Νέα

Φρίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coral
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
Και εννοειται οτι στα 13 θα ευχομουν ο γιος μου να γαμαει ασυστολα.
Και φυσικα θα καμαρωνα τον γαμικουλα.
Η κορη μου ομως ουτε κατα διανοια.
Άλλο το αγορι, άλλο το κοριτσι.
Συγχαρητήρια, αν όμως ο υιός σου βγει αδερφή και  η κόρη λεσβία μετά μην παραπονιέσαι

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
τωρα σας επιασε ολους η ευαισθησια , υποκρισια φουλ  ...
ολοκληρο θεμα Ταυλανδη sex trip  υπαρχει δεν ειδα κανεις να λεει κατι ...
ή μηπως δεν καταλαβαινετε ?  :headbang:

Sorry den exw ellinikous xaraktires alla.... +1000 s'auto pou eipes... Tosi wra diavazw to thema kai lew "kala kanenas den exei dei ta diafora sex trips threads edw mesa..."

Kai kati allo pou skeftomai kammia fora pou diavazw "kritikes ierodoulon" oti itan komodino, epiplo klp klp...
mipws einai komodino, oxi giati den xerei apo sex, alla giati DEN goustarei auto pou kanei? Kai apla prospathei na perasei i wra oso pio anodina kai apomakra borei, kai prospathei na apomakrini ton eauto tis apo ekeini tin stigmi?

Apopsi mou panta....

Επισκέπτης
Αν σου διαφευγει παντως, τα μπουρδελα κανονικα δεν εγιναν για μας, εγιναν για τους πιτσιρικαδες που δεν εχουν εμπειριες.

Γιατί ρε μαν; Οι πιτσιρικάδες,δε μπορούν να τα βρουν με καμιά κοπελιά από το σχολείο τους;;;;; Γιατί να πάνε σε οίκο;;;;

Καθόλου....το ότι του αρέσουν οι άνδρες θα το σεβόμουν.....(πρόσεξε να του αρέσουν....αλλά όχι να τον "παίρνει" από αυτήν την ηλικία)...είναι επιλογή του....και δεν μπορεί κανένας να τον εμποδίσει... ;)

ΑΛΛΑ...το να γαμάει πουτάνες,από αυτήν την ηλικία,δεν είναι σωστό.....και φυσικά,δεν είναι ούτε μαγκιά,για να πουλάει μούρη στα φιλαράκια του.... ;)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Σιορ Σιννερ, μου γεννηθηκε μια απορια...η συνευρεση ενος εφηβου με την νατασα, θα τον εκανε αντρα?
Μου αρεσει το σιορ σιννερ.. :grin: οπως και το αφεντη σιννερ :grin:Εεεε φυσικα και οχι..μαλον το αντιθετο...

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Και εννοειται οτι στα 13 θα ευχομουν ο γιος μου να γαμαει ασυστολα.
Και φυσικα θα καμαρωνα τον γαμικουλα.
Η κορη μου ομως ουτε κατα διανοια.
Άλλο το αγορι, άλλο το κοριτσι.

an o 13xronos mou gios gamouse tin 18xroni kori sou? tha itan ok?
Ypothetika.... den exw gio... oute kori  :grin:

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
Sorry den exw ellinikous xaraktires alla.... +1000 s'auto pou eipes... Tosi wra diavazw to thema kai lew "kala kanenas den exei dei ta diafora sex trips threads edw mesa..."

Kai kati allo pou skeftomai kammia fora pou diavazw "kritikes ierodoulon" oti itan komodino, epiplo klp klp...
mipws einai komodino, oxi giati den xerei apo sex, alla giati DEN goustarei auto pou kanei? Kai apla prospathei na perasei i wra oso pio anodina kai apomakra borei, kai prospathei na apomakrini ton eauto tis apo ekeini tin stigmi?

Apopsi mou panta....
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Επισκέπτης
Συγχαρητήρια, αν όμως ο υιός σου βγει αδερφή και  η κόρη λεσβία μετά μην παραπονιέσαι

Μωρέ....όταν ενηλικιωθεί,ας ξεκωλιάζεται με τη μισή Αθήνα....μαγκιά του...όσο τον μεγάλωσες,τον μεγάλωσες.....από κει και έπειτα ούτε τον κυνηγάς ούτε τίποτα....όπως κάνουν στην Ελλάδα ορισμένοι γονείς...κυρίως μανάδες................ :jerking:

Επισκέπτης
Εσένα είναι μικρά τα παιδιά σου ακόμα.....

Δεν ξέρεις που ουκ ολίγες, ελληνίδες μάνες κυνηγάνε τα παιδιά τους,μέχρι αυτές να αφήσουν τα κόκαλά τους;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Όταν λατρεύεις ,δεν ξέρεις τι κάνεις αυτό είναι αλήθεια.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

sinnerman

Ενεργό Μέλος