεσμο ας πουμε και να θελησει να ξαναπαντρευτει ή να φτιαξει εν πασει περιπτωσει τη ζωη του ειναι παραλογο....αυτο λετε ετσι? απλα για να βεβαιωθω