You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φραπεδιάρες από όλα τα μαγαζιά!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 292
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Ρε συ vaso ειμαι σιγουρος πως εχεις ενα πολυ μεγαλο απωθημενο.Μαλλον το ονειρο σου θα ηταν να ανοιξεις καμια καφετερια .Ημαρτον με αυτους τους φραπεδες κανουν και κακο στο στομαχι .Παντως η ιδεα σου ειναι πολυ καλη.Για να δουμε ...... :-* :-* :-* :-*
Επισκέπτης
μηπως....λεω,μηπως.....γινομαστε γραφικοι κ κωμικοτραγικοι με το θεμα του καφε ρε παιδια??? Ενταξει,να το δεχτω να γραφουμε μερικοι στα θρεντ για το καθε μαγαζι...πρεπει να γραφουμε κ για ολα μαζι....το θεωρω κατι παραπανω απο υπερβολη...Ζητω ταπεινα συγνωμη για την παρεμβαση αν μου εξηγησει καποιος ποια η χρησιμοτητα αυτης της νεας σελιδας...
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Εγω φιλε σε στριπ δεν εχω παρει ποτε φραπε γιατι συμφωνω με οσους εχουν πει οτι αυτα τα λεφτα τα δινεις σε στουντιο και γαμας.Αλλα επειδη ορισμενοι συναδελφοι αρεσκονται τα βραδια να πινουν καφεδες για να μην τους παρει ο υπνος ας τους δωσουμε το βημα να μιλησουν δεν μας ενοχλουν.Που ξερεις μπορει και εσυ και εγω καποια στιγμη να πιουμε κανενα καφε .......
Επισκέπτης
μα ναι....δν λεω οχι.......απλα διερωτομαι,γιατι υπαρχουν ηδη αρκετες σελιδες εδω μεσα για το καθε μαγαζι.......που τελικα εγιναν καταλογοι καφε.....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Ρε συ vaso ειμαι σιγουρος πως εχεις ενα πολυ μεγαλο απωθημενο.Μαλλον το ονειρο σου θα ηταν να ανοιξεις καμια καφετερια .Ημαρτον με αυτους τους φραπεδες κανουν και κακο στο στομαχι .Παντως η ιδεα σου ειναι πολυ καλη.Για να δουμε ...... :-* :-* :-* :-*
και για σερβιτορες φανταζεσαι ποιες θα προσλαβω?φαντασου μονο και παιξε μια λαλακια γιατι ετσι θα κανεις μολις δεις την modesta να σου λεει:"kυριε πως τον πινετε τον φραπε σας?"
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
και για σερβιτορες φανταζεσαι ποιες θα προσλαβω?φαντασου μονο και παιξε μια λαλακια γιατι ετσι θα κανεις μολις δεις την modesta να σου λεει:"kυριε πως τον πινετε τον φραπε σας?"
Προσοχή μη στάξει σιλικόνη μέσα, δε θα πίνεται μετά ο καφές.
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Μου αρεσει παντως που ο συναδελφος vasos προτου παει για δουλεια ριχνει και μια ματια στα φραπεδοποσταρισματα του ;).Την ημερα σκληρα εργαζομενο παιδι και το βραδυ σερβιρει φραπεδες ;) ;).Περιμενουμε λιστες ........
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Μου αρεσει παντως που ο συναδελφος vasos προτου παει για δουλεια ριχνει και μια ματια στα φραπεδοποσταρισματα του ;).Την ημερα σκληρα εργαζομενο παιδι και το βραδυ σερβιρει φραπεδες ;) ;).Περιμενουμε λιστες
ηρθε νομιζω η ωρα και η στιγμη(που λεει και ο πολυσοφος λαος) που πρεπει να καταχωρησουμε μαζικα και οργανωμενα τις φραπεδιαρες απο ολα τα μαγαζια με ονοματα,περιγραφες,πως χυνεται ο φραπες?στο πατωμα,πανω στο πουκαμισο μας κλπ,κλπ,κλπ!!!!!!!!!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ξεκινω και με συμπληρωνετε μικροαστοι μου φιλοι!!!!!!!!!
1)BG:Marina,maria,anneta,jessica,victoria,angel,bianca,zanna,ελενη!(oλος ο φραπες παει πανω μας,θελουμε δεν θελουμε!!!!)
2)LP:luisa,valeria,isabella,latoya,victoria,lina(παλι ολα πανω μας!)
iuliana,ericca(οχι δυνατος ο φραπες,με πολυ νερο δηλ!!!!!)
3)LOL:εκτος απο μια ουκρανα θειτσα δεν εχω δει να παιζει κατι αντιστοιχο!ισως οι καυλαματιανες εκει μεσα κανουν κατι ιδιαιτερο!!!
4)b...ωχ : natassa(φραπεδια με τσιλιες....ειναι μια νεα ορολογια που την υιοθετησα εγω οταν πηρα την εν λογω κυρια),valentina(ξεδιαντροπη φραπεδοκατασταση που θα σας κοστισει ακριβα και με αγχος να τελειωσετε σε -1 λεπτο!!!! ) olga(αδελφη natassas...totis poiotis που λεει και μια διαφημιση!σε αφηνει να τελειωσεις μονος σου οπου θες!αρρωστια η συγκεκριμενη!!!!!!!!!!old afrodite φαση!
5)east: sabrina(τωρα irina για τις αναγκες του μαγαζιου θυσιαζονται ολα τα βαπτιστικα ονοματα!ασε που εισαι υποχρεωμενος να ξαναγινεις ο νονος τους!!! -πρωην ....ωχ....εκει στο east δεν μου εκανε τιποτα,απλα τελειωσα μονος μου,ενω στο ....ωχ ετοιμαζε πολλους καλους ελληνικους γλυκεις βραστους!!!!!!!
6)old afrodite: γιολαντα(πρεπει ομως να ριξεις αρκετο κερασμα),λογικα η βαλερια(η γνωστη αλκοολοικη θα κανει παιχνιδι) οπως και μια ψιλογεματουλα επ'ονοματι ειρηνη με ειχε κανει λιγο σκατα οταν σηκωθηκα απο του καναπεως!!!!
7)new afrodiving:α)anastasia(πρωην σοφια απο baby o υπογειου,τρελη ανωμαλη φαση,με φοβισμενα κοιταγματα προς τα γκαρσονια και τις αλλες κοπελες του μαγαζιου(τι ανταγωνισμος και αυτος θεε μου!μηπως πρεπει να φωναξει καποιος την ομωνυμη επιτροπη αραγε,να εξετασει το θεμα δεοντως?),ενω ταυτοχρονα στην εχει βγαλει εξω οσο πιο κρυφα μπορει και στον ψαχουλευει μεχρι να νιωσει κατι πηχτα ασπρα κολλωδη υγρα οτι πλημμυρισανε την ευρυτερη περιοχη!
β)αννα : απο εσθονια(μαλλον) ξανθια φιλη της αναστασιας,ομοσταυλος της στους γεματο αγωνια και δυναμη εσπρεσσο τους,το κανει και ξεχωριστα μονη της,αλλα αν πας εκει να μην δοκιμασεις αυτο το αγχωτικοκαυλωτικο σκηνικο?λεω εγω τωρα.....
γ)ολγα :μαλλον βουλγαρα,φιλη των ανωθεν παραγωγων καφε,η οποια ενδιδει σε κρυφο φραπεδοσταξιμο με πολυ γλωσσοφιλο,καυτο για την ακριβεια.....προτιμαει διδυμο με αναστασια!βεβαια το ολο σκηνικο προυποθετει γυρω στα 150-200 ευρω κερασμα σε ποτακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1)BG:Marina,maria,anneta,jessica,victoria,angel,bianca,zanna,ελενη!(oλος ο φραπες παει πανω μας,θελουμε δεν θελουμε!!!!)
3)LOL:εκτος απο μια ουκρανα θειτσα δεν εχω δει να παιζει κατι αντιστοιχο!ισως οι καυλαματιανες εκει μεσα κανουν κατι ιδιαιτερο!!!
4)b...ωχ : natassa(φραπεδια με τσιλιες....ειναι μια νεα ορολογια που την υιοθετησα εγω οταν πηρα την εν λογω κυρια),valentina(ξεδιαντροπη φραπεδοκατασταση που θα σας κοστισει ακριβα και με αγχος να τελειωσετε σε -1 λεπτο!!!! ) olga(αδελφη natassas...totis poiotis που λεει και μια διαφημιση!σε αφηνει να τελειωσεις μονος σου οπου θες!αρρωστια η συγκεκριμενη!!!!!!!!!!old afrodite φαση!
5)east: sabrina(τωρα irina για τις αναγκες του μαγαζιου θυσιαζονται ολα τα βαπτιστικα ονοματα!ασε που εισαι υποχρεωμενος να ξαναγινεις ο νονος τους!!! -πρωην ....ωχ....εκει στο east δεν μου εκανε τιποτα,απλα τελειωσα μονος μου,ενω στο ....ωχ ετοιμαζε πολλους καλους ελληνικους γλυκεις βραστους!!!!!!!
6)old afrodite: γιολαντα(πρεπει ομως να ριξεις αρκετο κερασμα),λογικα η βαλερια(η γνωστη αλκοολοικη θα κανει παιχνιδι) οπως και μια ψιλογεματουλα επ'ονοματι ειρηνη με ειχε κανει λιγο σκατα οταν σηκωθηκα απο του καναπεως!!!!
7)new afrodiving:α)anastasia(πρωην σοφια απο baby o υπογειου,τρελη ανωμαλη φαση,με φοβισμενα κοιταγματα προς τα γκαρσονια και τις αλλες κοπελες του μαγαζιου(τι ανταγωνισμος και αυτος θεε μου!μηπως πρεπει να φωναξει καποιος την ομωνυμη επιτροπη αραγε,να εξετασει το θεμα δεοντως?),ενω ταυτοχρονα στην εχει βγαλει εξω οσο πιο κρυφα μπορει και στον ψαχουλευει μεχρι να νιωσει κατι πηχτα ασπρα κολλωδη υγρα οτι πλημμυρισανε την ευρυτερη περιοχη!
β)αννα : απο εσθονια(μαλλον) ξανθια φιλη της αναστασιας,ομοσταυλος της στους γεματο αγωνια και δυναμη εσπρεσσο τους,το κανει και ξεχωριστα μονη της,αλλα αν πας εκει να μην δοκιμασεις αυτο το αγχωτικοκαυλωτικο σκηνικο?λεω εγω τωρα.....
γ)ολγα :μαλλον βουλγαρα,φιλη των ανωθεν παραγωγων καφε,η οποια ενδιδει σε κρυφο φραπεδοσταξιμο με πολυ γλωσσοφιλο,καυτο για την ακριβεια.....προτιμαει διδυμο με αναστασια!βεβαια το ολο σκηνικο προυποθετει γυρω στα 150-200 ευρω κερασμα σε ποτακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Αξιος - αξιος..Να το παρεις το doctora παιδι μου. Η εργασια σου ειναι πολυ καλη. Απο τωρα και στο εξης θα εισαι ο "doctor vassos PhD".!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
5)east: sabrina(τωρα irina για τις αναγκες του μαγαζιου θυσιαζονται ολα τα βαπτιστικα ονοματα!ασε που εισαι υποχρεωμενος να ξαναγινεις ο νονος τους!!! -πρωην ....ωχ....εκει στο east δεν μου εκανε τιποτα,απλα τελειωσα μονος μου,ενω στο ....ωχ ετοιμαζε πολλους καλους ελληνικους γλυκεις βραστους!!!!!!!.Επίσης η αννα(την ανεφερε ο φιλος papazoglou και για αυτο ενημερωσα εδω αμεσως)
Επισκέπτης
Vasso, για το lido παλαιωτερα ειχες αναφερει για μια Σαντρα που εκανε στον φιλο σου γαμω τους φραπεδες.Δεν την βαζεις και αυτην στην λιστα ?
Επισης βαλε και την Αννα στο "Ανατολη". Χθες μου την εκανε την φραπεδια της..
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.686
- Πόντοι
- 3.137
Αν με το καυλαματιανές εννοείς τις "έγχρωμες" τότε ναι παίζει καλός φραπές από "νότιο αφρική" και από "τζαμάικα". Και βέβαια πάνω μας......
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Vasos,
Aυτή η Νατάσσα είναι μία άβυζη, κοντή αλλά καβλιάρα ρωσίδα?????
Μες το καλοκαίρι μου τα έκανε τούμπανο για φραπέ.
Την έχεις πάρει?????
ναι.....ναι.......ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εννοειται!!!!!!!!!ντροπη σου που με ρωτας αν την εχω παρει!την ξερω 8 χρονια απο το αφροδιτη ως nadia οπου ειναι και το πραγματικο της ονομα!!!!!!!!!ο κουραδοκοφτης της τοτε ειχε σηκωσει πολλα πουλια στον αερα και φυσικα ειχε γεμισει πολλα λεφτα η τσεπη του κοιλαρα καραφλα ιδιοκτητη του μαγαζιου.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Vasso, για το lido παλαιωτερα ειχες αναφερει για μια Σαντρα που εκανε στον φιλο σου γαμω τους φραπεδες.Δεν την βαζεις και αυτην στην λιστα ?
σωστος!!!!!!!!!!!!σωστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!σωστος σου λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μεγάλε έχω αρχίσει να σε πιάνω. Δεν είμαι και πολύ του strip αλλά το καλοκαίρι είχε έλθει ένας φίλος από την Αγγλία και για 3 φορές είχαμε επισκεφθεί το εν λόγω μαγαζί με την τύπισσα να καψουρεύεται για χορό - φραπέ κτλ.
Την είχαμε κεράσει κανά δυό ποτά (σήκωνε ένα τσακμάκι για σημαδούρα) και ήταν όλο γλύκες. Ηταν λέει δασκάλα πιάνου στην Ρωσία. Πάντως πολύ καβλιάρικο μωρό. Της την έπεσα για phone αλλά έκανε την δύσκολη (έχω μανατζερ και κάτι τέτοιες μαλακίες). Δεν ξέρω σκέφτομαι να ξαναπάω. Είναι ακόμη εκεί???????
Μάλλον συνεργασία χρειάζεται εδώ.
ναι.....ναι .......ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εννοειται!!!!!!!!!ντροπη σου που με ρωτας αν την εχω παρει!την ξερω 8 χρονια απο το αφροδιτη ως nadia οπου ειναι και το πραγματικο της ονομα!!!!!!!!!ο κουραδοκοφτ ης της τοτε ειχε σηκωσει πολλα πουλια στον αερα και φυσικα ειχε γεμισει πολλα λεφτα η τσεπη του κοιλαρα καραφλα ιδιοκτητη του μαγαζιου... ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μεγάλε έχω αρχίσει να σε πιάνω. Δεν είμαι και πολύ του strip αλλά το καλοκαίρι είχε έλθει ένας φίλος από την Αγγλία και για 3 φορές είχαμε επισκεφθεί το εν λόγω μαγαζί με την τύπισσα να καψουρεύετα ι για χορό - φραπέ κτλ.
Την είχαμε κεράσει κανά δυό ποτά (σήκωνε ένα τσακμάκι για σημαδούρα) και ήταν όλο γλύκες. Ηταν λέει δασκάλα πιάνου στην Ρωσία. Πάντως πολύ καβλιάρικο μωρό. Της την έπεσα για phone αλλά έκανε την δύσκολη (έχω μανατζερ και κάτι τέτοιες μαλακίες). Δεν ξέρω σκέφτομαι να ξαναπάω. Είναι ακόμη εκεί???????
Μάλλον συνεργασία χρειάζεται εδώ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 65