Επισκέπτης
Αλλος άντρας πέρα απο τον πατέρα τους δεν μπαίνει στο σπίτι.Τέλος.Αυτό είναι το σωστό,τα έχουμε ξαναπει αυτά.
Εχμ......χωρισμένη δεν είσαι;;;;;
Όταν λατρεύεις ,δεν ξέρεις τι κάνεις αυτό είναι αλήθεια.
Δυστυχώς......
Αλλος άντρας πέρα απο τον πατέρα τους δεν μπαίνει στο σπίτι.Τέλος.Αυτό είναι το σωστό,τα έχουμε ξαναπει αυτά.
Όταν λατρεύεις ,δεν ξέρεις τι κάνεις αυτό είναι αλήθεια.
Μπραβο σου.Αλλος άντρας πέρα απο τον πατέρα τους δεν μπαίνει στο σπίτι.Τέλος.Αυτό είναι το σωστό,τα έχουμε ξαναπει αυτά.
:-*εγω να μην ερθω να φιαξω τα καλωδια δηλαδη? :-* ;)
Ναι.Εχμ......χωρισμένη δεν είσαι;;;;;
Νατοι οι προοδευτισμοι.Γιατι τι θα παθουν?Συνεχισε να τα φορτωνεις κομπλεξ...its your pick..
Εντάξει μην το χέζεις,κατάλαβες πως το εννοώ.Υδραυλικοί,ψυκτικοί,κτλ. δε μπαίνουν στο σπιτι σου Αλίντισσα;;;;;
Καλυτερη απο την τιποτοαστικη νοοτροπια της ελληνικης μεγαλουπολης.Η Μικροαστικη νοοτροπια της Ελληνικης Επαρχιας !
Νατοι οι προοδευτισμοι.
Εγω αν χωριζαν οι δικοι μου και εβλεπα άλλον αντρα ή άλλη γυναικα στο σπιτι, θα σαλταριζα.
Εντάξει μην το χέζεις,κατάλαβες πως το εννοώ.
Ta komplex που σε φορτωσαν οι δικοι σου που ελεγα παραπανω...Νατοι οι προοδευτισμοι.
Εγω αν χωριζαν οι δικοι μου και εβλεπα άλλον αντρα ή άλλη γυναικα στο σπιτι, θα σαλταριζα.
Εχεις δικιο,εχεις και αδικο.Δηλαδη η κορη σου ειναι 15-16 ετων υποθετικα και εσυ εχεις εναν δεσμο με καποιον αντρα και καταλαβαινει οτι κατι υπαρχει.
στο σπιτι παλιας μου γκομενας στο ενα δωματιο εμεις και στο ακριβως διπλα η μανα της με το γαμιας της
καμμενες οικογενειες ρε πουστη μου
Καλα εσυ το παρατραβηξες....στο σπιτι παλιας μου γκομενας στο ενα δωματιο εμεις και στο ακριβως διπλα η μανα της με το γαμιας της
καμμενες οικογενειες ρε πουστη μου
Εχεις δικιο,εχεις και αδικο.Δηλαδη η κορη σου ειναι 15-16 ετων υποθετικα και εσυ εχεις εναν δεσμο με καποιον αντρα και καταλαβαινει οτι κατι υπαρχει.Τι κανεις?της δημιουργεις ενοχες οτι ειναι κακο?το κανεις κρυφα λες και εισαι στην ηλικια της?θελει μια ισσοροπια το πραγμα.Εαν ειναι αγορια τα παιδια ακομα μεγαλυτερη ισσοροπια.Καλο ειναι να υπαρχει η λογικη οτι αυτο που υπαρχει αναμεσα σε μια χωρισμενη μητερα και εναν αλλον αντρα ειναι καταρχην φυσιολογικο απο την αλλη δεν ειναι και ωραιο να κοιμασαι στο διπλανο δωματιο με καποιον αγνωστο για τα παιδια σου.Θελει χειρισμους με προσοχη αυτο το θεμα.
Ναι αλλα γαμιοσασταν στο διπλα δωματιο...ναι ρε με ενοχλησε γιατι η κοπελιτσα ειχε σοβαρα ψυχολογικα και εκλαιγε συνεχεια
ναι ρε με ενοχλησε γιατι η κοπελιτσα ειχε σοβαρα ψυχολογικα και εκλαιγε συνεχεια
Ta komplex που σε φορτωσαν οι δικοι σου που ελεγα παραπανω...
+Μπραβο σου.
Πραγματικα σε συγχαιρω, εισαι αξιεπαινη.
Δυστυχως την σημερινη εποχη, εχουμε αναγει σε θεμα συζητησης ακομη και τα αυτονοητα.