Νέα

Φρίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coral
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
δεν μιλαω για εξαιρεσεις....επισης δεν μιλαω για τη σωματικη διαπλαση και μονο....αλλη σεξουαλικοτητα εχεις στα 10 και στα 13 και αλλη στα 16...αν εσυ ηθελες να πηδιεσαι στα 13 τι να σου πω και παλι εισαι εξαιρεση :grin: :grin: εχω γνωστη μου η οποια εκανε σεξ πρωτη φορα στα 14....και φυσικα οχι με συνομηλικο της...με εναν 35αρη....
επισης μιλησα γενικα αλλα την εχω ξανακανει εδω αυτη τη συζητηση και βαριεμαι να την ξανακανω ποσο μαλλον στο συγκεκριμενο θρεντ....
Μια απο τις πρωτες μου γκομενες ( :woldman: ) ειχε κανει σεξ πρωτη φορα στα 13 γιατι γουσταρε εναν 20χρονο και του εκατσε. Η αποψη της ηταν οτι δεν εχεις ιδεα τι κανεις τοτε, και δεν υπαρχει ευχαριστηση ουτε συναισθηματικη ουτε και σωματικη (οργασμοι, ηδονες κλπ δεν υπαρχουν). Παντως στο σεξ ηταν πολυ πιο απελευθερωμενη απο κοπελες της ηλικιας της (τοτε 17-18) αλλα συναισθηματικα ηταν ενα μπαχαλο...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ειπα για οσους πιστευουν στην μετενσαρκωση.....

συμφωνα με την μετενσαρκωση.... αν εχεις κανει μαλακιες σε καποια ζωη

θα πρεπει να τις ξεπληρωσεις σε αλλη.
Κατι τετοια μαλακια ειχε πει και ο πρωην προπονητης της εθνικης αγγλιας για ενα αναπηρο ατομο και την αλλη μερα πηρε τον πουλο απο τη ομοσπονδοια...ασ μου θυμησει καποιος ποις ηταν.... μπραιν ρομπσον? :think:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Πιστευω οτι οι κοπελες στους εν λογω οικους θα πρεπε να εχουν ξεπερασει το 20ο ετος της ηλικιας τους
ωστε να εχουν πληρη αισθηση του τι πρατουν στον μεγιστο βαθμο που μπορει να γινει αυτο.
Βεβαια οπως ειπα και πριν ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ δεν κανουν αυτο το επαγγελμα με την θεληση τους.εκει ειναι οι νομοι και το τι πρεπει να κανει ο νομοθετης.
Το ιδιο λεμε τυπε μου....

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Μια απο τις πρωτες μου γκομενες ( :woldman: ) ειχε κανει σεξ πρωτη φορα στα 13 γιατι γουσταρε εναν 20χρονο και του εκατσε. Η αποψη της ηταν οτι δεν εχεις ιδεα τι κανεις τοτε, και δεν υπαρχει ευχαριστηση ουτε συναισθηματικη ουτε και σωματικη (οργασμοι, ηδονες κλπ δεν υπαρχουν). Παντως στο σεξ ηταν πολυ πιο απελευθερωμενη απο κοπελες της ηλικιας της (τοτε 17-18) αλλα συναισθηματικα ηταν ενα μπαχαλο...

αυτο το "μπαχαλο" επηρεαζεται αλλα δεν εξαρταται απο τις ερωτικες εμπειριες μιας κοπελας ...
:grin:

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Καλώς ή κακώς εμείς δεν μπορούμε να τιμωρήσουμε εκείνα τα κτήνη. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ειδοποιούμε τις αρχές. Είναι γνωστό ότι η Αστυνομία διαβάζει ορισμένα θρεντς του παρόντος σαιτ, γεγονός που παλιότερα οδήγησε στη θέσπιση κάποιων από τους κανόνες.

Μήπως θα ήταν σκόπιμη η δημιουργία ενός θρεντ από τους μοντς, με τίτλο "Ημερήσια ενημέρωση για τις αρχές", που να έγραφε όποιος θέλει -ως guest- παρόμοιες καταστάσεις εξαναγκασμού σε πορνεία που μπορεί να υποψιάσθηκε?

Πιθανόν να υπερβάλλω... Τι λέτε?

Δεν νομιζεις φιλε οτι ειναι λιγο ριψοκινδυνο να κανει ο οποισδειποτε τον ρολο που κανονικα επρεπε να εχει η πολιτεια.Δηλαδη προχτες ανακαλυψανε ακομα ενα κυκλωμα με ρουμανες που της εφερναν εδω για αλλο σκοπο και τελικα της εβαζαν σε μπουρδελλα με το ζορι και με ναρκωτικα οπως μια απο αυτες ειπε.Ξερεις οτι οι περισσοτερες μεχρι να γινει το δικαστηριο(και αυτο που σου λεω ειναι ετσι)ανακαλουν και τα ριχνουν στην αστυνομια οτι δηθεν τις φοβησε οτι θα πανε φυλακη και τετοια.Φυσικα εχει αναλαβει μεχρι το δικαστηριο το κυκλωμα να τις λαδωσει και να τις φοβησει οτιδειποτε.Γιαυτο η λυση ειναι ΝΟΜΙΜΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ,ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΟ ΕΠΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΕΝΤΟΥ ΠΟΛΗΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΗΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.

ο νομος να γινει αυστηρος σε τετοια φαινομενα ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΙΑΣ που εκει χρειαζετε κρεμαλα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κατι τετοια μαλακια ειχε πει και ο πρωην προπονητης της εθνικης αγγλιας για ενα αναπηρο ατομο και την αλλη μερα πηρε τον πουλο απο τη ομοσπονδοια...ασ μου θυμησει καποιος ποις ηταν.... μπραιν ρομπσον? :think:

ε βασικα πηρε πουλο επειδη διατυπωσε μια αποψη που δεν ειναι κοινα αποδεκτη.

Φυσικα και πρεπει να προσεχεις.... παιζει αρκετο κομπλεξ ειδικα στην ελλαδα

και αμα λες κατι διαφορετικο απο το συνολικο θα σε παρουν με τις πετρες

απλα εδω μεσα στα αρχιδια μας λεμε οτι θελουμε.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ε βασικα πηρε πουλο επειδη διατυπωσε μια αποψη που δεν ειναι κοινα αποδεκτη.

Φυσικα και πρεπει να προσεχεις.... παιζει αρκετο κομπλεξ ειδικα στην ελλαδα

και αμα λες κατι διαφορετικο απο το συνολικο θα σε παρουν με τις πετρες

απλα εδω μεσα στα αρχιδια μας λεμε οτι θελουμε.
Βασικα τυπε διατυπωσε μια αποψη δημοσια οπως εσυ,η οποια ειναι μαλακια...ουτε εσυ ουτε ο μπραιν ρομπσον εισται θεοι για να κρινεται την δυστιχια καποιου τριτου...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βασικα τυπε διατυπωσε μια αποψη δημοσια οπως εσυ,η οποια ειναι μαλακια...ουτε εσυ ουτε ο μπραιν ρομπσον εισται θεοι για να κρινεται την δυστιχια καποιου τριτου...

εσυ γιατι κρινεις την δικη μου αποψη ? τι εισαι ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειπα για οσους πιστευουν στην μετενσαρκωση.....

συμφωνα με την μετενσαρκωση.... αν εχεις κανει μαλακιες σε καποια ζωη

θα πρεπει να τις ξεπληρωσεις σε αλλη.
να σε δω λοιπον στην αλλη ζωη τι εχεις να παθεις.... :grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτος ηταν και ενας διασημος προπονητης...

εσυ τι εισαι που κρινεις την αποψη του ?

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1

χαλαρωσε..... δεν εισαι υπερανω κριτικης οταν κανεις θεωρια μεταφυσικης μια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.Αντιθετα πρεπει να καταλαβεις το λαθος σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
να σε δω λοιπον στην αλλη ζωη τι εχεις να παθεις.... :grin: :grin:

ΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑ  . Οριστε και ενας ωραιος τυπος

που κανει το χιουμορακι του χωρις να προσβαλλει....

καλως ηρθες δικιε μου.  :rockon: :rockon: :rockon:

και καμια μαλακια να λεμε μην μας παιρνεις στα σοβαρα. :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαλαρωσε..... δεν εισαι υπερανω κριτικης οταν κανεις θεωρια μεταφυσικης μια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.Αντιθετα πρεπει να καταλαβεις το λαθος σου.

οχι φιλε... θα μιλατε καλα  ;)

αν προσβαλλεις θα προσβληθεις.

ΟΠως με απορριπτουν θα απορριψω και εγω... δεν θα σκυβουμε το κεφαλι

στον καθενα που ποτε του δεν εχει κανει αυτοκριτικη και λεει σε εμας να κανουμε.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δικαιωμα σου να εχεις την οποια αποψη,απο την στιγμη που την δημοσοιοποιεις σε ενα φορουμ θα εχεις μκαι τα αρχιδια να δεχεσαι κριτικη...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δικαιωμα σου να εχεις την οποια αποψη,απο την στιγμη που την δημοσοιοποιεις σε ενα φορουμ θα εχεις μκαι τα αρχιδια να δεχεσαι κριτικη...

Καλο θα ειναι οσοι κανουν κριτικες...
να θυμουνται και τυχον μεγαλυτερες μαλακιες που μπορει
να εχουν πεταξει στο παρελθον... ωστε να ειναι πιο ηρεμοι
και δεν λεω για σενα λεω γενικα.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ΟΠως με απορριπτουν θα απορριψω και εγω... δεν θα σκυβουμε το κεφαλι

Αυτο λεει πολλα....

οφθαλμος αντι οφθαλμου δηλαδη μπολντ ?

Σε απορριψαν ... και λοιπον ?
Δεν μπορουμε ολοι να ειμαστε αποδεκτοι σε ολους ...
Κανενας δεν ειναι απολυτα αποδεκτος ποτε.....

Φυσικα και εχεις το δικαιωμα της επιλλογης, ομως χωρις να εχεις στο βαθος του μυαλου σου το κομπλεξ που σου φορτωσε τυχον απορριψη απο αλλες αλλους

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σου απαντησα σε αυτο......ακομη χειροτερα....

τελοςπαντων. Τις παραδοξες αποψεις
τις μοιραζομαστε μονο με φιλους που ειναι σιγουρο
πως θα εκτιμησουν την διαφορετικοτητα μας απλα
επειδη εδω λεμε οτι θελουμε....  :2funny: :2funny: :2funny:

απεξω φυσικα και δεν θα ελεγα κατι τετοιο...
σιγα μην βαλω τον εαυτο μου στα βελη του καθενος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom