Αλλος άντρας πέρα απο τον πατέρα τους δεν μπαίνει στο σπίτι.Τέλος.Αυτό είναι το σωστό,τα έχουμε ξαναπει αυτά.
δεν καταλαβαινω το λογο...δεν λεω να πας σπιτι τον πασα τυχαιο αλλα με καποιον που εχεις σχεση μακροχρονια και θες να μεινεις μαζι του γιατι οχι?
πολλες φορες οι χωρισμενοι γονεις ριχνουν ολο το βαρος στο να μη χαλασει η ψυχολογια του παιδιου και μετα φορτωμενοι κομπλεξ και απωθημενα καταδυναστευουν τα παιδια τους φορτωνοντας τα με τυψεις του τυπου "τι εκανα εγω στη ζωη μου? Εσενα μεγαλωνα...τι εζησα?" κτλ κτλ κτλ
εχω τετοιο παραδειγμα (οχι τοσο ψυχακι ευτυχως) απο φιλη μου που χωρισαν οι γονεις της και ενω αυτος εφυγε με γκομενα η αλλη το θυμα καθοταν και το παιζε οσια μεχρι να ενηλικιωθουν.....
το υγιες ειναι τα παιδια να μεγαλωνουν σε μια οικογενεια οπου οι κηδεμονες (και οχι οι γονεις) αγαπιουνται γιατι αυτο εκπεμπεται και στα παιδια....τα περι "πατερα" και "αλλος αντρας δεν μπαινει" ειναι ανυποστατα...φυσικα και εχουν πατερα και εχουν οποια σχεση εχουν μαζι του...ετερον εκατερον