Νέα

Φρίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coral
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ότι απάντηση και να δώσεις σε μένα γλυκειά μου..δεν διορθώνει καμμιά κατάσταση..
Οπότε..πες ότι θες..!!

η ρομαντικη απαντηση θα ηταν οτι θα πεσουν πανω του οι κοινωνικες υπηρεσιες, το παιδι πιθανοτατα να δωθει σε καποια καλη οικογενεια, θα δεχθει μορφωση και ενα σωστο περιβαλλον με σκοπο οχι την επουλωση των τραυματων (αυτο δεν γινεται) αλλα το πως να συνεχισει δημιουργικα και οχι αυτοκαταστροφικα τη ζωη του μετα απο αυτην την αισχρη εμπειρια....

η κυνικη απαντηση ειναι οτι οι κοινωνικες υπηρεσιες στην ελλαδα ειναι ανυπαρκτες, οι παππουδες μαλλον θα διεκδικησουν την επιμελεια και πιθανοτατα να την παρουν κι ολας, το παιδι θα μεγαλωσει σε ενα τυχαιο περιβαλλον (ειτε αναδοχο ειτε παππουδες) και τελικα θα μεγαλωσει κουβαλωντας ολο αυτο το αβασταχτο φορτιο φτανοντας στην ενηλικιωση του να πιστευει οτι ειναι αχρηστο, ειναι λαθος που γεννηθηκε, εχοντας μηδαμινη αυτοεκτιμηση, απυθμενο κομπλεξ και πιθανον ο τροπος ζωης που πλεον συνειδητα θα επιλεξει δεν θα εχει καμια σχεση με αυτον που θα μπορουσε να εχει αν τα πραγματα ηταν αλλιως

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Καλά..αυτές οι καριόλες οι υπηρεσίες..πόσο καριόλες μπορεί να είναι? :think:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
η ρομαντικη απαντηση θα ηταν οτι θα πεσουν πανω του οι κοινωνικες υπηρεσιες, το παιδι πιθανοτατα να δωθει σε καποια καλη οικογενεια, θα δεχθει μορφωση και ενα σωστο περιβαλλον με σκοπο οχι την επουλωση των τραυματων (αυτο δεν γινεται) αλλα το πως να συνεχισει δημιουργικα και οχι αυτοκαταστροφικα τη ζωη του μετα απο αυτην την αισχρη εμπειρια....

η κυνικη απαντηση ειναι οτι οι κοινωνικες υπηρεσιες στην ελλαδα ειναι ανυπαρκτες, οι παππουδες μαλλον θα διεκδικησουν την επιμελεια και πιθανοτατα να την παρουν κι ολας, το παιδι θα μεγαλωσει σε ενα τυχαιο περιβαλλον (ειτε αναδοχο ειτε παππουδες) και τελικα θα μεγαλωσει κουβαλωντας ολο αυτο το αβασταχτο φορτιο φτανοντας στην ενηλικιωση του να πιστευει οτι ειναι αχρηστο, ειναι λαθος που γεννηθηκε, εχοντας μηδαμινη αυτοεκτιμηση, απυθμενο κομπλεξ και πιθανον ο τροπος ζωης που πλεον συνειδητα θα επιλεξει δεν θα εχει καμια σχεση με αυτον που θα μπορουσε να εχει αν τα πραγματα ηταν αλλιως
Δηλαδή..μηδέν από μηδέν=όμικρον..(0-0=0)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

γαμω :|

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εν τελει whats the outcome?Το βγαλατε?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εν τελει whats the outcome?Το βγαλατε?

ξεχασα να συμπληρωσω στην κυνικη απαντηση οτι....

το θεμα θα συζητηθει για κανα μηνα στην κοινη γνωμη μεχρι να ξεθυμανει και κανεις πλεον να μην ενδιαφερεται για το τι απεγινε αυτη το 13χρονο κοριτσακι....σιγα σιγα οι ρυθμοι θα επιστρεψουν στην κανονικοτητα....που θα παμε, που θα βγουμε, που θα φαμε, που θα βρω δουλεια, που θα γαμησω, που θα βρω στουντιο κτλ κτλ...
μεχρι το επομενο περιστατικο για το οποιο παλι ολες οι μικροομαδες του διαδικτυου και της κοινωνιας θα αναστατωθουν και θα το συζητησουν μεχρι να ξεθυμανει παλι....αυτο το αεναο του θεματος ειναι τρομακτικο...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ποιος υπάνθρωπος δέχτηκε να πληρώσει αντίτιμο για να βιάσει σε κάποιο μπουρδέλο αυτό το παιδί?
Η ύπαρξη ζήτησης για τέτοιες ηλικίες δημιουργεί και την αναζήτηση και "προσφορά" τους.
Φτού σας ξεφτιλισμένοι "γαμιάδες".

Ολοι εσεις που γουσταρετε μικρες ηλικιες!  :birdman:

Επισκέπτης
Τα παιδιά είναι παιδιά,ΖΩΑ.Σίχαμα έχει καταντήσει όλο αυτό.
Στο θρεντ της Ταυλάνδης δε θα αναφερθώ γιατί θα αρχίσω να βρίζω.
Δεν έχω διαβάσει ποτέ αυτό το θρεντ.Υποννοείς οτι αναφέρονται σε σκηνικά με νεαρά κορίτσια ?Γιατί δεν κάνετε αναφορές στους συντονιστές  ρε παιδιά?Και γιατί την ώρα που τα διαβάζεις αυτά δεν αντιδράς με μπινελίκια να τους ξεμπροστιάσεις και δείχνεις ανοχή?Κάποτε είχε γίνει παρόμοιο σκηνικό με www.bourdela.com/forum/index.php?topic=4082.0]αυτό[/url] το θρεντ και κάπως μπήκε σε τάξη μετά.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ο Θανατος απο νομοτεχνικης αποψης, δεν ειναι ΚΑΝ ποινη.
Οπότε ειναι εκτος συζητησης.
Τα κρατη που εχουν ακομη θανατικη ποινη δεν κανουν τιποτα αλλο απο το να αποδεικνυουν την βαρβαροτητα και το ελαχιστο πολιτιστικο τους επιπεδο.
Στην ερωτηση πώς αντιμετωπιζονται τα αγρια εγκληματα αν οχι με την θανατικη ποινη, απαντω οτι οι λόγοι που μια κοινωνια που αποδεχεται τη θανατικη ποινη, ειναι οι ίδιοι που γεννουν τα αγρια εγκληματα.
Δηλαδη η αμορφωσια, το χαμηλο επιπεδο και η βαρβαροτητα.

Καλα τραγουδα!  :uglystupid:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ξεχασα να συμπληρωσω στην κυνικη απαντηση οτι....

το θεμα θα συζητηθει για κανα μηνα στην κοινη γνωμη μεχρι να ξεθυμανει και κανεις πλεον να μην ενδιαφερεται για το τι απεγινε αυτη το 13χρονο κοριτσακι....σιγα σιγα οι ρυθμοι θα επιστρεψουν στην κανονικοτητα....που θα παμε, που θα βγουμε, που θα φαμε, που θα βρω δουλεια, που θα γαμησω, που θα βρω στουντιο κτλ κτλ...
μεχρι το επομενο περιστατικο για το οποιο παλι ολες οι μικροομαδες του διαδικτυου και της κοινωνιας θα αναστατωθουν και θα το συζητησουν μεχρι να ξεθυμανει παλι....αυτο το αεναο του θεματος ειναι τρομακτικο...
Και το οτι τετοια περιστατικα γινονταν,γινονται και θα συνεχισουν να γινονται οσο υπαρχουν 'ΑΝΘΡΩΠΟΙ"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Το "καλα τραγουδα" δεν ειναι απαντηση.
Ούτε μπορω να το αντικρουσω.
Οπότε εκλαμβανω οτι δεν υπαρχει σοβαρος αντιλογος και συνεπως εχω δικιο.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Για μένα πήγαινε το όλοι εσεις?Πάρτο αλλιώς σπιντάκο θα βρει ο προφυλακτήρας σου.

Οχι συγκεκριμενα εσυ αγορι μου!
Εσυ δεν γνωριζω και δεν εχω κατσει (δεν με ενδιαφερει κιολας) τι ηλικιακες ομαδες σου αρεσουν!

Μην το παιρνεις προσωπικα!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δεν έχω διαβάσει ποτέ αυτό το θρεντ.Υποννοείς οτι αναφέρονται σε σκηνικά με νεαρά κορίτσια ?Γιατί δεν κάνετε αναφορές στους συντονιστές  ρε παιδιά?Και γιατί την ώρα που τα διαβάζεις αυτά δεν αντιδράς με μπινελίκια να τους ξεμπροστιάσεις και δείχνεις ανοχή?Κάποτε είχε γίνει παρόμοιο σκηνικό με www.bourdela.com/forum/index.php?topic=4082.0]αυτό[/url] το θρεντ και κάπως μπήκε σε τάξη μετά.
Αποφεύγω να το διαβάσω,ελπίζω όσοι γράφουν να τηρουν τα όρια.Δεν έχω κάνει αναφορά για κανέναν εδώ.Απλά διαβάζω εκτός φόρουμ για την κατάσταση εκεί και τον σεξοτουρισμό.Μη πάρει η μπάλα τους πάντες που γράφουν-πάνε εκεί κάτω απλά είμαι κατηγορηματικά αντίθετος σε ανάλογες σεξουαλικές πρακτικές.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Το "καλα τραγουδα" δεν ειναι απαντηση.
Ούτε μπορω να το αντικρουσω.
Οπότε εκλαμβανω οτι δεν υπαρχει σοβαρος αντιλογος και συνεπως εχω δικιο.

Ναι εχεις δικιο!  :-*

Neeeext!  :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το κατωταρο οριο ηλικιας (σε γκομενα) οχι σε πουτανα
για μενα ειναι 15-16 , με την 100% θεληση της παντα.

βασικα 15-16 με κατωτερο ποσοστο θελησης το 70% .

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Οχι συγκεκριμενα εσυ αγορι μου!
Εσυ δεν γνωριζω και δεν εχω κατσει (δεν με ενδιαφερει κιολας) τι ηλικιακες ομαδες σου αρεσουν!

Μην το παιρνεις προσωπικα!
Παρομοίως.Αλλά το να απαντάς σε ένα σχόλιό μου που καταδικάζει όλο αυτό με το "όλοι εσείς" αφήνει υπονοούμενα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το κατωτατο οριο ηλικιας σε πουτανα ?!

19-20.