Νέα

Φρίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coral
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δηλαδή μπολτ......μιας και λες ότι είμαστε το αντίθετο απ'ότι δείχνουμε......είναι σαν να λες ότι εσύ ξυρίζεσαι κόντρα,κάθε μέρα,και γω ξύριζομαι μια φορά το μήνα.,....λυπάμαι έχασες... :headbang:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
παντα με χιουμορ.....αν και το θεμα ειναι σοβαρο εδω.....οσο για τις μαλακιες περι θανατικης ποινης αυτοι που τα ειπαν να τα βαλουν στον κωλο τους....η κοινωνια θελει αναμορφωση και αλλαγη και αναμορφωση θα επιτευχθει μεσω της παιδειας και της κοινωνικης εξυψωσης......μερικοι νομιζουν οτι τα προβληματα τα κοινωνικα επιλυονται με ποινες....στην τελικη το ανθρωπινο γενος παντα βρωμικο ηταν ανα τους αιωνες και η ιστορια βριθει απο πραξεις απανθρωπιας,ζωωδεις,κτηνωδεις και παρακινουμενες απο σκοτεινα παθη και μιση....δεν ειδαμε κανεναν περιορισμο των φαινομενων και εκει που ειχαμε θανατικες ποινες.....συγκαλυψη ομως ειδαμε οταν τα εγκληματα τα διεπρατε η αρχουσα κοινωνικη ταξη και οχι οι βρωμιαρηδες οι φτωχοι....

Μ'αρέσεις πολύ όταν μιλάς σοβαρά...... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δηλαδή μπολτ......μιας και λες ότι είμαστε το αντίθετο απ'ότι δείχνουμε......είναι σαν να λες ότι εσύ ξυρίζεσαι κόντρα,κάθε μέρα,και γω ξύριζομαι μια φορά το μήνα.,....λυπάμαι έχασες... :headbang:

ενταξει ας μην το γαμησουμε παραπανω το θεμα με το σπαμ(μιας και αρκετα μελη πλεον καταλαβαινω πως δεν δινουν δεκαρα για την μεταφυσικη του διασταση την οποια δεν γνωριζω τοσο καλα και δεν την ψαχνω αλλα παρολαυτα με τα λιγα που εχω διαβασει απαιτω καποιος να κανει μια νορμαλ συζητηση χωρις να με πει ασχετο - παπαρα - μαλακα κτλπ μαθετε να κανετε συζητηση) ηδη εχω αρχισει να νιωθω περιεργα....

αποχωρω μονος μου και χωρις να μου το επιβαλλει καποιος... παραλληλα ζητω συγγνωμη φυσικα μονο σε οποια σημεια φανηκα προκλητικος χωρις να

ηταν μεσα στις επιδιωξεις μου.  ;)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ενταξει ας μην το γαμησουμε παραπανω το θεμα μκε το σπαμ ηδη εχω αρχισει να νιωθω περιεργα....

αποχωρω μονος μου και χωρις να μου το επιβαλλει καποιος... παραλληλα ζητω συγγνωμη φυσικα μονο σε οποια σημεια φανηκα προκλητικος χωρις να

ηταν μεσα στις επιδιωξεις μου.  ;)
Αντε σαββατο σημερα σκασε το 20αρικακι..και το βραδυ σε θελω ξελαμποκαρισμενο στο θρεντ... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :s&m_3:

Επισκέπτης
Αλλά τώρα να πω και γω κάτι σοβαρά,σε αυτόν -δε θυμάμαι ποιος- είπε ότι άμα η 13αρα ήταν κόρη σας,πως θα αντιδρούσατε,κτλ.....

Και γω τον ρωτάω.....αν ο 13αρης υιός σου,πήγαινε σε πορδέλο και γαμούσε....ποια θα ήταν η αντίδραση σου;;;; Εδώ σε θέλω..... ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ακριβως... στο μεταφυσικο επιπεδο.

ΣΤο φυσικο δεν ειπα τιποτα... ΕΓω απλα πηγα να αναπτυξω την θεωρια

και την συζητηση σε μεταφυσικη διασταση αν νομιζεις πως δεν σε καλυπτει τοτε εκανα λαθος.... στο φυσικο δεν μπορω να ξερω

ποιος και τι ακριβως εγινε και οταν δεν ξερω δεν μιλαω... οπως ουτε και εσεις... παιδια απο το τι μας λενε

οι δημοσιογραφοι μεχρι το τι ισχυει ακριβως εχει διαφορα... μιλαω γενικα παλι.

ακομα μαζι μου ασχολεισαι? ξεκολλα :)
σου μιλανε αλλοι ανθρωποι...απαντα σε αυτο για το οποιο σου λενε και το οποιο δεν εχει σχεση με μενα και ξεφορτωσου με...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ενταξει ας μην το γαμησουμε παραπανω το θεμα με το σπαμ(μιας και αρκετα μελη πλεον καταλαβαινω πως δεν δινουν δεκαρα για την μεταφυσικη του διασταση την οποια δεν γνωριζω τοσο καλα και δεν την ψαχνω αλλα παρολαυτα με τα λιγα που εχω διαβασει απαιτω καποιος να κανει μια νορμαλ συζητηση χωρις να με πει ασχετο - παπαρα - μαλακα κτλπ μαθετε να κανετε συζητηση) ηδη εχω αρχισει να νιωθω περιεργα....

ηταν μεσα στις επιδιωξεις μου.  ;)
Ελα ρε συ.... σιγα....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αλλά τώρα να πω και γω κάτι σοβαρά,σε αυτόν -δε θυμάμαι ποιος- είπε ότι άμα η 13αρα ήταν κόρη σας,πως θα αντιδρούσατε,κτλ.....

Και γω τον ρωτάω.....αν ο 13αρης υιός σου,πήγαινε σε πορδέλο και γαμούσε....ποια θα ήταν η αντίδραση σου;;;; Εδώ σε θέλω..... ;)
ε ναι.....υποκρισια....ο γιος ειναι γαμικουλας στα 13..... :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ακομα μαζι μου ασχολεισαι? ξεκολλα :)
σου μιλανε αλλοι ανθρωποι...απαντα σε αυτο για το οποιο σου λενε και το οποιο δεν εχει σχεση με μενα και ξεφορτωσου με...

ειδες πουθενα το ονομα σου?

εισαι αρρωστη και δεν θελω σε παρακαλω να μου ξανα απευθυνεις τον λογο
σε κανενα θρεντ αν δεν γινεις ανθρωπος πρωτα. Τελειωνει εδω.

ΤΟ γραφω και με κοκκινα γραμματα και κεφαλαια αμα λαχει αλλα δημητρηςςςς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :dancing: :dancing:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ειναι ιδια η αντιληψη της σεξουαλικης πραξης και στα δυο φυλλα, ειδικα σε αυτην την ηλικια. Εγω προσωπικα στα 13 ηθελα να γαμησω απεγνωσμενα, οι συμμαθητριες μου ομως ειχαν αλλη αποψη :2funny:

Επισκέπτης

Ακριβώς.......μόλις ακούνε ότι μια 13αρα έγινε ιερόδουλη -έστω και με το ζόρι- σοκάρονται,και κράζουν αυτόν που την παραπλάνησε,τους γονείς της,κτλ....ενώ άμα ένας 13αρης,πήγαινε σε οίκο ανοχής και γαμούσε....δε θα λέγανε τίποτα,και θα του λε΄γανε,μπράβο,είσαι γαμίκουλας,κτλ.....ή θα τα δέχεστε και τα 2 ή όχι.....άντε σοβαρευτείτε..... :jerking:

Επισκέπτης
Δεν ειναι ιδια η αντιληψη της σεξουαλικης πραξης και στα δυο φυλλα, ειδικα σε αυτην την ηλικια. Εγω προσωπικα στα 13 ηθελα να γαμησω απεγνωσμενα, οι συμμαθητριες μου ομως ειχαν αλλη αποψη :2funny:

Εγώ στα 13 μου,μπορεί να ήθελα να γαμήσω αλλά δε πήγαινα με τίποτα σε οίκο ανοχής...είχα και κάποιες γαμημένες αρχές...

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1

ο 13 αρης γιος να γαμησει σε μπουρδελλο δεν ειναι το ιδιο με την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΗ.εκτος εαν εννοεις να βαλουν με το ζορι ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΤΟΝ 13ΧΡΟΝΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ που και παλι δεν εχει λογικη.δεν εχει αυτο που λες καμια πραγματικη σημασια.Ο 13 ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ.ο οικος ανοχης δεν πρεπει να τον αφησει να μπει.Εκει υπαρχει παλι παρανομια.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εγώ στα 13 μου,μπορεί να ήθελα να γαμήσω αλλά δε πήγαινα με τίποτα σε οίκο ανοχής...είχα και κάποιες γαμημένες αρχές...
Ναι ηθελες ομως και ενδεχομενως να τον ειχες κανει σφεντονα οπως ολοι :2funny: Τα κοριτσακια δεν το βλεπουν ετσι...Και αν σε βαζαν με το ζορι σε οικο ανοχης και ας ησουν αγορακι, παλι εγκλημα θα ηταν...

Επισκέπτης
Ναι ηθελες ομως και ενδεχομενως να τον ειχες κανει σφεντονα οπως ολοι :2funny: Τα κοριτσακια δεν το βλεπουν ετσι...Και αν σε βαζαν με το ζορι σε οικο ανοχης και ας ησουν αγορακι, παλι εγκλημα θα ηταν...

Ναι τον είχα κάνει σφεντόνα; και λοιπόν; Η μαλακία στα ανήλικα δεν είναι παράνομη....αλήθεια,ποια η γνώμη σου για μια 13αρα που θέλει να γίνει ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ιερόδουλη;;;; ;) ;) ;)

ο οικος ανοχης δεν πρεπει να τον αφησει να μπει.Εκει υπαρχει παλι παρανομια.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Δυστυχώς όμως τους δέχονται.... :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω παλι τα θυμαμαι λιγο αλλιως....εμεις τον ειχαμε κανει σφεντονα με τις τσοντες και με τις καθηγητριες και καποιες συμμαθητριες μας τα ειχαν με εικοσαρηδες..... :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Συγνωμη βρε κιθαρα και gl, τι λετε? τι συγκρινετε?
Το ιδιο ειναι το αγορι με το κοριτσι?
Η γυναικεια προπαγανδα περι ισοτητας, τοσο πολυ σας εχει θολωσει το μυαλο?
Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?
Το ιδιο ειναι να γαμαει ενα αγορι, το ιδιο ειναι να βιαζεται ενα κοριτσι?
Ξερεις κανενα αγορι να επαθε ψυχικο τραυμα επειδη γαμησε στα εφηβικα του χρονια?
Αυτο τι σχεση εχει με το αν βιαζεται μια κοπελιτσα σε ενα μπουρδελο?
Ρε πατε καλα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ναι τον είχα κάνει σφεντόνα; και λοιπόν; Η μαλακία στα ανήλικα δεν είναι παράνομη....αλήθεια,ποια η γνώμη σου για μια 13αρα που θέλει να γίνει ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ιερόδουλη;;;; ;) ;) ;)

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Δυστυχώς όμως τους δέχονται.... :jerking:

Στα 13 εισαι ανηλικος, δεν νομιμοποιεισαι να θελεις κατι τετοιο οικειοθελως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom