Νέα

Φρίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coral
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εγω παλι τα θυμαμαι λιγο αλλιως....εμεις τον ειχαμε κανει σφεντονα με τις τσοντες και με τις καθηγητριες και καποιες συμμαθητριες μας τα ειχαν με εικοσαρηδες..... :think:

Εγώ πάλι δεν είχα τσόντες,και τράβαγα που και που μαλακία στο δωμάτιο....χωρίς αποτέλεσμα βέβαια τις περισσότερες φορές....αλλά δεν βαριέσαι;;; Πέρασαν αυτά.....τουλάχιστον είχα πολλούς δίσκους....ποιος νιαζόταν για τη μαλακία;;;; :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Καθηγήτριες δε,είχαμε μπαζάκια..... :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ο 13 αρης γιος να γαμησει σε μπουρδελλο δεν ειναι το ιδιο με την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΗ.εκτος εαν εννοεις να βαλουν με το ζορι ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΤΟΝ 13ΧΡΟΝΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ που και παλι δεν εχει λογικη.δεν εχει αυτο που λες καμια πραγματικη σημασια.Ο 13 ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ.ο οικος ανοχης δεν πρεπει να τον αφησει να μπει.Εκει υπαρχει παλι παρανομια.
Σωστος. Μην αρχιζουμε ρε παιδια τα "να λολα ενα μηλο".

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Συγνωμη βρε κιθαρα και gl, τι λετε? τι συγκρινετε?
Το ιδιο ειναι το αγορι με το κοριτσι?
Η γυναικεια προπαγανδα περι ισοτητας, τοσο πολυ σας εχει θολωσει το μυαλο?
Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?
Το ιδιο ειναι να γαμαει ενα αγορι, το ιδιο ειναι να βιαζεται ενα κοριτσι?
Ξερεις κανενα αγορι να επαθε ψυχικο τραυμα επειδη γαμησε στα εφηβικα του χρονια?
Αυτο τι σχεση εχει με το αν βιαζεται μια κοπελιτσα σε ενα μπουρδελο?
Ρε πατε καλα?
αυτα που ειδες να τα λεμε; :think: κουβεντα κανουμε περι εφηβειας και παιδικης αθωοτητας.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αυτα που ειδες να τα λεμε; :think: κουβεντα κανουμε περι εφηβειας και παιδικης αθωοτητας.....

Τις απαντησεις 285 και 289 εγω τις εγραψα?
Εσεις μιλησατε για "υποκρισια" και "γαμικουλες 13χρονους".

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
Αν είναι ποτέ δυνατόν να προσπαθούν κάποια σιχαμένα μυαλά να δικαιολογήσουν μια εγκληματική πράξη σε ένα ανήλικο κορίτσι με τόσο βλακώδη επιχειρήματα. Τι σχέση έχει η επιθυμία που έχει ένα 13χρονο αγόρι να γαμήσει με το βιασμό και την εκπόρνευση ενός συνομήλικου κοριτσιού; Είσαστε τόσο μαλάκες λοιπόν που για να δικαιολογήσετε τις διαστροφές σας αντιμετωπίζετε την πραγματικότητα διαστρεβλωμένη; Το 13χρονο αγόρι θέλει να γαμήσει και καλά κάνει είναι δική του επιθυμία απ’ τη στιγμή που μπαίνει στην εφηβεία και η τεστοστερόνη πάει να του βγει απ τα αυτιά. Το ανάλογο κορίτσι επίσης μπορεί να έχει την ίδια επιθυμία αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να συμβεί αυτό μέσα από έναν βιασμό…  :uglystupid:

Επισκέπτης
Στα 13 εισαι ανηλικος, δεν νομιμοποιεισαι να θελεις κατι τετοιο οικειοθελως.

Είπα που ΘΕΛΕΙ....φυσικά και δε μπορούσε να γίνει... ;)

Συγνωμη βρε κιθαρα και gl, τι λετε? τι συγκρινετε?
Το ιδιο ειναι το αγορι με το κοριτσι?
Η γυναικεια προπαγανδα περι ισοτητας, τοσο πολυ σας εχει θολωσει το μυαλο?
Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?
Το ιδιο ειναι να γαμαει ενα αγορι, το ιδιο ειναι να βιαζεται ενα κοριτσι?
Ξερεις κανενα αγορι να επαθε ψυχικο τραυμα επειδη γαμησε στα εφηβικα του χρονια?
Αυτο τι σχεση εχει με το αν βιαζεται μια κοπελιτσα σε ενα μπουρδελο?
Ρε πατε καλα?

Κοίτα...το αγόρι να γαμήσει...αλλά όχι σε οίκο ανοχής...με πιάνεις;;;;

Να πειραματιστεί με καμια κοπελίτσα από το σχολείο του...... ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και εννοειται οτι στα 13 θα ευχομουν ο γιος μου να γαμαει ασυστολα.
Και φυσικα θα καμαρωνα τον γαμικουλα.
Η κορη μου ομως ουτε κατα διανοια.
Άλλο το αγορι, άλλο το κοριτσι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Είπα που ΘΕΛΕΙ....φυσικά και δε μπορούσε να γίνει... ;)

Κοίτα...το αγόρι να γαμήσει...αλλά όχι σε οίκο ανοχής...με πιάνεις;;;;

Να πειραματιστεί με καμια κοπελίτσα από το σχολείο του...... ;)
Αν σου διαφευγει παντως, τα μπουρδελα κανονικα δεν εγιναν για μας, εγιναν για τους πιτσιρικαδες που δεν εχουν εμπειριες.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ναι τον είχα κάνει σφεντόνα; και λοιπόν; Η μαλακία στα ανήλικα δεν είναι παράνομη....αλήθεια,ποια η γνώμη σου για μια 13αρα που θέλει να γίνει ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ιερόδουλη;;;; ;) ;) ;)
Δεν το ειπα ειρωνικα, ρεαλιστικα το ειπα και εγω τα ιδια εκανα :grin:
Ηθελα να δειξω την διαφορα μεταξυ των φυλων...

Για την ερωτηση δεν μπορω να απαντησω ναι ή οχι σκετα. Το οικειοθελως υφισταται στα 13 ή ειναι αποτελεσμα επιρροων που δεν εχουν αξιολογηθει λογω του νεαρου της ηλικιας? Και εγω ηθελα να παρατησω το σχολειο στο γυμνασιο αλλα οι γονεις μου με απετρεψαν, πραγμα σωστο οπως αποδειχτηκε μετεπειτα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τις απαντησεις 285 και 289 εγω τις εγραψα?
Εσεις μιλησατε για "υποκρισια" και "γαμικουλες 13χρονους".
στα 13 δεν εχει καμια δουλεια κανενας μπομπιρας να παει να γαμησει σε μπουρδελο.....δουλεια του ειναι το σχολειο του και λοιπες δραστηριοτητες του.....αυτο λεω και αναφερομαι σε κατι μπαμπαδες που βιαζονται να κανουν τον γιοκα αντρα λες και δεν θα προλαβει να γινει μετα......τιποτα αλλο...ουτε επιχειρηματολογω υπερ κανενος βιασμου προφανως.....για την διαφορα στην αντιληψη της παιδικοτητας και της σεξουαλικοτητας αντρων γυναικων μιλαμε και την υποκριτικη κοινωνια.,...

Επισκέπτης
Αν είναι ποτέ δυνατόν να προσπαθούν κάποια σιχαμένα μυαλά να δικαιολογήσουν μια εγκληματική πράξη σε ένα ανήλικο κορίτσι με τόσο βλακώδη επιχειρήματα. Τι σχέση έχει η επιθυμία που έχει ένα 13χρονο αγόρι να γαμήσει με το βιασμό και την εκπόρνευση ενός συνομήλικου κοριτσιού; Είσαστε τόσο μαλάκες λοιπόν που για να δικαιολογήσετε τις διαστροφές σας αντιμετωπίζετε την πραγματικότητα διαστρεβλωμένη; Το 13χρονο αγόρι θέλει να γαμήσει και καλά κάνει είναι δική του επιθυμία απ’ τη στιγμή που μπαίνει στην εφηβεία και η τεστοστερόνη πάει να του βγει απ τα αυτιά. Το ανάλογο κορίτσι επίσης μπορεί να έχει την ίδια επιθυμία αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να συμβεί αυτό μέσα από έναν βιασμό…   :uglystupid:

Που την είδες τη διαστροφή ρε τζιτζιφιόγκο....απλώς λέω για κάτι ΜΑΛΑΚΕΣ πατεράδες,που πάνε το γιο τους σε οίκο ανοχής -που προφανώς το ζήτησαν από το πάτερ τους,γιατί μόνοι τους θα τρώγανε πόρτα-,αντί να του χώσουν καμιά φάπα να΄'ρθει στα ίσα του,το κωλόπαιδο που θέλει και οίκο ανοχής..... :jerking:

Εγώ πάλι θα τον είχα τσακίσει στο ξύλο,έτσι και μάθαινα ότι στα 13 του γαμάει σε οίκο ανοχής....καλύτερα να μου πει ότι του αρέσουν οι άνδρες,παρά αυτό..... ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:helpplea: :helpplea:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
στα 13 δεν εχει καμια δουλεια κανενας μπομπιρας να παει να γαμησει σε μπουρδελο.....δουλεια του ειναι το σχολειο του και λοιπες δραστηριοτητες του.....αυτο λεω και αναφερομαι σε κατι μπαμπαδες που βιαζονται να κανουν τον γιοκα αντρα λες και δεν θα προλαβει να γινει μετα......τιποτα αλλο...ουτε επιχειρηματολογω υπερ κανενος βιασμου προφανως.....για την διαφορα στην αντιληψη της παιδικοτητας και της σεξουαλικοτητας αντρων γυναικων μιλαμε και την υποκριτικη κοινωνια.,...

Συμφωνω.
Μερικοι παντως εχουν την αποψη οτι 14χρονα και 15χρονα μπορουν να κανουν βολτουλες και στα εξαρχεια ως αγωνιστες και να σπανε τζαμαριες.
Μαζι σου, οτι ενας ανηλικος δεν πρεπει να εχει καμια αλλη ενασχοληση παρα μονο το σχολειο και τις συναφεις δραστηριοτητες.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Eδω παλι το χαλασες....υπερβολες........

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εγω παλι τα θυμαμαι λιγο αλλιως....εμεις τον ειχαμε κανει σφεντονα με τις τσοντες και με τις καθηγητριες και καποιες συμμαθητριες μας τα ειχαν με εικοσαρηδες..... :think:
Αυτα ηταν λιγο πιο μετα, και εγω τα θυμαμαι :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Συμφωνω.
Μερικοι παντως εχουν την αποψη οτι 14χρονα και 15χρονα μπορουν να κανουν βολτουλες και στα εξαρχεια ως αγωνιστες και να σπανε τζαμαριες.
Μαζι σου, οτι ενας ανηλικος δεν πρεπει να εχει καμια αλλη ενασχοληση παρα μονο το σχολειο και τις συναφεις δραστηριοτητες.
αλλο δουλεια και αλλο διασκεδαση τυπε...... :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σιορ Σιννερ, μου γεννηθηκε μια απορια...η συνευρεση ενος εφηβου με την νατασα, θα τον εκανε αντρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom