Νέα

Φρίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coral
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν εχω χρονο να διαβασω για αυτα  :P

2-3 πραγματα που εχω διαβασει για την μετενσαρκωση μ αρεσαν

δεν θελω να γινω και ψευδομεσσιας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν ειναι για τη μετενσαρκωση....ειναι για τη διαμορφωση συμπεριφορας βασει διαφορετικων ερεθισματων και περιβαλλοντων....

η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ρε συ μπολντ δεν ξερω τη ζωη του καθενως αλλα πιστευω στα βιωματα. Μια πλουσια κοπελα δεν γινεται πουτανα να παει με τον καθενα για 20 € πως θα το κανουμε.
Ενα χαρουμενο παιδι με κανωνικη ζωη και κοινωνικοτητα δεν γινεται πρεζακιας.
Ενας ποθ δεν εχει αναγκη να κλεψει δεν θα γινει κλεφτης
Ενας που δεν θα του κατσει η κακια στιγμη δεν θα γινει δολοφονος κλπ

εγω ξερω και πλουσιους που ειχαν ολες τις ανεσεις και εγιναν πρεζακια
οπως επισης και φτωχουν που αντεξαν.... και δεν επαθαν κατι
ειναι θεμα ψυχης πιστευω.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
'

χωρις να εχω ασχοληθει παρα πολυ με το θεμα της μετεμψυχωσης, αυτο που περιγραφεις για το καρμα και ο κυκλος της ζωης που περιγραφεται στον ινδουισμο ειναι δυο διαφορετικες εννοιες...
Εισαι πολυ ευγενικος ανθρωπος...

αθελα σου(αυτο ειναι εμφανες)προσπαθεις να δωσεις μια εξηγηση που ειναι ΑΣΤΟΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΥΡΗ ΩΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.
Ε μα πες τα επιτελους :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δεν ειναι για τη μετενσαρκωση....ειναι για τη διαμορφωση συμπεριφορας βασει διαφορετικων ερεθισματων και περιβαλλοντων....

η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας :)

ειπα πως δεν εχω ασχοληθει

παρα 2-3 πραγματα ειδα....

σε αυτα δεν χρειαζεται να ασχοληθω επειδη μολις
πας να συζητησεις θα αρχισουν τα δικα τους και να σε αμφισβητουν

αντιθετα στους υπολογιστες αμα του δειξεις πως τρεχει αυτο που του λες
θα το βουλωσει και θα παψει να σε αμφισβητει για αυτο μην τα πολυδιαβαζετε αυτα
γιατι

και γκομενες δεν προκειται να ριξουν (δεν κερδιζεις σε μπλα μπλα δηλαδη)
και θα σε αμφισβητει ο καθε περιεργος αν εχεις φαει χρονο να διαβασεις και θα σε νευριασει
και δεν θα χεις και την δυναμη να τον κανεις να το βουλωσει

και θα σε πουν περιεργο και και και και...

συνεπως γνωμη μου ειναι να διαβαζεις πραγματα τα οποια θα σε κανουν να εχεις πρακτικη δυναμη
στους αλλους... ειπα αυτο... ιδου η πρακτικη αποδειξη... εσυ δεν το χεις ψαξει... βουλωσε το και ακολουθα με  :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εισαι πολυ ευγενικος ανθρωπος...
Ε μα πες τα επιτελους :rockon:

ευχαριστω αλλα γιατι? :P

ουτε το καρμα σημαινει "τιμωρια" στην επομενη ζωη ουτε ο κυκλος της ζωης συνεπαγεται τα βασανιστηρια του σισσυφου οταν μεταφερθει η ψυχη σε αλλη μορφη ζωης....ουτε οτι αμα εισαι "κακος" ανθρωπος θα γινεις σκυλος....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
γ αυτο μισω τις θεωρητικες επιστημες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
επειδη ο καθενας θα πει το μακρυ του και το κοντο του

και μαλιστα τον σωζει και το γεγονος οτι δεν μπορει πρακτικα να αποδειχθει.

πληροφορικη για παντα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ειπα πως δεν εχω ασχοληθει

παρα 2-3 πραγματα ειδα....

σε αυτα δεν χρειαζεται να ασχοληθω επειδη μολις
πας να συζητησεις θα αρχισουν τα δικα τους και να σε αμφισβητουν

αντιθετα στους υπολογιστες αμα του δειξεις πως τρεχει αυτο που του λες
θα το βουλωσει και θα παψει να σε αμφισβητει για αυτο μην τα πολυδιαβαζετε αυτα
γιατι

και γκομενες δεν προκειται να ριξουν (δεν κερδιζεις σε μπλα μπλα δηλαδη)
και θα σε αμφισβητει ο καθε περιεργος αν εχεις φαει χρονο να διαβασεις και θα σε νευριασει
και δεν θα χεις και την δυναμη να τον κανεις να το βουλωσει

και θα σε πουν περιεργο και και και και...

συνεπως γνωμη μου ειναι να διαβαζεις πραγματα τα οποια θα σε κανουν να εχεις πρακτικη δυναμη
στους αλλους... ειπα αυτο... ιδου η πρακτικη αποδειξη... εσυ δεν το χεις ψαξει... βουλωσε το και ακολουθα με  :grin:

παρολαυτα επιμενεις να στηριζεις μια ανυπαρκτη και ημιμαθη αποψη βασιζομενος στα 2-3 πραγματα που εχεις διαβασει απο καμια ψυχολογια παγκου υποθετω....αφου βλεπεις οτι λες παπαριες το λιγοτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι απλα να γκουγκλισεις μιας και εισαι και κομπιουτερας και να διαβασεις 2 αρθρα για το θεμα....εφοφον συνεχιζεις να βλεπεις οτι λες παπαριες μετα λες ενα συγγνωμη ειχα λαθος προσεγγιση του θεματος και γλυτωνεις ολη αυτην την ξεφτιλα...
ειναι δυσκολο πραγμα ομως να εχει καποιος επιγνωση του ποτε πρεπει να σταματαει...καλυτερα να παιρνεις πισω αυτο που ειπες παρα να επιμενεις και να αιτιολογιες/υπερασπιζεσαι την ημιμαθεια :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
γ αυτο μισω τις θεωρητικες επιστημες.

αν τις μισεις μην ανατρεχεις σε αυτες γιατι εχω την αισθηση οτι και αυτες μαλλον δε σε πολυπανε ;)
μια με τα βιωματα, μια με το καρμα, μια με τα κοινωνικα συμπερασματα που καθε τρεις και λιγο βγαζεις για τις γκομενες και τους ελληναραδες.... αστο αφου δεν το χεις :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Που εισαι τοσο κουλ και ευγενικη ενω εχεις απεναντι εναν...χμμμ...ημιμαθη (ας μην το χοντρυνω :grin:)

το χοντρυνεις το λεπτυνεις.... στα αρχιδια μου σε γραφω  ;)

προσπαθω να ειμαι ευγενικος αλλα δεν παλευεστε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αν τις μισεις μην ανατρεχεις σε αυτες γιατι εχω την αισθηση οτι και αυτες μαλλον δε σε πολυπανε ;)
μια με τα βιωματα, μια με το καρμα, μια με τα κοινωνικα συμπερασματα που καθε τρεις και λιγο βγαζεις για τις γκομενες και τους ελληναραδες.... αστο αφου δεν το χεις :P

εσυ σχολιαζεις αυτα που γραφω.....

δεν θυμαμαι να σε καλεσα.

Ακομη και ο λαθος εχει δικαιωμα να πει την αποψη του

δεν τον διορθωνεις με το να του μιλας ετσι

ειναι ντροπη να εισαι γνωστρια και να μιλας ετσι

αλλος μαλακας ο απο πανω σε ειπε και ευγενικη... αναρωτιεμαι ποσο καιρο εχει να γαμησει

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
παρολαυτα επιμενεις να στηριζεις μια ανυπαρκτη και ημιμαθη αποψη βασιζομενος στα 2-3 πραγματα που εχεις διαβασει απο καμια ψυχολογια παγκου υποθετω....αφου βλεπεις οτι λες παπαριες το λιγοτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι απλα να γκουγκλισεις μιας και εισαι και κομπιουτερας και να διαβασεις 2 αρθρα για το θεμα....εφοφον συνεχιζεις να βλεπεις οτι λες παπαριες μετα λες ενα συγγνωμη ειχα λαθος προσεγγιση του θεματος και γλυτωνεις ολη αυτην την ξεφτιλα...
ειναι δυσκολο πραγμα ομως να εχει καποιος επιγνωση του ποτε πρεπει να σταματαει...καλυτερα να παιρνεις πισω αυτο που ειπες παρα να επιμενεις και να αιτιολογιες/υπερασπιζεσαι την ημιμαθεια :)
Που εισαι τοσο κουλ και ευγενικη ενω εχεις απεναντι εναν...χμμμ...ημιμαθη (ας μην το χοντρυνω :grin:)

το κοντραστ των ηλιθιων...

ειναι για να σου πεφτουν τα μαλλια... κοιτα ποιοι μας κανουν κυρηγματα  :jerking: :jerking: :jerking:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εσυ σχολιαζεις αυτα που γραφω.....

δεν θυμαμαι να σε καλεσα.

Ακομη και ο λαθος εχει δικαιωμα να πει την αποψη του

δεν τον διορθωνεις με το να του μιλας ετσι

ειναι ντροπη να εισαι γνωστρια και να μιλας ετσι

αλλος μαλακας ο απο πανω σε ειπε και ευγενικη... αναρωτιεμαι ποσο καιρο εχει να γαμησει

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

και επιμενεις και συνεχιζεις......2 σελιδες τωρα σου λενε οτι λες μαλακιες, μονος σου λες οτι "νταξει ρε παιδια 2-3 πραγματακια εχω διαβασει επι του θεματος" και σου φταιω εγω μετα απο ολα αυτα? :2funny:
ειπα εγω να μην πεις την αποψη σου? την λες εδω και 3 σελιδες ομως....θα μπορουσες να ειχες μπει τουλαχιστον στον κοπο να διαβασεις αλλα 2-3 πραγματακια για να υπερασπιστεις τη θεση σου....το μονο που βλεπω ομως ειναι ενα φλυαρο κοκορακι....

και πιστεψε με ειμαι ΠΟΛΥ ευγενικη μαζι σου.... ;)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
το χοντρυνεις το λεπτυνεις.... στα αρχιδια μου σε γραφω  ;)

προσπαθω να ειμαι ευγενικος αλλα δεν παλευεστε.

Αστο, η ευγενια δεν σε σωζει εδω που εφτασες

Α! για το οτι θα μπορεις να αποδειξεις την ορθοτητα του σχεδιασμου στην πληροφορικη, βγες στην αγορα, προσπαθησε το με υποψηφιους πελατες σου, και τα ξαναλεμε :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ισως η σωστη λεξη να ηταν επιοικης τοτε.....απλα για να μην χανουμε και τον comme il faut χαρακτηρα μας....
μου κανει ΠΑΝΤΑ εντυπωση οτι ενω σε κραζουν 4-5 αντρες επιλεγεις ΠΑΝΤΑ τη γκομενα (οποιαδηποτε) για να της τα χωσεις.... bring that to ur therapy :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
και επιμενεις και συνεχιζεις......2 σελιδες τωρα σου λενε οτι λες μαλακιες, μονος σου λες οτι "νταξει ρε παιδια 2-3 πραγματακια εχω διαβασει επι του θεματος" και σου φταιω εγω μετα απο ολα αυτα? :2funny:
ειπα εγω να μην πεις την αποψη σου? την λες εδω και 3 σελιδες ομως....θα μπορουσες να ειχες μπει τουλαχιστον στον κοπο να διαβασεις αλλα 2-3 πραγματακια για να υπερασπιστεις τη θεση σου....το μονο που βλεπω ομως ειναι ενα φλυαρο κοκορακι....

και πιστεψε με ειμαι ΠΟΛΥ ευγενικη μαζι σου.... ;)

εγω ειμαι ευγενικος μαζι σου που σου απανταω κιολας ενω εισαι αξεστη.

Ειπα απλα την αποψη μου... σιγα μην κατσω να διαβασω κιολας για να κανω συζητηση εδω μεσα

τι λες ρε κοριτσι μου επικοινωνεις με τον εγκεφαλο η κοβεται η συνδεση στον αφαλο???

και που κολοβαραω εδω μια ωρα τωρα μαλακια μου.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ακου τι λενε ρε φιλε  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αστο, η ευγενια δεν σε σωζει εδω που εφτασες

Α! για το οτι θα μπορεις να αποδειξεις την ορθοτητα του σχεδιασμου στην πληροφορικη, βγες στην αγορα, προσπαθησε το με υποψηφιους πελατες σου, και τα ξαναλεμε :2funny:

θες ενα 20αρικο?

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
το κοντραστ των ηλιθιων...

ειναι για να σου πεφτουν τα μαλλια... κοιτα ποιοι μας κανουν κυρηγματα  :jerking: :jerking: :jerking:
Respect...Για αυτο το ειδος σου ειναι το κυριαρχο στην ανθρωποτητα, συνεχιζει ακαθεκτο παρα τις δυσκολιες

Λιγα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom