Νέα

Φρίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coral
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kerasaki

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εφοσον δεν επηρεαζει τη ζωη του παιδιου, μπορει να πηδιεται οσο θελει, εκτος σπιτιου. δεν την κανει λιγοτερο ικανη σαν μανα αυτο το πραγμα. το ιδιο ισχυει κ για τον πατερα.
εγω ειμαι αντιθετη στο να βαζεις ενα δεσμο μεσα στο σπιτι ιδιαιτερα αν εχεις κορη στην εφηβεια, γτ εκτος απο την ευθραστη ψυχολογια μιας εφηβου, ελλοχευει κ κινδυνος σεξουαλικης παρενοχλησης. οκ μπορει να βλεπω πολλες ταινιες, αλλα ετσι το σκεφτομαι.
μονο αν εισαι 1000% σιγουρος για το ποιόν του αλλου, τον βαζεις σπιτι σου. κ πρεπει να περασει απειρος καιρος για κατι τετοιο.
:rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εφοσον δεν επηρεαζει τη ζωη του παιδιου, μπορει να πηδιεται οσο θελει, εκτος σπιτιου. δεν την κανει λιγοτερο ικανη σαν μανα αυτο το πραγμα. το ιδιο ισχυει κ για τον πατερα.
εγω ειμαι αντιθετη στο να βαζεις ενα δεσμο μεσα στο σπιτι ιδιαιτερα αν εχεις κορη στην εφηβεια, γτ εκτος απο την ευθραστη ψυχολογια μιας εφηβου, ελλοχευει κ κινδυνος σεξουαλικης παρενοχλησης. οκ μπορει να βλεπω πολλες ταινιες, αλλα ετσι το σκεφτομαι.
μονο αν εισαι 1000% σιγουρος για το ποιόν του αλλου, τον βαζεις σπιτι σου. κ πρεπει να περασει απειρος καιρος για κατι τετοιο.

ειπα για το θεμα της εφηβειας συμφωνω απολυτα...
εσυ πιστευεις οτι η ιδιωτικη ζωη της μανας και του πατερα δεν επηρρεαζει τη ζωη την ψυχολογια και την αναπτυξη του παιδιου?
ασυνειδητα φυσικα....οχι συνειδητα....δεν θελω να μιλησω επι προσωπικου για την αλιντισσα στη συγκεκριμενη περιπτωση γιατι την εχουμε βαλει στη γωνια και δεν ειναι ουτε ωραιο ουτε δικαιο να χρησιμοποιουμε τα οσα γνωριζουμε για εκεινην ως επιχειρημα αλλα θα σου το πω αλλιως...
εαν εσυ γουσταρεις να παιζεις μπιριμπα με τις φιλες σου τα βραδια...
αυτο ειναι το χομπυ σου ρε παιδι μου...
παιζετε μπιριμπα πινετε κανα ποτακι και ντουμανι τα τσιγαρα....προφανως δεν ειναι ατμοσφαιρα για ενα παιδι...αρα δεν το παιρνεις μαζι σου ή ειναι σε καποιο αλλο δωματιο...για πες μου τωρα? αυτο το παιδι τι προσωπικοτητα αναπτυσσει? τι ψυχολογια?
ποιο ειναι το βιωμα? δε θα μπω στη διαδικασια να το αναλυσω σκεψου το μονη σου...
προφανως δεν θα γινεις καλογρια....αυτο ειναι παραλογο...απλα πολλες φορες δε σκεφτομαστε πως δρουν αυτα που λεμε και κανουμε στις ψυχες των παιδιων και τι προτυπα λαμβανουν...
εχω δουλεψει με εκατονταδες παιδια αλλονων στη ζωη μου και ξερεις ποιο ειναι το αξιοπροσεκτο στη δουλεια που κανω? οτι μεσα απο τα παιδια των αλλων μαθαινεις παρα πολλα πραγματα τα οποια πιθανον δε θα μαθεις ποτε για τα δικα σου παιδια....και τα οποια οι γονεις αγνοουν...

Επισκέπτης
ουτε τρωω πουτσες σημαινει για καποιους....εγω δεν ειμαι κατα του να τρως πουτσες του να πηγαινεις στο καζινο ή του να κανεις ο,τι γουσταρεις εν πασει περιπτωσει....ειμαι κατα της ευκολιας με την οποια δεχεστε ολοι εσεις αυτες τις δραστηριοτητες ως "Σωστες" απεναντι στα παιδια σας ενω θεωρειται "απαραδεκτο" το να φερετε εναν μακροχρονι συντροφο ή δευτερο γαμο στο σπιτι σας....ο ρολος του γονιου ειναι ο σημαντικοτερος στη ζωη ενος ανθρωπου και δεν πρεπει να παιρνεται αψηφιστα....
υποτιματε πολυ τα παιδια σας και τη νοημοσυνη τους με αυτα που λετε....ειδικα με τα ερεθισματα που τα σημερινα παιδια εχουν...
Μουνίτσα δεν είμαι καμιά χτεσινή για να πιστευω οτι έχω φτιάξει μια γυάλινη σφαίρα που ζουν τα παιδιά μου μεσα και δεν παίρνουν χαμπάρι τι κάνω και πως ζω.Όλα αυτά θα έχουν ένα τέλος για μένα οσονούπω,ακόμα και το ποστάρισμα εδώ μέσα γιατί όπως είπες κι εσύ τα παιδια δεν είναι χαιβάνια να τρώνε κουτόχορτο.Ξέρω πολύ καλά τι κάνω(τρόπο ζωής εννοώ) και μέχρι πότε θα το κάνω.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μουνίτσα δεν είμαι καμιά χτεσινή για να πιστευω οτι έχω φτιάξει μια γυάλινη σφαίρα που ζουν τα παιδιά μου μεσα και δεν παίρνουν χαμπάρι τι κάνω και πως ζω.Όλα αυτά θα έχουν ένα τέλος για μένα οσονούπω,ακόμα και το ποστάρισμα εδώ μέσα γιατί όπως είπες κι εσύ τα παιδια δεν είναι χαιβάνια να τρώνε κουτόχορτο.Ξέρω πολύ καλά τι κάνω(τρόπο ζωής εννοώ) και μέχρι πότε θα το κάνω.

χαιρομαι για την επιγνωση που εχεις...πολλοι αλλοι γονεις δεν την εχουν :) παρολαυτα διαφωνω στο προηγουμενο θεμα ;)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Πολυ τηγανιτα...και μελι τιποτα... :s&m_2:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
ακόμα και το ποστάρισμα εδώ μέσα

22766_225496382485_225491337485_3093686_5408108_n.jpg

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ρε σεις..αφήστε τους μεγάλους αν πηδιόνται με έναν ή με δέκα και που..
Αυτό το κοριτσάκι..το οποίο δεν είναι και το μόνο που βίωσε τέτοιες
καταστάσεις..τί θα γίνει?
Πώς θα είναι από δω και πέρα η ζωή του και το μεγάλωμά του?
Σκεφτήκατε ποτέ τον εαυτό σας στη θέση του?
Λέω μετά εγώ..πως έχω προβλήματα..
Σκατούλες έχω..
Να που υπάρχουν και χειρότερα..
Τα "πραγματικά" χειρότερα είναι αυτά..
Όλα τα άλλα είναι πούτσες μετά συγχωρήσεως...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε σεις..αφήστε τους μεγάλους αν πηδιόνται με έναν ή με δέκα και που..
Αυτό το κοριτσάκι..το οποίο δεν είναι και το μόνο που βίωσε τέτοιες
καταστάσεις..τί θα γίνει?
Πώς θα είναι από δω και πέρα η ζωή του και το μεγάλωμά του?
Σκεφτήκατε ποτέ τον εαυτό σας στη θέση του?
Λέω μετά εγώ..πως έχω προβλήματα..
Σκατούλες έχω..
Να που υπάρχουν και χειρότερα..
Τα "πραγματικά" χειρότερα είναι αυτά..
Όλα τα άλλα είναι πούτσες μετά συγχωρήσεως...

θες απαντηση κυνικη ή ρομαντικη? να ξερω πως να σου απαντησω :)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ειπα για το θεμα της εφηβειας συμφωνω απολυτα...
εσυ πιστευεις οτι η ιδιωτικη ζωη της μανας και του πατερα δεν επηρρεαζει τη ζωη την ψυχολογια και την αναπτυξη του παιδιου?
ασυνειδητα φυσικα....οχι συνειδητα....δεν θελω να μιλησω επι προσωπικου για την αλιντισσα στη συγκεκριμενη περιπτωση γιατι την εχουμε βαλει στη γωνια και δεν ειναι ουτε ωραιο ουτε δικαιο να χρησιμοποιουμε τα οσα γνωριζουμε για εκεινην ως επιχειρημα αλλα θα σου το πω αλλιως...
εαν εσυ γουσταρεις να παιζεις μπιριμπα με τις φιλες σου τα βραδια...
αυτο ειναι το χομπυ σου ρε παιδι μου...
παιζετε μπιριμπα πινετε κανα ποτακι και ντουμανι τα τσιγαρα....προφανως δεν ειναι ατμοσφαιρα για ενα παιδι...αρα δεν το παιρνεις μαζι σου ή ειναι σε καποιο αλλο δωματιο...για πες μου τωρα? αυτο το παιδι τι προσωπικοτητα αναπτυσσει? τι ψυχολογια?
προφανως δεν θα γινεις καλογρια....αυτο ειναι παραλογο...απλα πολλες φορες δε σκεφτομαστε πως δρουν αυτα που λεμε και κανουμε στις ψυχες των παιδιων και τι προτυπα λαμβανουν...
εχω δουλεψει με εκατονταδες παιδια αλλονων στη ζωη μου και ξερεις ποιο ειναι το αξιοπροσεκτο στη δουλεια που κανω? οτι μεσα απο τα παιδια των αλλων μαθαινεις παρα πολλα πραγματα τα οποια πιθανον δε θα μαθεις ποτε για τα δικα σου παιδια....και τα οποια οι γονεις αγνοουν...

δεν μιλαω για την αλι, ετσι κ αλλιως δεν εχει παιδια στην εφηβεια. αλλα ειναι σωστο αυτο που ειπες, γτ οντως παρατραβηξε.

ρε συ, ουτε παιδια εχω, ουτε καν επαφες σε γενικοτερη βαση δλδ.

επηρεαζει (νομιζω παντα!) της ζωη τους μονο αν εχουν γνωση τα παιδια γι αυτην. εφοσον εισαι σωστος στα παντα σου, κ δε δινεις δικαιωματα ξερω γω, ε πως θα τα επηρεασει? :think:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τα παιδιά είναι παιδιά,ΖΩΑ.Σίχαμα έχει καταντήσει όλο αυτό.
Στο θρεντ της Ταυλάνδης δε θα αναφερθώ γιατί θα αρχίσω να βρίζω.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν μιλαω για την αλι, ετσι κ αλλιως δεν εχει παιδια στην εφηβεια. αλλα ειναι σωστο αυτο που ειπες, γτ οντως παρατραβηξε.

ρε συ, ουτε παιδια εχω, ουτε καν επαφες σε γενικοτερη βαση δλδ.

επηρεαζει (νομιζω παντα!) της ζωη τους μονο αν εχουν γνωση τα παιδια γι αυτην. εφοσον εισαι σωστος στα παντα σου, κ δε δινεις δικαιωματα ξερω γω, ε πως θα τα επηρεασει? :think:

σκεψου το εξης απλο....το εμβρυο επηρρεαζεται απο τους χτυπους της καρδιας της μητερας....μπορεις να διαννοηθεις για τι δεσμο μιλαμε λοιπον ετσι?
πριν λεγαμε για το περιβαλλον και τα ερεθισματα που δεχεται ενας ανθρωπος και πως μεγαλωνει βασει αυτων...παρουσα ησουν στη συζητηση...δεν ξερω ποσο πιο απλα να το πω :P
απλα στην ελλαδα επικρατει γενικοτερα αυτη η νοοτροπια οτι δεν φερνω αλλον ανθρωπο μεσα στο σπιτι μου (οχι τον οποιονδηποτε προφανως) παρολαυτα κανω τη ζωουλα μου χωρις να λαμβανω υποψην μου το πως αυτη επιδρα στα παιδια μου (τα οποια δεν ειναι χαζα)...εχω βαρεθει να βλεπω καλοφτιαγμενες μανουλες και κουστουμαρισμενους πατερουληδες που κανουν τη ζωουλα τους ακολουθωντας τους "τυπους" ταυτοχρονα...ενας γονιος εχει ενα ρολο πως να το κανουμε δηλαδη? το οτι χωριζεις με καποιον δεν σου αφαιρει την ιδιοτητα του γονιου...αυτο ολο με ενοχλει :)

Επισκέπτης
Mία φρικιαστική υπόθεση βιασμού και σωματεμπορίας με θύμα μία 13χρονη αποκαλύψθηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές από την Ασφάλεια Αττικής, οι Αλβανοί βίαζαν την 13χρονη Ελληνίδα και στην συνέχεια την πούλησαν σε Έλληνα μαστροπό αντί 1.600 ευρώ και το κύκλωμα επί 4 συναπτές ημέρες την ανάγκαζε να δουλεύει νυχθημερόν σε δύο οίκους ανοχής και τα βράδια σε μπαρ.

Το μαρτύριο της ανήλικης έλαβε τέλος όταν ύστερα από δήλωση εξαφάνισης που κατέθεσαν οι γονείς, η 13χρονη εντοπίστηκε σε οίκο ανοχής από αστυνομικούς.

Η συγκλονιστική ιστορία ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι όταν η 13χρονη, παιδί χωρισμένων γονιών που έμενε πότε με την μητέρα της και πότε με τον παππού της, γνώρισε έναν 28χρονο Αλβανό, ο οποίος εκείνη την περίοδο είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.

Αρχικά ο νεαρός της ζητούσε χρήματα, στην συνέχεια την βίασε προχωρώντας σε απειλές και ξυλοδαρμούς. Στην συνέχεια την προώθησε σε έναν φίλο του συμπατριώτη, ο οποίος με την σειρά του την βίαζε κι αυτός και τελικά τον Οκτώβριο ύστερα από βασανισμούς και κακοποιήσεις την ανάγκασε να δουλεύει σε οίκους ανοχής βρίσκοντας για αγοραστή έναν Έλληνα μεσάζοντα

Οι άνδρες της αστυνομίας την βρήκαν σε άθλια κατάσταση, καθώς είχε εξαναγκαστεί να συνευρεθεί με 80 συνολικά πελάτες μέσα σε 4 ημέρες. Εκτός αυτού, την κρατούσαν σχεδόν νηστική, της έδιναν ελάχιστα χρήματα και την κυκλοφορούσαν με συνοδό κυρίως τη νύχτα στα διάφορα μπαρ.

Το τμήμα ανηλίκων σχημάτισε δικογραφία, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα και στον ανακριτή. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 7 συλλήψεις από τα 7 εντάλματα που εκδόθηκαν.

Χθες οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν για απολογία στον ανακριτή, οι 5 εξ αυτών προφυλακίστηκαν ενώ στην υπόθεση εμπλέκονται 4 γυναίκες που εργάζονταν ως υπηρετικό προσωπικό στους οίκους ανοχής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom