Νέα

Φρίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coral
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Το κοριτσακι αυτο δεν πληρωνει κανενα καρμα αλλα την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ.Το καρμα και η μετενσαρκωση ως θεωριες μπορει να κουβεντιαστουν για πραξεις που κανει καποιος εν γνωση του.Το προσεγγιζεις με λαθος τροπο το θεμα.Εαν λοιπον πιστευεις οτι πληρωνει το κοριτσι αυτο προηγουμενη ζωη εγω σου λεω οτι πληρωνει την ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και εν τελη απο τον θεο θα τιμωρηθουν.Γιαυτο λοιπον πιστευε στην θεωρια σου αλλα κανε την προσεγγιση σου σε θεματα που αφορουν εσενα η κατι πιο αντικειμενικο και οχι την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΘΛΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
Ακριβως ...

Βασικα πιστευω οτι οι αναφορες στην θρησκεια ειναι για τους αδαεις με πολυ χαμηλη νοημοσυνη
ειναι με λιγα λογια η χειραγωγηση των μαζων απο τους λιγους ....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αυτά που λες φίλε είναι μια εντελώς παθητική φιλοσοφία ζωής, όπου αποδίδεις τα πάντα σε κάποιο πεπρωμένο και στον άνθρωπο αφήνεις μόνο το ρόλο του διεκπεραιωτή-περαστικού από μια ζωή που δεν καθορίζει ο ίδιος.

Είσαι νέος άνθρωπος, φοιτητής απ' ό,τι θυμάμαι, και καλό είναι να ψάχνεσαι, φοβάμαι όμως ότι και οι ανατολικές θεωρίες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα παραμύθια του χριστιανισμού.

25 ειμαι. Σιγουρα μπορεις να δουλεψεις για το καλυτερο

αλλα ο ηλιος να βγει απο την δυση ... την γυναικα που ειναι να γνωρισεις στα 20 σου και να μεινεις
μια ζωη μαζι της θα την γνωρισεις. Ψαχνομαι αλλα οχι σε φιλοσοφικα ζητηματα να σου πω την αληθεια
τα θεωρω θεωρειες και μ αρεσει να ειμαι πρακτικος.

ΑΠλα πιστευω στην μετενσαρκωση επειδη δεν θελω να πιστεψω πως απλα πεθαινεις και τελος.
Μεχρι και τα αστρα αναγεννιουνται.... πχ οταν ενα αστρο χασει την ζωη του δημιουργειται μια μαυρη τρυπα
μεσα απο την οποια προκυπτουν αλλα.... αρα γιατι και με τις ψυχες να μην γινεται το ιδιο  :think: :think: :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Το κοριτσακι αυτο δεν πληρωνει κανενα καρμα αλλα την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ.Το καρμα και η μετενσαρκωση ως θεωριες μπορει να κουβεντιαστουν για πραξεις που κανει καποιος εν γνωση του.Το προσεγγιζεις με λαθος τροπο το θεμα.Εαν λοιπον πιστευεις οτι πληρωνει το κοριτσι αυτο προηγουμενη ζωη εγω σου λεω οτι πληρωνει την ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και εν τελη απο τον θεο θα τιμωρηθουν.Γιαυτο λοιπον πιστευε στην θεωρια σου αλλα κανε την προσεγγιση σου σε θεματα που αφορουν εσενα η κατι πιο αντικειμενικο και οχι την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΘΛΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

εγω δεν ειπα πως αξιζε να τα παθει... εγω ειπα πως απλα ειχε καρμα για να τα παθει συμφωνα με τις θεωρειες της μετενσαρκωσης.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.374
Πόντοι
6.495
Ξέχνα το, άμα πεθάνεις αυτό ήτανε.

:priest: :priest: :priest:

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Γενικά πιστεύω, ότι ένα έγκλημα, (νομίζω ότι κανείς μας δεν αμφισβητεί ότι ο βιασμός και η εκπόρνευση ενός ανήλικου παιδιού είναι ένα σιχαμερό έγκλημα), δεν μπορεί να κριθεί φιλοσοφικά, από τη στιγμή που δεν υπάρχει απόδειξη ότι μια φιλοσοφία είναι σωστή σε σχέση με τι υπόλοιπες. Πρέπει να υπάρχει ένα κοινά αποδεκτό σετ κανόνων - νόμων, με βάση τους οποίους να κρίνουμε τη βαρύτητα μιας πράξης και να τιμωρούμε ανάλογα.

Αυτοί που έκαναν τη συγκεκριμένη φρικαλεότητα πρέπει να τιμωρηθούν ΣΚΛΗΡΑ και ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ. Εδώ, με τους "γηϊνους" κανόνες κι όχι αυτό να αφεθεί στη "θεία" δίκη ή στο "βάρος του κάρμα" στην επόμενη ζωή, τα οποία όλα είναι αμφίβολο αν υπάρχουν. Αυτό που υπάρχει σίγουρα είναι οι νόμοι. Με βάση αυτό τον τρόπο του σκέπτεσθαι, που είανι ίδιος για όλους πρέπει να αντιμετωπισθεί αυτή η φρίκη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οι Ινδοι μπορει να πιστευουν αυτο, εμεις απο δω πιστευουμε στην ελευθερη βουληση

θα παω ΙΝδια να αραξω οκλαδον για τσαι και μπουκαρι

και να συζηταμε για το καρμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

με τους ινδους γκουρου

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
οταν ενα αστρο χασει την ζωη του δημιουργειται μια μαυρη τρυπα
μεσα απο την οποια προκυπτουν αλλα.... αρα γιατι και με τις ψυχες να μην γινεται το ιδιο  :think: :think: :think:
Οταν χασει την ζωη του το αστρο θα γινει κατι, αλλα δεν θα ξαναγινει αστρο, θα ειναι αλλο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οταν χασει την ζωη του το αστρο θα γινει κατι, αλλα δεν θα ξαναγινει αστρο, θα ειναι αλλο...

ακριβως.... και εσυ αμα ξαναγεννηθεις μπορει να μην εισαι ο ιδιος.....

πχ μπορει αν σε αυτη τη ζωη εκανες μαλακιες να γεννηθεις σκυλος (καλα εχει να πεσει κραξιμο)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε εσυ νομιζεις πως ολοι αυτοι που κλεψανε τωρα εγκληματιες - πολιτικοι κτλπ... πως θα πεθανουνε και τελειωσε... ετσι πιστευεις

το τι τους περιμενει να ξερες μονο.

Σκυλοι θα γινουν ολοι τους και θα ζητιανευουν το ξεροκοματο σε δρομους και πεζοδρομια.

Επισκέπτης
εγω δεν ειπα πως αξιζε να τα παθει... εγω ειπα πως απλα ειχε καρμα για να τα παθει συμφωνα με τις θεωρειες της μετενσαρκωσης.
καλες οι θεωρειες αλλα οταν βρισκεσαι μπροστα σ' ενα εγκλημα το να επικαλεισαι το καρμα η το θεο ειναι λιγο παιδιαστικο.
Τι θα πει καρμα? αν το κοριτσακι μεγαλωσει και του κωψει τον πουτσο και το δωσει στα σκυλια να τον φανε στην επομενη ζωη της θα ξανατιμωρηθει. Αλλος ενας τροπος να συγκρατεις τις μαζες ελπιζοντας σε μια καλητερη ζωη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
καλες οι θεωρειες αλλα οταν βρισκεσαι μπροστα σ' ενα εγκλημα το να επικαλεισαι το καρμα η το θεο ειναι λιγο παιδιαστικο.
Τι θα πει καρμα? αν το κοριτσακι μεγαλωσει και του κωψει τον πουτσο και το δωσει στα σκυλια να τον φανε στην επομενη ζωη της θα ξανατιμωρηθει. Αλλος ενας τροπος να συγκρατεις τις μαζες ελπιζοντας σε μια καλητερη ζωη

δηλαδη εσυ τι εξηγηση εχεις σε τοσο ακραια φαινομενα?

οτι ηταν "κακοι" αυτοι που την σπρωξανε? και αν ειναι τοσο κακοι για ποιο λογο ειναι???

λογω παιδειας και ελλειψης τροπων απο την οικογενεια? χαχαχα ελα ρε παιδια.

Δηλαδη αυτο που λεμε εμεις ειναι παιδιαστικο ενω τα αλλα δεν ειναι πχ.

Θεωρεις πως μια ψυχη για να φτασει στο σημειο να ειναι τοσο σκληρη....
ωστε να δημιουργησει τοσο μεγαλο κακο σε ενα κοριτσακι αθωο

θα εγινε απο απλη περιφρονηση απο την οικογενεια της ?

Επισκέπτης
Ρε συ boldemort εσυ τι κακο εκανες στην προηγουμενη ζωη σου και βγηκες τοσο βλημα σε αυτη? Πρεπει να εχεις κανει πολυ μεγαλο κακο παντως γιανα τιμωρεισαι ετσι....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι ενταξει δεν εχω διαβασει ΣΩκρατη.
ΑΛλα μπορει να μην πιστευαν στην μετενσαρκωση αυτοι  :think: :think: :think: :think:

αν μπορεις να αλλαξεις καποιον παντελως μεσω των βιωματων ... τοτε εχετε δικιο.

Αν οχι τοτε εχετε αδικο.

για ερευνες διδυμων παιδιων που χωριστηκαν μετα τη γεννα και δωθηκαν σε διαφορετικες οικογενεια να ψαξεις και θα σου λυσουν πολλες αποριες....
μονοζυγωτων παρακαλω :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε συ boldemort εσυ τι κακο εκανες στην προηγουμενη ζωη σου και βγηκες τοσο βλημα σε αυτη? Πρεπει να εχεις κανει πολυ μεγαλο κακο παντως γιανα τιμωρεισαι ετσι....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
1

Αρχή διατήρησης της μάζας, Lavoisier.

Κάτι αντίστοιχο είχε διακηρύξει πολύ νωρίτερα ο -στωικός- αυτοκράτορας Μάρκος Αυρήλιος:

"Αυτό που πεθαίνει δεν εξαφανίζεται από το σύμπαν. Αφού παραμένει εδώ, αλλάζει μορφή κι εδώ και διαλύεται στα εξ ων συνετέθη τα οποία είναι στοιχεία του σύμπαντος και του εαυτού του".

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
για ερευνες διδυμων παιδιων που χωριστηκαν μετα τη γεννα και δωθηκαν σε διαφορετικες οικογενεια να ψαξεις και θα σου λυσουν πολλες αποριες....
μονοζυγωτων παρακαλω :)

δεν εχω χρονο να διαβασω για αυτα  :P

2-3 πραγματα που εχω διαβασει για την μετενσαρκωση μ αρεσαν

δεν θελω να γινω και ψευδομεσσιας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1

οτι ηταν "κακοι" αυτοι που την σπρωξανε? και αν ειναι τοσο κακοι για ποιο λογο ειναι???

ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙΣ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΩΡΙΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ.

ο ινδουισμος αγαπητε ειναι μια καλη θρησκεια οπως ολες αλλωστε.Εσυ πιστευεις σε αυτο,εγω σε κατι αλλο,ο τριτος σε κατι αλλο και παει λεγοντας.Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΘΕΩΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΕΥΘΗΝΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ελπιζω να καταλαβεις το λαθος σου και σαφως δεν εχεις πει οτι συμφωνεις σε αυτα που επαθε το κοριτσι.αλλα αθελα σου(αυτο ειναι εμφανες)προσπαθεις να δωσεις μια εξηγηση που ειναι ΑΣΤΟΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΥΡΗ ΩΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.

Επισκέπτης

ρε συ μπολντ δεν ξερω τη ζωη του καθενως αλλα πιστευω στα βιωματα. Μια πλουσια κοπελα δεν γινεται πουτανα να παει με τον καθενα για 20 € πως θα το κανουμε.
Ενα χαρουμενο παιδι με κανωνικη ζωη και κοινωνικοτητα δεν γινεται πρεζακιας.
Ενας ποθ δεν εχει αναγκη να κλεψει δεν θα γινει κλεφτης
Ενας που δεν θα του κατσει η κακια στιγμη δεν θα γινει δολοφονος κλπ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
25 ειμαι. Σιγουρα μπορεις να δουλεψεις για το καλυτερο

αλλα ο ηλιος να βγει απο την δυση ... την γυναικα που ειναι να γνωρισεις στα 20 σου και να μεινεις
μια ζωη μαζι της θα την γνωρισεις. Ψαχνομαι αλλα οχι σε φιλοσοφικα ζητηματα να σου πω την αληθεια
τα θεωρω θεωρειες και μ αρεσει να ειμαι πρακτικος.

ΑΠλα πιστευω στην μετενσαρκωση επειδη δεν θελω να πιστεψω πως απλα πεθαινεις και τελος.
Μεχρι και τα αστρα αναγεννιουνται.... πχ οταν ενα αστρο χασει την ζωη του δημιουργειται μια μαυρη τρυπα
'

χωρις να εχω ασχοληθει παρα πολυ με το θεμα της μετεμψυχωσης, αυτο που περιγραφεις για το καραμα και ο κυκλος της ζωης που περιγραφεται στον ινδουισμο ειναι δυο διαφορετικες εννοιες...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
"Αυτό που πεθαίνει δεν εξαφανίζεται από το σύμπαν. Αφού παραμένει εδώ, αλλάζει μορφή κι εδώ και διαλύεται στα εξ ων συνετέθη τα οποία είναι στοιχεία του σύμπαντος και του εαυτού του".
+

Δεν ειχα ξανακουσει την διατυπωση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom