Νέα

Φρίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coral
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δε θα διαφωνησω....απο την αλλη δεν ειμαι υπερ της αλλης ακραιας μορφης του να μπαινοβγαινουν οι γκομενοι/γκομενες σωρηδον στο σπιτι...

Εγώ πάλι δε θα είχα τέτοιο πρόβλημα........να βλέπω τη μάνα μου ας πούμε, με γκόμενους........ :think: :think: :think: :think: :think:

Ανοίξτε λίιιιιιιιγο πιο πολύ το μυαλό σας....... :sunglasses:

Εδω ανεβασες σε φωτο την κοπελα σου στο φορουμ του μπου, το επιθετο σου κωλωνεις?

Είναι σπανιότατο.....γι'αυτό δε το  βάζει....... :sunglasses:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καπου ειχα διαβασει κατι που μου εκανε εντυπωση...
Τι ειναι πιο δυσκολο? Να πιλοταρεις αεροπλανο ή να μεγαλωνεις παιδια?
Το πρωτο παντως το κανουν ελαχιστοι, μολονοτι ειναι αντικειμενικα πολυ πιο ευκολο..
Το δευτερο το κανουν ολοι, ενω ειναι ασυγκριτα πιο δυσκολο...

συμφωνω απολυτα :) πολλες φορες αυτο που νομιζουμε οτι ειναι το σωστο ομως τελικα δεν ειναι....το ξερεις οτι εχω φιλο που μεγαλωσε χωρις πατρικο προτυπο (το γιατι δεν θα το συζητησω) και επειδη η μανα του αποφασισε οτι πρεπει να ειναι δωσμενη στο παιδι της δεν ξαναεφτιαξε ποτε τη ζωη της και το παιδι μεγαλωσε με 5-6 γυναικες μες το σπιτι....κανε τις αναγωγες σου που λεει και ο περσονα για τη σεξουαλικοτητα του λοιπον...και το πορισμα αυτο δεν ειναι δικο μου ειναι χρονια ψυχαναλυσης που εκανε γιατι ειχε σαλταρει....

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ο λογος της αναρτησης?
Νοσταλγια ή εκδικηση?
Προσεχε τι θα απαντησεις, μην με απογοητευσεις.
Ποτε δεν εκδικουμε πρωην...και γενικα ..δεν το εχω την εκδικηση..Η κοπελα δεν ζει ελλαδα και ποσταρισα στο θεμα της κουβεντας μας..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγώ πάλι δε θα είχα τέτοιο πρόβλημα........να βλέπω τη μάνα μου ας πούμε, με γκόμενους........ :think: :think: :think: :think: :think:

Ανοίξτε λίιιιιιιιγο πιο πολύ το μυαλό σας....... :sunglasses:

Είναι σπανιότατο.....γι'αυτό δε το  βάζει....... :sunglasses:

Κιθαρα, μας εχεις καταστησει γνωστο οτι η σχεση σου με την μανα σου δεν ειναι και ιδανικη...αρα μαλλον δεν εισαι και ο καταλληλοτερος να εκφρασεις αποψη επι αυτου.
Απ οτι θυμαμαι, ενα που της καταλογιζεις ειναι οτι σου εδωσε χριστιανικο ονομα.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ναι έχει κόμπλεξ.....η μάνα της έχει γκόμενο,και δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία.......ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεται,γιατί δεν είναι καμιά μάνα-νοικοκυρούλα.....άντε......σας πιάσαν οι συντηρητισμοί..... :jerking:
Mα δεν καταλαβαινεις οτι μιλας σαν ενηλικας? Πως θα καταλαβει κατι τετοιο ενα 8χρονο παιδακι? Τον ιδιο κοσμο βλεπουμε με τα πιτσιρικια?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Για το αβαταρ του μιλαω, μελενια μου...

δεν το ειχα προσεξει ομολογω....πολυ αρτιστικ το αβαταρ αλλα αν ημουν στη θεση της θα του το χα κοψει απο τη ριζα :grin: :grin:
ειναι αναγνωρισιμη αν την ξερει καποιος...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
δεν το ειχα προσεξει ομολογω....πολυ αρτιστικ το αβαταρ αλλα αν ημουν στη θεση της θα του το χα κοψει απο τη ριζα :grin: :grin:
ειναι αναγνωρισιμη αν την ξερει καποιος...

Μπα, χλωμο...

Επισκέπτης
Δηλαδή αν μια χωρισμένη κάνει δεσμούς που κρατάνε κατα μέσο όρο 2-3 χρονάκια..κάθε φορά είναι υποχρεωμένα τα παιδιά να γνωρίζουν τους δεσμούς της μάνας?Δεν σας μιλάω για πούτσες της βραδιάς,για δεσμούς λέω..Δηλαδή μέχρι τα 20 τους τα παιδιά θα έχουν γνωρίσει 5-6 γκόμενους μου?

Ενα φαγητό,ένα καζίνο,ένα ξενοδοχείο και ως εκεί κουκλιά μου.Μην τρελλαθούμε κιόλας.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

εγω δεν ειμαι το καταλληλοτερο ατομο για να το πω....εδω δεν αναγνωριζω ατομα που ηδη ξερω στο δρομο σιγα μην αναγνωρισω αλλους :2funny:
για "διασημοτητες" δε ουτε λογος...χαμπαρι δεν παιρνω.... :grin:
ειμαι ταπεινη και κοιταω κατω στο πεζοδρομιο :P

Επισκέπτης
Κιθαρα, μας εχεις καταστησει γνωστο οτι η σχεση σου με την μανα σου δεν ειναι και ιδανικη...αρα μαλλον δεν εισαι και ο καταλληλοτερος να εκφρασεις αποψη επι αυτου.
Απ οτι θυμαμαι, ενα που της καταλογιζεις ειναι οτι σου εδωσε χριστιανικο ονομα.

Τα θυμάσαι ρε θηρίο βλέπω....ναι είναι αυτός ένας λόγος.... :sunglasses:

Ναι όντως με τη μήτηρ μου ήμουν πάντα στα μαχαίρια.....

Mα δεν καταλαβαινεις οτι μιλας σαν ενηλικας? Πως θα καταλαβει κατι τετοιο ενα 8χρονο παιδακι? Τον ιδιο κοσμο βλεπουμε με τα πιτσιρικια?

Θα του το πεις "ζωγραφιστά".......................................ε όχι ρε φίλε,το σωστό είναι να μιλάς ωμά στα παιδιά σου,χωρίς "περιτυλίγματα".....άμα του μιλάς "ωμά" από μικρό θα καταλαβαίνει..... ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τα θυμάσαι ρε θηρίο βλέπω....ναι είναι αυτός ένας λόγος.... :sunglasses:

Ναι όντως με τη μήτηρ μου ήμουν πάντα στα μαχαίρια.....

Θα του το πεις "ζωγραφιστά".......................................ε όχι ρε φίλε,το σωστό είναι να μιλάς ωμά στα παιδιά σου,χωρίς "περιτυλίγματα".....άμα του μιλάς "ωμά" από μικρό θα καταλαβαίνει..... ;)

Πώς να μην τα θυμαμαι?
Οι δυο μας δεν συζηταγαμε πώς μπορεις να το αλλαξεις? Και πεταγοταν και η Μαριαννα2004 και ρωταγε για να αλλαξει και το δικο της.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δηλαδή αν μια χωρισμένη κάνει δεσμούς που κρατάνε κατα μέσο όρο 2-3 χρονάκια..κάθε φορά είναι υποχρεωμένα τα παιδιά να γνωρίζουν τους δεσμούς της μάνας?Δεν σας μιλάω για πούτσες της βραδιάς,για δεσμούς λέω..Δηλαδή μέχρι τα 20 τους τα παιδιά θα έχουν γνωρίσει 5-6 γκόμενους μου?

Ενα φαγητό,ένα καζίνο,ένα ξενοδοχείο και ως εκεί κουκλιά μου.Μην τρελλαθούμε κιόλας.

εχεις την εντυπωση οτι τα παιδια δεν αντιλλαμβανονται πραγματα τα οποια πιθανοτατα δεν μπορουν να καταλαβουν επειδη απλα ο γονιος επιλεγει να μην τους τα πει? υποτιθεται οτι ο γονιος εχει την απαραιτητη ωριμοτητα για να κρινει ποτε ενας συντροφος ειναι σε θεση να γνωρισει τα παιδια και ποτε οχι...δηλαδη σε μια ηλικια ανω των 30 μου λες οτι θα αλλαξεις 6 γκομενους μεσα σε 20 χρονια? αν το σκεπτικο σου ειναι ετσι τοτε οχι καλα κανεις και δεν τους γνωριζεις στα παιδια σου...
μιλαω για τους ανθρωπους που θελουν να ξαναφτιαξουν τη ζωη τους και να ζησουν τα παιδια τους σε μια "φυσιολογικη" οικογενεια οπου η μητερα/πατερας τους αγαπαει εναν συντροφο και παιρνει αγαπη απο αυτον...τις συνεπειες της μη υπαρξης αυτης της ιδιοτητας τις γνωριζουμε ολοι....εκτος αν ο γονιος ειναι 20 και το παιδι προεκυψε κατα λαθος οποτε θελει να "Γλεντησει" τη ζωη του....ενας ωριμος γονιος αντι να τρωει πουτσες υποθετω οτι θελει να βρει τη συντροφικοτητα και την αγαπη που δεν βρηκε απο τον πρωτο του συντροφο....
μπορει και να κανω λαθος ουτε εχω παντρευτει ποτε ουτε εχω παιδια...με τα παραδειγματα που βλεπω διπλα μου μιλαω

Επισκέπτης
Πώς να μην τα θυμαμαι?
Οι δυο μας δεν συζηταγαμε πώς μπορεις να το αλλαξεις? Και πεταγοταν και η Μαριαννα2004 και ρωταγε για να αλλαξει και το δικο της.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λάθος τα θυμάσαι....η ιατρός,ανέφερε για μια φίλη της που ήθελε να το αλλάξει,αλλά το δικαστήριο,απέρριψε την απόφασή της

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010