Νέα

Φρίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coral
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Νταξ, τοσες σελιδες,εχετε καταφερει να θαψετε το φρικιαστικο γεγονος που θα επρεπε κανονικα να βρισκεται παντα στην πρωτη σελιδα και να δημιουργει τυψεις σε οσους πηγαν με την ανηλικη , και το εχετε ελαφρυνει με αμπελοφιλοσοφιες και αστειακια επιπεδου επιθεωρησης....

ΟΧΙ δεν ειναι θεμα καρμα η εκμεταλλευση μιας ανηλικης απο τριτους! Ειναι εγκλημα! Τελεια και παυλα!

Υ.Γ. για καποιους που ειπαν οτι τετοια φαινομενα ειναι συνυφασμενα με τους αλλοδαπους, οντως ετσι ειναι! Παγκοσμια το trafficking και η εκμεταλλευση ανηλικων ειναι δραστηριοτητες που επιτελουνται απο αλλοδαπους κυριως Βαλκανιους και Ασιατες και τωρα τελευταια σε μεγαλο βαθμο απο Αφρικανους. Και οχι δεν ειναι δικαιολογια εξισωσης οτι πριν απο 15 χρονια βρεθηκε και ενας Ελληνας που βιασε το παιδι του. Αυτος ηταν ενας, και απο τοτε δεν εχει υπαρξει δευτερος! Σημερα το βραδυ ομως αμα πατε στη Σωκρατους, θα δειτε μαζεμενα 300 νεα κοριτσια θυματα 300 ομοεθνων τους νταβατζηδων! Δεν μπορει να υπαρξει συγκριση!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ισως η σωστη λεξη να ηταν επιοικης τοτε.....απλα για να μην χανουμε και τον comme il faut χαρακτηρα μας....
μου κανει ΠΑΝΤΑ εντυπωση οτι ενω σε κραζουν 4-5 αντρες επιλεγεις ΠΑΝΤΑ τη γκομενα (οποιαδηποτε) για να της τα χωσεις.... bring that to ur therapy :)

δεν επελεξα την γκομενα απλα μου εκανε εντυπωση

που ο αλλος ο ηλιθιος (και αγαμητος φυσικα) σε ειπε ευγενικη με σκοπο να σε γλυψει

μπας και παρει κανα πι εμ (ποτε δεν ξερεις) χωρις να δει ολη την φρασεολογια σου

και μετα εσυ του λες και ευχαριστω κιολας

ποσο ηλιθιοι μπορει να ειστε??? ΑΥτα τα φαινομενα δεν πρεπει να χανονται

φυσικα και επρεπε να το σχολιασω.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εγω ειμαι ευγενικος μαζι σου που σου απανταω κιολας ενω εισαι αξεστη.

Ειπα απλα την αποψη μου... σιγα μην κατσω να διαβασω κιολας για να κανω συζητηση εδω μεσα

μετα απο αυτη τη δηλωση με καθηλωσες και πλεον μου δινεις καθε δικαιωμα (και σε ολους υποθετω) να παψουν να ειναι επιοικεις και να ξεκινησει το χοντρο δουλεμα :grin: :grin:

κατα τ'αλλα σου φταιει η αλιντισσα που ανοιξε το θρεντ επειδη δεν ειχε τι αλλο να κανει εκτος απο την ξυσομουνιαση φλυαρο κοκορακι :2funny:

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Τωρα καταλαβα τι συμβαινει.Φιλε μου οι γυναικες σε ενοχλουν.Επειδη δεν διαβαζω πολυ τις ασχετες κουβεντες στο σιτε και αναλωνομαι στο θεμα του να ενημερωνομαι για τα κοριτσια μας στα στουντιο και τα ξενοδοχεια μην τα βαζεις με τις γυναικες.Αυτες ειναι απο αλλο πλανητη.Ειναι γεννημενες για να σε τρελλενουν και κανενα καρμα δεν προκειτε να σε σωσει.Εισαι σε αυτη την ζωη για να σε ταλαιπωρουν και σε εκνευριζουν.Πρεπει να δεχτεις οτι ηρθες σε αυτη την ζωη για να παθαινεις μεγαλο κομπλεξ απο τις γκομενες.Σε πληροφορω οτι αυτο δεν θα αλλαξει μεσα απο τους υπολογιστες ουτε φυσικα μεσα απο τα μπουρδελλακια.Πρεπει να μαθεις να προσεγγιζεις την γυναικα με ομορφια και ας μην συμφωνεις με αυτα που λεει.Εισαι καταδικασμενος εαν περιμενεις την γυναικα της ζωης σου να την φερει το καρμα η καποια αλλη μεταφυσικη θεωρια.Πρεπει να βγεις εξω να μαθεις την ζωη πως ειναι πραγματικα.

εγω απλα ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Respect...Για αυτο το ειδος σου ειναι το κυριαρχο στην ανθρωποτητα, συνεχιζει ακαθεκτο παρα τις δυσκολιες

Λιγα...

αυτο που χρεωνει σε μενα η μουνιτσα κανεις ρε φιλε

ενω σε εχω κανει ρεζιλι δεν παραδεχεσαι πως θες να την γλειψεις

για να τελειωνουμε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μετα απο αυτη τη δηλωση με καθηλωσες και πλεον μου δινεις καθε δικαιωμα (και σε ολους υποθετω) να παψουν να ειναι επιοικεις και να ξεκινησει το χοντρο δουλεμα :grin: :grin:

κατα τ'αλλα σου φταιει η αλιντισσα που ανοιξε το θρεντ επειδη δεν ειχε τι αλλο να κανει εκτος απο την ξυσομουνιαση φλυαρο κοκορακι :2funny:

στα αρχιδια μου σας γραφω.....δεν γαμιεστε? εσεις με πληρωνετε...

ποτε δεν εχω ασχοληθει μαζι σας.

χοντρο δουλεμα? για ξεκινα... να δουμε ποιος θα αντεξει...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

που ο αλλος ο ηλιθιος (και αγαμητος φυσικα) σε ειπε ευγενικη με σκοπο να σε γλυψει

μπας και παρει κανα πι εμ (ποτε δεν ξερεις) χωρις να δει ολη την φρασεολογια σου

ωρες ωρες απορω αν ξεπερασες το σταδιο της μιτωσης αλλα μετα ολες οι ελπιδες μου πεφτουν στο κενο :(
ψαξε στο γκουγκλ να το βρεις κι αυτο να το πετας σε κανα αλλο φορουμ :2funny:

ososo ειπαμε οτι ειναι ενα φρικιαστικο γεγονος....ειπαμε οτι καποιοι μπορει και να πηγαν μαζι της....ειπαμε πισσα και πουπουλα στους προαγωγους και τις 2 καριες....τι αλλο να πουμε?αφου βλεπεις οτι αρκετοι το κανουν γαργαρα το θεμα....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ασε το δουλεμα και παρε τον αλλον πανω να πατε για κανα καφε...

το χει αναγκη ο τυπος... ειναι και ευγενικος ΧΧΑΧΑΧ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ωρες ωρες απορω αν ξεπερασες το σταδιο της μιττωσης αλλα μετα ολες οι ελπιδες μου πεφτουν στο κενο :(
ψαξε στο γκουγκλ να το βρεις κι αυτο να το πετας σε κανα αλλο φορουμ :2funny:

ososo ειπαμε οτι ειναι ενα φρικιαστικο γεγονος....ειπαμε οτι καποιοι μπορει και να πηγαν μαζι της....ειπαμε πισσα και πουπουλα στους προαγωγους και τις 2 καριες....τι αλλο να πουμε?αφου βλεπεις οτι αρκετοι το κανουν γαργαρα το θεμα....

εσυ να τα ψαξεις.... να καθεσαι να αναλωνεσαι σε θεωρειες και να διαφωνεις με τον καθενα

εγω θα ψαξω μονο οτι μπορω να αποδειξω.... εμπρακτα και αμεσως....

ΟΙ θεωρητικες επιστημες ειναι ευκολες... και μπορει να τις διαβασει ο καθενας...

αυτη ειναι η γνωμη μου και κλεινει εδω αν δεν με γουσταρεις ουτε εσυ ουτε οι αλλες

οι φοραδες εδω μεσα να μην μου ξανα παραθεσεις... θα ζησω και μετα απο αυτο  :2funny: :2funny: :2funny:

@sexpistols σε ευχαριστω για την ψυχαναλυση αλλα δεν θα σε πληρωσω..... να στα δωσω με δοσεις?! :2funny:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Αυτη ειναι η μια εκδοχη...Η αλλη ειναι να  εισαι ολοκληρωτικα ηλιθιος και να κρατιεμαι τοση ωρα να μην σε βρισω. Βλεποντας λοιπον εναν αλλο να σου μιλαει τοσο ευγενικα μου κανει πραγματικα εντυπωση. Ειδες τελικα η Θεωρια? Εχει πολλες ερμηνειες... :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτη ειναι η μια εκδοχη...Η αλλη ειναι να  εισαι ολοκληρωτικα ηλιθιος και να κρατιεμαι τοση ωρα να μην σε βρισω. Βλεποντας λοιπον εναν αλλο να σου μιλαει τοσο ευγενικα μου κανει πραγματικα εντυπωση. Ειδες τελικα η Θεωρια? Εχει πολλες ερμηνειες... :2funny:

ρε φιλε υπαρχεις???

ποιος σε υπολογιζει?  :)

αντε κανε μας την χαρη και εσυ και η αλλη....

πωπωπω πρωι πρωι ζαλουρα και δεν εχω φαει κιολας ακομα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και οσο για την συγγνωμη εχω ζητησει οταν επρεπε...

και παντα ζηταω οταν πρεπει..... αλλα για ψιλου πηδημα

και σε φοραδες εγω συγγνωμη δεν ζηταω να μαθουν να μιλανε σωστα

ειδαλλως να πανε να γαμηθουν ΓΕΑΑΑΑΑΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΑΝτε γεια κουφαλες μουαχχααχαχαχχα

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ρε. Καποιος ειπε κατι εξυπνο πιο πισω. Οτι 13 χρονων ειναι παρα πολυ μικρη για να ειναι σε απλο μπουρδελο. Εννοω οτι στο 99% των πελατων δε θα αρεσε καν σωματικα. Οποτε και δε θα εμπαιναν και θα το επιαναν το υπονοουμενο και θα εκαναν καμια καταγγελια. Παντα πιστευα οτι αυτες οι ηλικιες εκδιδονται σε κλειστο κυκλωμα και οχι σε μερη που μπορει να μπει ο καθενας. Απο την αλλη τρεχα γυρευε τι εννοει ο καθε καθυστερημενος δημοσιογραφος με τον ορο "μπουρδελο" και "τσατσα"...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μα καλά, δεν κατάλαβε έστω ένας ότι πρόκειται για ΠΑΙΔΙ;
Εκτός κι αν ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ αλλά το έκαναν γαργάρα, οπότε η πραγματική φρίκη έγκειται εδώ ΑΚΡΙΒΩΣ κι όχι στους ψυχάκηδες που την κακοποίηασαν και την απανθρώπισαν  :uglystupid:

προφανως....αλλα ΑΥΤΟ το κομματι γινεται γαργαρα...μας μαρανε αν ηταν ρουμανοι οι ελληνες οι μαστροποι...το οτι την πηδαγαν οσοι την πηδαγαν δεν μας ενοχλει....

στα μπουρδελα τις κοπελες δεν τις βλεπουν κι ολας στο σαλονι απο πριν εξου και η "Τσαρκα"? ακομα και να μην την πηδηξαν δηλαδη δεν την ειδε κανεις???

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
+

Δεν ειχα ξανακουσει την διατυπωση...

meditations VIII.18

"18. Whatever drops out of life is somewhere, for
the world loses nothing. If it stays here, it also
changes here, and is dissolved into its proper parts,
which are elements of the universe and of yourself.
And these two change and do not complain."

Εντυπωσιακό για την εποχή του, ε?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε. Καποιος ειπε κατι εξυπνο πιο πισω. Οτι 13 χρονων ειναι παρα πολυ μικρη για να ειναι σε απλο μπουρδελο. Εννοω οτι στο 99% των πελατων δε θα αρεσε καν σωματικα. Οποτε και δε θα εμπαιναν και θα το επιαναν το υπονοουμενο και θα εκαναν καμια καταγγελια. Παντα πιστευα οτι αυτες οι ηλικιες εκδιδονται σε κλειστο κυκλωμα και οχι σε μερη που μπορει να μπει ο καθενας. Απο την αλλη τρεχα γυρευε τι εννοει ο καθε καθυστερημενος δημοσιογραφος με τον ορο "μπουρδελο" και "τσατσα"...

αφου λεει σε οικους ανοχης στο κεντρο της αθηνας....καλα και εγω ειμαι της αποψης διαβαζε πολλα πιστευε λιγα....μου κανει τρομερη εντυπωση να ειναι ενα παιδι 13 χρονων σε μπουρδελο και κανεις να μη μιλαει....απο την αλλη ομως, λεει το αρθρο οτι η αστυνομια την βρηκε σχετικα ευκολα και οτι εξ αρχης οι πληροφοριες μιλαγανε για πορνεια....αρα? καποιοι την ειδαν...προφανως οχι οι των "κυκλων" που αρεσκεται σε πιτσιρικες....

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ρε φιλε υπαρχεις???

ποιος σε υπολογιζει?  :)

αντε κανε μας την χαρη και εσυ και η αλλη....

πωπωπω πρωι πρωι ζαλουρα και δεν εχω φαει κιολας ακομα.
Εσυ να μας κανεις την χαρη φιλαρακι...Απο τα 10 που λες τα 11 ειναι χοντρομαλακιες. Φαε και ξαναελα μπας και ριξεις το ratio

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
προφανως....αλλα ΑΥΤΟ το κομματι γινεται γαργαρα...μας μαρανε αν ηταν ρουμανοι οι ελληνες οι μαστροποι...το οτι την πηδαγαν οσοι την πηδαγαν δεν μας ενοχλει....

στα μπουρδελα τις κοπελες δεν τις βλεπουν κι ολας στο σαλονι απο πριν εξου και η "Τσαρκα"? ακομα και να μην την πηδηξαν δηλαδη δεν την ειδε κανεις???

Σωστοί οι προβληματισμοί σου. Μην με τσουβαλιάζεις όμως με τους παλιανθρώπους (γιατί όποιος πηδάει 13χρονο παλιάνθρωπος είναι). Δεν είμαστε όλοι ίδιοι καλή μου.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
τωρα σας επιασε ολους η ευαισθησια , υποκρισια φουλ  ...
ολοκληρο θεμα Ταυλανδη sex trip  υπαρχει δεν ειδα κανεις να λεει κατι ...
ή μηπως δεν καταλαβαινετε ?  :headbang:

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
τωρα σας επιασε ολους η ευαισθησια , υποκρισια φουλ  ...
ολοκληρο θεμα Ταυλανδη sex trip  υπαρχει δεν ειδα κανεις να λεει κατι ...
ή μηπως δεν καταλαβαινετε ?  :headbang:

δηλαδη οποιος πηγαινει στην ταυλανδη(δεν ειμαι απο αυτους)ειναι ανωμαλος και παιδεραστης?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom