Νέα

Φρίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coral
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
τωρα σας επιασε ολους η ευαισθησια , υποκρισια φουλ  ...
ολοκληρο θεμα Ταυλανδη sex trip  υπαρχει δεν ειδα κανεις να λεει κατι ...
ή μηπως δεν καταλαβαινετε ?  :headbang:

γιατι τι γινετε στην Ταιλανδη ?  :think:

εγω εχω ακουσει οτι εχει ωραιαες ταβερνες  :rolleyes:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σωστοί οι προβληματισμοί σου. Μην με τσουβαλιάζεις όμως με τους παλιανθρώπους (γιατί όποιος πηδάει 13χρονο παλιάνθρωπος είναι). Δεν είμαστε όλοι ίδιοι καλή μου.

εσενα γιατι σε τσουβαλιασα? δεν καταλαβα :(

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
τωρα σας επιασε ολους η ευαισθησια , υποκρισια φουλ  ...
ολοκληρο θεμα Ταυλανδη sex trip  υπαρχει δεν ειδα κανεις να λεει κατι ...
ή μηπως δεν καταλαβαινετε ?  :headbang:
Μηπως μερικοι δεν διαβαζουν καν για ταυλανδη αφου ισως δεν εχουν την δυναμη να πανε
η δεν τους ενδιαφερει ως προορισμος ?

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
meditations VIII.18

"18. Whatever drops out of life is somewhere, for
the world loses nothing. If it stays here, it also
changes here, and is dissolved into its proper parts,
which are elements of the universe and of yourself.
And these two change and do not complain."

Εντυπωσιακό για την εποχή του, ε?

Δεν τον εχω διαβασει, παρα μονο αποσπασματικα...Απο οτι ειδα παντως και απο οτι ακουσα απο τριτους, ηταν τεραστιος φιλοσοφος και τον εχω στα προσεχως...Ειχα διαβασει οτι πηγε στην Αλεξανδρεια να προσκυνησει τον (βαλσαμωμενο) Μ. Αλεξανδρο και εβγαλε τον αυτοκρατορικο μανδυα του και του τον φορεσε. Και δεν το λεω με εθνικιστικες προεκτασεις, αλλα γιατι τετοια μετριοφροσυνη δεν υπαρχει σε αυτοκρατορα...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
δηλαδη οποιος πηγαινει στην ταυλανδη(δεν ειμαι απο αυτους)ειναι ανωμαλος και παιδεραστης?

δεν λεω αυτο ...
αλλα εχω δει διαφορα ποστς ...
και το τι γινεται στην ταυλανδη με τα "πιπινακια" ειναι πλεον ευρεως γνωστο ...
απλα οταν τα σκατα φτασουν εξω απ την πορτα μας (οπως σε αυτην την περιπτωση) αρχιζουμε ολοι τα δικα μας ...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
δεν λεω αυτο ...
αλλα δεν εχω δει διαφορα ποστς ...
απλα οταν τα σκατα φτασουν εξω απ την πορτα μας (οπως σε αυτην την περιπτωση) αρχιζουμε ολοι τα δικα μας ...
Γενικευεις ....  :rolleyes:

Και εφοσον δεν εχεις δει ποστ ΜΗΝ γενικευεις .... ειναι αδικο.

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
εσενα γιατι σε τσουβαλιασα? δεν καταλαβα :(

Εξέλαβα το δευτερο πληθυντικό που χρησιμοποίησες ως τσουβάλιασμα (ότι δηλ. αναφερόσουν σε όλους τους άνδρες μέλη του σάιτ -άρα και σε μένα). Αν έκανα λάθος, συγγνώμη.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Μηπως μερικοι δεν διαβαζουν καν για ταυλανδη αφου ισως δεν εχουν την δυναμη να πανε
η δεν τους ενδιαφερει ως προορισμος ?

Η ταυλανδη ηταν ενα παραδειγμα γαμωωω .... :headbang:
Εσυ αμφιβαλω αν καταλαβες τι λεω θα μ πεις οτι γενικευω κ ολας ...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Παντως ως προς το θεμα της Ταϋ και γενικοτερα ως προς το θεμα της παιδεραστιας που συζηταμε αλλο να ειναι ενα παιδι 9-10-11 χρονων και αλλο ενα κοριτσι 15-16-17 χρονων....νομικα δεν μπορεις να εχεις επαφη με κανενα απο τα δυο αλλα προφανως εχει διαφορα η μια κατηγορια απο την αλλη.....δεν δικαιολογω βεβαια εναν μπαρμπα που τρεχει με μια πιτσιρικα δεκαεξαρα.... :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εξέλαβα το δευτερο πληθυντικό που χρησιμοποίησες ως τσουβάλιασμα (ότι δηλ. αναφερόσουν σε όλους τους άνδρες μέλη του σάιτ -άρα και σε μένα). Αν έκανα λάθος, συγγνώμη.

ε οχι ντε :) εκ παραδρομης μαλλον χεχε :grin:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Η ταυλανδη ηταν ενα παραδειγμα γαμωωω .... :headbang:Εσυ αμφιβαλω αν καταλαβες τι λεω θα μ πεις οτι γενικευω κ ολας ...
Με υποτιμας αλλα πραγματικα μου ειναι αδιαφορο...

Εσυ καταλαβες τι εγραψες ομως ?

Για ξαναδιαβασε την παραθεση μου και ασε τους παραδειγματισμους...  ;)

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Παντως ως προς το θεμα της Ταϋ και γενικοτερα ως προς το θεμα της παιδεραστιας που συζηταμε αλλο να ειναι ενα παιδι 9-10-11 χρονων και αλλο ενα κοριτσι 15-16-17 χρονων....νομικα δεν μπορεις να εχεις επαφη με κανενα απο τα δυο αλλα προφανως εχει διαφορα η μια κατηγορια απο την αλλη.....δεν δικαιολογω βεβαια εναν μπαρμπα που τρεχει με μια πιτσιρικα δεκαεξαρα.... :grin:

ρε συ ποτε δεν ξερεις ....
εγω στα 13 μου ειχα σωμα 17χρονης ...
δεν ξερεις ποια ειναι και ποια οχι σε ηλικια ...

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
δεν λεω αυτο ...
αλλα δεν εχω δει διαφορα ποστς ...

Το προσεγγιζεις κατα την γνωμη μου λαθος.Καταρχην στο χωρο της πορνειας υπαρχουν και ανωμαλοι που βγαζουν τα γουστα τους ως πελατες.Σε αυτες της χωρες ταυλανδη,βιετναμ,καμποτζη υπαρχουν και οι αναλογες συνθηκες(οικονομικη εξαθλιωση των κατοικων)οποτε τα κυκλωματα ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΑ ΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ Η ΑΝΩΜΑΛΑ ΓΟΥΣΤΑ του εκαστοτε πελατη δημιουργουν ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ για να παει ο καθενας και να νιωσει οτι θελει αυτος.Το θεμα με την μικρη αυτη κοπελιτσα ηταν οτι καταρχην την απηγαγαν και κατα δευτερον την εξωθησαν στην πορνεια.Δεν εχει σχεση με την ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ Η ΜΗ που υπαρχει σε αυτες τις χωρες.Εκει οπως εχω καταλαβει απο φιλους που εκαναν το ταξιδι και μια κοπελα που δουλευει σε ενα εμπορικο καταστημα μετα το τελος της εργασιας της παει και με καποιον τουριστα για ενα μεροκαμματο εξτρα.Ειναι πλεον γιαυτες εκει τις γυναικες κατι ως φυσιολογικο.Ετσι λοιπον καλο ειναι να καταλαβουμε ολοι που ασχολουμαστε με αυτο το αθλημα(γιατι δεν πανε ολοι οι αντρες με πουτανες)οτι καλο ειναι αυτες που επιλεγουμε να ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ και αυτο πιστεψε με μπορεις να το καταλαβεις.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:O βολδεμορτης λαλαησε τελειως.... :2funny: ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

δεν μιλαω για εξαιρεσεις....επισης δεν μιλαω για τη σωματικη διαπλαση και μονο....αλλη σεξουαλικοτητα εχεις στα 10 και στα 13 και αλλη στα 16...αν εσυ ηθελες να πηδιεσαι στα 13 τι να σου πω και παλι εισαι εξαιρεση :grin: :grin: εχω γνωστη μου η οποια εκανε σεξ πρωτη φορα στα 14....και φυσικα οχι με συνομηλικο της...με εναν 35αρη....
επισης μιλησα γενικα αλλα την εχω ξανακανει εδω αυτη τη συζητηση και βαριεμαι να την ξανακανω ποσο μαλλον στο συγκεκριμενο θρεντ....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Σωστοτατη ...

Σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να δικαιολογειται μια τετοια αποτροπαια πραξη

Πιστευω οτι οι κοπελες στους εν λογω οικους θα πρεπε να εχουν ξεπερασει το 20ο ετος της ηλικιας τους
ωστε να εχουν πληρη αισθηση του τι πρατουν στον μεγιστο βαθμο που μπορει να γινει αυτο.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Αυτο ναι ...
Πολυ πιθανον να επαιξε ρολο αλλα και παλι φαινεται.... σε γενικες γραμμες

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Παιδια καλο ειναι να ξεχωρισουμε τα αδικηματα.Φυσικα και οσοι περασαν πανω απο το κορμακι της ειναι παιδεραστες και πρεπει να τιμωρηθουν και φυσικα ειναι διαφορετικο το αδικημα εαν ηταν εν γνωση τους η εν αγνοια τους.Αλλο δηλαδη να σου πει η τσατσα ελα σημερα εχω το μικρο που ειναι 17 θα πω εγω γιατι 13 ειναι εκτος λογικης εντελως και αλλο να μην σου πει τιποτα και καποιος να μπει θεωρωντας οτι ειναι η κοπελα ενηλικη.Βεβαια οπως ειπα και πριν ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ δεν κανουν αυτο το επαγγελμα με την θεληση τους.εκει ειναι οι νομοι και το τι πρεπει να κανει ο νομοθετης.

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Καλώς ή κακώς εμείς δεν μπορούμε να τιμωρήσουμε εκείνα τα κτήνη. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ειδοποιούμε τις αρχές. Είναι γνωστό ότι η Αστυνομία διαβάζει ορισμένα θρεντς του παρόντος σαιτ, γεγονός που παλιότερα οδήγησε στη θέσπιση κάποιων από τους κανόνες.

Μήπως θα ήταν σκόπιμη η δημιουργία ενός θρεντ από τους μοντς, με τίτλο "Ημερήσια ενημέρωση για τις αρχές", που να έγραφε όποιος θέλει -ως guest- παρόμοιες καταστάσεις εξαναγκασμού σε πορνεία που μπορεί να υποψιάσθηκε?

Πιθανόν να υπερβάλλω... Τι λέτε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom