Νέα

Φρίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coral
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγω θα ρωτησω κατι αλλο... και ελπιζω να μην παρεξηγηθω απο αλλιντ...ολοι ξερουμε οτι παει καζινα..
Ποιο ειναι χειροτερο παραδειγμα για παιδια οτι η μαμα παει καζινο η η μαμα ειναι χωρισμενη και εχει εναν δεσμο...κατι φυσιολογικο?

Το πρώτο φυσικά.......να χαλάει τα λεφτά της,που τρώνε τα παιδιά της από αυτά,είναι μακράν χειρότερο

Επισκέπτης
Το να θελει να γαμησει απο εφηβος, ειναι φυσιολογικο.
Και θα του βγαλω και μηνιαιο επιδομα μπουρδελου.
Το να θελει να τρωει ωμο κρεας στον κωλο, ειναι αφυσικο.

Ναι.....θα του βγάλουμε και πάσο μήπως,να του κάνουν έκπτωση στο πορδέλο;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Το πρώτο φυσικά.......να χαλάει τα λεφτά της,που τρώνε τα παιδιά της από αυτά,είναι μακράν χειρότερο
Τι λες χρυσό μου?Τι λες?Αχαχααααα..Τα παιδιά μου έχουν διπλοεξασφαλιστεί,μην καίγεσαι για τις ασχολίες μου και τα πάθη μου λοιπόν.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αλλος άντρας πέρα απο τον πατέρα τους δεν μπαίνει στο σπίτι.Τέλος.Αυτό είναι το σωστό,τα έχουμε ξαναπει αυτά.

δεν καταλαβαινω το λογο...δεν λεω να πας σπιτι τον πασα τυχαιο αλλα με καποιον που εχεις σχεση μακροχρονια και θες να μεινεις μαζι του γιατι οχι?
πολλες φορες οι χωρισμενοι γονεις ριχνουν ολο το βαρος στο να μη χαλασει η ψυχολογια του παιδιου και μετα φορτωμενοι κομπλεξ και απωθημενα καταδυναστευουν τα παιδια τους φορτωνοντας τα με τυψεις του τυπου "τι εκανα εγω στη ζωη μου? Εσενα μεγαλωνα...τι εζησα?" κτλ κτλ κτλ
εχω τετοιο παραδειγμα (οχι τοσο ψυχακι ευτυχως) απο φιλη μου που χωρισαν οι γονεις της και ενω αυτος εφυγε με γκομενα η αλλη το θυμα καθοταν και το παιζε οσια μεχρι να ενηλικιωθουν.....

το υγιες ειναι τα παιδια να μεγαλωνουν σε μια οικογενεια οπου οι κηδεμονες (και οχι οι γονεις) αγαπιουνται γιατι αυτο εκπεμπεται και στα παιδια....τα περι "πατερα" και "αλλος αντρας δεν μπαινει" ειναι ανυποστατα...φυσικα και εχουν πατερα και εχουν οποια σχεση εχουν μαζι του...ετερον εκατερον

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τι λες χρυσό μου?Τι λες?Αχαχααααα..Τα παιδιά μου έχουν διπλοεξασφαλιστεί,μην καίγεσαι για τις ασχολίες μου και τα πάθη μου λοιπόν.

Ειδες αλιντισσα τι φιλους εχεις εδω? Νοιαζομαστε και για το επιπεδο του τραπεζικου σου λογαριασμου...  :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε, συμφωνα με τους φιλους εδω, την ειχαν φορτωσει κομπλεξ και δεν μπορουσε να αποδεχθει κατι απολυτα φυσιολογικο και προοδευτικο, οπως το να γαμιεται η μανα της με αλλον αντρα διπλα της.

αμα γαμιοταν με τον πατερα της θα ηταν αποδεκτο δηλαδη?
και τους ακουγε ή τυγχανε να τους δει? το ποιος ειναι ο γαμιας ειναι το ζητημα?

υ.γ. στα περι παιδιων σε εφηβεια συμφωνω για τη μη υπαρξη τριτου προσωπου μεσα στο σπιτι...αυτο δε σημαινει οτι δεν μπορουν τα παιδια με την καταλληλη διεργασια να γνωριζουν οτι ο γονιος τους εχει δεσμο και πιθανοτατα να βγουν για καποιο γευμα ή καποια διασκεδαση ολοι μαζι...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δεν καταλαβαινω το λογο...δεν λεω να πας σπιτι τον πασα τυχαιο αλλα με καποιον που εχεις σχεση μακροχρονια και θες να μεινεις μαζι του γιατι οχι?
πολλες φορες οι χωρισμενοι γονεις ριχνουν ολο το βαρος στο να μη χαλασει η ψυχολογια του παιδιου και μετα φορτωμενοι κομπλεξ και απωθημενα καταδυναστευουν τα παιδια τους φορτωνοντας τα με τυψεις του τυπου "τι εκανα εγω στη ζωη μου? Εσενα μεγαλωνα...τι εζησα?" κτλ κτλ κτλ
εχω τετοιο παραδειγμα (οχι τοσο ψυχακι ευτυχως) απο φιλη μου που χωρισαν οι γονεις της και ενω αυτος εφυγε με γκομενα η αλλη το θυμα καθοταν και το παιζε οσια μεχρι να ενηλικιωθουν.....

το υγιες ειναι τα παιδια να μεγαλωνουν σε μια οικογενεια οπου οι κηδεμονες (και οχι οι γονεις) αγαπιουνται γιατι αυτο εκπεμπεται και στα παιδια....τα περι "πατερα" και "αλλος αντρας δεν μπαινει" ειναι ανυποστατα...φυσικα και εχουν πατερα και εχουν οποια σχεση εχουν μαζι του...ετερον εκατερον
Το εχω πει το λεω και αλλη μια..η σημερινη ελληνικη οικογενεια και κατ επεκταση κοινωνια ειναι η χειριστη που μπορεις να μεγαλωνεις παιδια...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το εχω πει το λεω και αλλη μια..η σημερινη ελληνικη οικογενεια και κατ επεκταση κοινωνια ειναι η χειριστη που μπορεις να μεγαλωνεις παιδια...

δε θα διαφωνησω....απο την αλλη δεν ειμαι υπερ της αλλης ακραιας μορφης του να μπαινοβγαινουν οι γκομενοι/γκομενες σωρηδον στο σπιτι...αλλα ξερω πολλα παιδια που οι γονεις τους ξαναπαντρευτηκαν ή εχουν σχεση και ζουν μια φυσιολογικη ζωη....απο την αλλη ξερω και αυτο που ελεγα πριν με τον καταπιεσμενο απο απωθημενα και κομπλεξ γονιο που απο τη στιγμη που μεγαλωσε το παιδι του και αποφασισε να αναλαβει μονο του τη ζωη του ξαφνικα βρεθηκε χωρις ζωη και ενδιαφεροντα μιας και αυτοσκοπος ηταν το παιδι και αγκιστρωνεται απο τη ζωη του παιδιου του....

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δε θα διαφωνησω....απο την αλλη δεν ειμαι υπερ της αλλης ακραιας μορφης του να μπαινοβγαινουν οι γκομενοι/γκομενες σωρηδον στο σπιτι...αλλα ξερω πολλα παιδια που οι γονεις τους ξαναπαντρευτηκαν ή εχουν σχεση και ζουν μια φυσιολογικη ζωη....απο την αλλη ξερω και αυτο που ελεγα πριν τον καταπιεσμενο απο απωθημενα και κομπλεξ γονιο που απο τη στιγμη που μεγαλωσε το παιδι του και αποφασισε να αναλαβει μονο του τη ζωη του ξαφνικα βρεθηκε χωρις ζωη και ενδιαφεροντα μιας και αυτοσκοπος ηταν το παιδι και αγκριστρωνεται απο τη ζωη του παιδιου του....
+10000

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
δε θα διαφωνησω....απο την αλλη δεν ειμαι υπερ της αλλης ακραιας μορφης του να μπαινοβγαινουν οι γκομενοι/γκομενες σωρηδον στο σπιτι...αλλα ξερω πολλα παιδια που οι γονεις τους ξαναπαντρευτηκαν ή εχουν σχεση και ζουν μια φυσιολογικη ζωη....απο την αλλη ξερω και αυτο που ελεγα πριν τον καταπιεσμενο απο απωθημενα και κομπλεξ γονιο που απο τη στιγμη που μεγαλωσε το παιδι του και αποφασισε να αναλαβει μονο του τη ζωη του ξαφνικα βρεθηκε χωρις ζωη και ενδιαφεροντα μιας και αυτοσκοπος ηταν το παιδι και αγκριστρωνεται απο τη ζωη του παιδιου του....
Καπου ειχα διαβασει κατι που μου εκανε εντυπωση...
Τι ειναι πιο δυσκολο? Να πιλοταρεις αεροπλανο ή να μεγαλωνεις παιδια?
Το πρωτο παντως το κανουν ελαχιστοι, μολονοτι ειναι αντικειμενικα πολυ πιο ευκολο..
Το δευτερο το κανουν ολοι, ενω ειναι ασυγκριτα πιο δυσκολο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom