LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Δηλαδή όταν κάποια δε σε λέει μαλάκα σου κάνει πρόταση γάμου;Ενώ θα έπρεπε να μας κάνουν πρόταση γάμου , ε ?
Δηλαδή όταν κάποια δε σε λέει μαλάκα σου κάνει πρόταση γάμου;Ενώ θα έπρεπε να μας κάνουν πρόταση γάμου , ε ?
πώς ξέρεις ότι δεν σε σέβεται ? τί έπρεπε να κάνει για να θεωρείς ότι σε σέβεται ?Δηλαδή όταν κάποια δε σε λέει μαλάκα σου κάνει πρόταση γάμου;
Πήρα αφορμή το γεγονός που έγινε πριν και είπα αυτό που αισθάνομαι γενικά.πώς ξέρεις ότι δεν σε σέβεται ? τί έπρεπε να κάνει για να θεωρείς ότι σε σέβεται ?
Σωστά τα λέει ο άθρωπας ! Οχι το θρεντ ρε ! Τη Φρίντα !έλα, μην γαμάτε το topic της Φριντούλας
γεια σου μωρο μου :-* :-* :-*Σωστά τα λέει ο άθρωπας ! Οχι το θρεντ ρε ! Τη Φρίντα !
Αντε κι έχει και μπάλα σήμερα ! ;)
ΥΓ : Γειά σου Φρίντα !
χοντρη δεν εχουμε καμια με μεγαλα βυζια ειναι μαργο και ρομιναφριντα καμια με τεραστια βυζια και ας ειναι και χοντρη σε στουντιο?
καλημερα ομωρφα αγορια :-* :-* :- *σιμερα σας περιμενω στη 55 μεχρη τισ 18:00 :-* :-* :-*
καλημερα μωρακι μου :-* :-* :-*Καλημέρα, Φριντάκι!! :-* :-* :-*
καλημερα ομωρφα αγορια :-* :-* :- *σιμερα σας περιμενω στη 55 μεχρη τισ 18:00 :-* :-* :-*
γεια σου και σε σενα ομωρφουλα :-* :-* :-*καλα ειμαι στη δουλεα! εσι τι κανιεσ?γεια σου Φριδουλα... :-* :-* :-* τι κανεις ?
Καλησπέρα μωράκι! Τι κάνεις? Κατάλαβες ποιός είμαι, έτσι?γεια σου και σε σενα ομωρφουλα :-* :-* :-*καλα ειμαι στη δουλεα! εσι τι κανιεσ?
καλησπερα ομωρφα αγορια :-* :-* :-*σημερα σας περιμενω μεχρη τισ 00:00 βριλησσου 55 :-* :-* :-*
γεια σου μωρακι μου :-* :-* :-*ευχαριστω πολι!Γειά σου Φριντάκι !
Καιρό έχω να σε δώ, αλλά μαθαίνω οτι ομορφαίνεις κι άλλο ! ;)
Κι άλλο ?Γειά σου Φριντάκι !
Καιρό έχω να σε δώ, αλλά μαθαίνω οτι ομορφαίνεις κι άλλο ! ;)