cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Η και καλά Σπανιόλα με το οριεντάλ σόου.
Ρούμπι - τρομερό κορμί (για τα γούστα μου).
Η και καλά Σπανιόλα με το οριεντάλ σόου.
Ρούμπι - τρομερό κορμί (για τα γούστα μου).
Η 'Ρούμπι' έκανε μεταγραφή απο Baby O Πειραιώς. Είχε αφήσει εποχή με τα λεσβειακά σόου...
ασε και τα ξερουμε καλα τα δικα σου γουστα............τον κωλο του ροκυ μπαλμποα σταλλονε εχεις σαν προτυπο αλλα μας εχεις ολους ξεγελασει βαζοντας την φατσα του τελλη σταλλονε!
Δεν μου είπατε όμως για την Νάντια και την Μαριάννα τι γνώμη έχετε?
κοιτα η ναντια(ex baby o υπογειου,αφροδιτη παλας κλπ....) ειναι καλη κοπελα και πολυ καλη παρεα για ποτο....ισως και για εξω!για χορο δεν στη συνιστω παντως......η μαριαννα ποια ειναι?αυτη η μιλφ ξανθια με τα γαλαζια κολλαν?αν ναι κανε ακριβως τα αντιθετα αλλιως διευκρινισε μου περισσοτερο....αν και νομιζω μαρινα την λενε την κοπελα και οχι μαριαννα...
κοιτα η ναντια(ex baby o υπογειου,αφροδιτη παλας κλπ....) ειναι καλη κοπελα και πολυ καλη παρεα για ποτο....ισως και για εξω!για χορο δεν στη συνιστω παντως......η μαριαννα ποια ειναι?αυτη η μιλφ ξανθια με τα γαλαζια κολλαν?αν ναι κανε ακριβως τα αντιθετα αλλιως διευκρινισε μου περισσοτερο....αν και νομιζω μαρινα την λενε την κοπελα και οχι μαριαννα...
σα να εχω την εντυπωση οτι η ναντια δε κανει χορους, ουτε στη πιστα ουτε στον καναπε..
Thanks... H Μαριάννα είναι μελαχρινή, με μακρύ μαλλί και με ολοστρόγγυλο κώλο...
Και πάλι δεν πέσαμε μέσα... Μακρύ και ισιο μαλλί. Φοράει στο λαιμό το μονόγραμμά της
τοτε λες την μαρκετα απο πρωην μουσσες ρε......με το μπουκλε περμαναντ μακρυ μαλλι το σεξυ προσωπο και καυτο κορμι......
a propos μερικα σχολια για Μαρκετα / κορμι φαρμακι, γλωσσιδια υγρα, τρελη κωλαθρα, προστυχοφατσα, μπουστο θεϊκο / για να συνεννοηθειτε μαζι της πρεπει να μιλατε απταιστως εις την Αγγλιστι / τη συνιστω ανεπιφυλακτα αλλα δεν ......
a propos μερικα σχολια για Μαρκετα / κορμι φαρμακι, γλωσσιδια υγρα, τρελη κωλαθρα, προστυχοφατσα, μπουστο θεϊκο / για να συνεννοηθειτε μαζι της πρεπει να μιλατε απταιστως εις την Αγγλιστι / τη συνιστω ανεπιφυλακτα αλλα δεν ......
αλλα δεν???? το κοβεις στο καλυτερο ρε συ υπουργε!!
Ε οχι και πορδη ρε vaso / δηλαδη οτι λεω κλανιες ειναι ???? / συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες μου ο Ρωσος πρωθυπουργος θα επιθεωρησει Συγγρου για να δει ποιες ειναι φραπεδιαρες και θα ποσταρει το πρωι στο forum ... / που να παω στο αεροδρομιο / σε λιγο ετοιμαζομαι για υπνο ....
χαχαχα!θα εδινα και 1000 ευρω για να το δω αυτο!
Παντως εγω vaso πιστευω οτι ο Πουτιν θα πρεπει να περασει απο ολα τα στριπ και να χαιρετησει τα Ρωσιδακια δια χειραψιας κολλωδης και γλοιωδης για τη συνεισφορα τους στο εμπορικο ισοζυγιο της Ρωσιας .....